4x roze nagellakken

Volgende week is het Valentijn en dan kan een mooie roze kleur niet ontbreken, als je aan Valentijn doet natuurlijk. Ik heb 4x roze nagellakken voor jullie uitgezocht die mooi in het thema Valentijn passen. Daarnaast heb ik ook nog iets heel schokkends met jullie te delen! Kijk je gauw mee!

4x roze nagellakken

Faby Bond Street Is My House

Hiervan kon je gisteren de review lezen op Beauty Unboxing. Het is echt mijn favoriet geworden. Een donker oud roze kleur, die tijdloos is maar zeker goed opvalt.

4x roze nagellakken

Hema Long Lasting Nail Polish – Lusty Lemonade

Dit is echt een opvallende zuurstok roze kleur die lekker van de nagels afknalt! Nu de lakken van Hema vernieuwd zijn ben ik weer helemaal fan maar dat hadden jullie inmiddels al wel gelezen. Vooral het kwastje is een verbetering.

4x roze nagellakken

essence feels like birthday

Een prachtige donker framboos- kleurige lak. Dit soort kleuren zijn zo vrouwelijke en het is ook een tijdloze kleur.

4x roze nagellakken

essence forgive me

Is een wat zachtere roze kleur als van de Hema, deze gaat meer de kant op van baby roze met een koele ondertoon.

4x roze nagellakken

Toen ik dit artikel aan het schrijven kwam, zag ik van mezelf een artikel van twee jaar geleden tegen. Daarin deelde ik drie roze Valentijns lakken maar ik schrok hoe mijn nagels er toen uitzagen. Toen der tijd had ik nog acryl nagels en nu gelukkig mijn eigen. De lengte en de vorm en de dikte vind ik echt afschuwelijk haha. Om nog niet over mijn schrijfstijl te beginnen, dat is ook echt dramatisch als ik dat nu terug lees ik had volgens mij maar vijf zinnen in een heel artikel. Toch wil ik dit jullie laten zien. Je moet groeien in alles wat je doet en dit is een mooi voorbeeld daarvan.  Toch kreeg ik vol verbazing (dat vind ik nu) 36 reacties op dit artikel.

Heb jullie nog leuke plannen voor Valentijn?

Liefs, Lonneke

 

19 Replies to “4x roze nagellakken”

 1. Wat een prachtige lakjes. Ik vind essence forgive me echt een prachtig kleurtje, die ga ik binnenkort maar eens aangaven. Ik blijf je nagels echt prachtig vinden, zo mooi krijg ik ze lang niet. ♥

 2. Ik vind het zo mooi, roze nagellak! Mijn favoriet met rood.
  Susan onlangs geplaatst…The Body Shop Rainforest Radiance Detangling sprayMy Profile

 3. Wat een leuke kleurtjes! Die van Faby is mijn favoriet van dit rijtje ^^
  Irina onlangs geplaatst…Ik als Blogger TAGMy Profile

 4. De eerste kleur vind ik echt prachtig!
  Kelly onlangs geplaatst…Simon Levelt – Lady Earl GreyMy Profile

 5. Allemaal supermooie lakjes!! Ik houd echt van roze nagellak 💗
  Jolanda onlangs geplaatst…Nieuw: Etos zeep!My Profile

 6. Mooie kleurtjes!! Vooral feels like birthday vind ik erg mooi. Leuk is dat he om de evolutie van je nagellak skills over de jaren heen te zien 😉 Ik schrik ook van mijn nagellak foto’s van een paar jaar geleden. Ik vond je nagels er 3 jaar geleden al niet slecht uit zien hoor! Maar ik denk jij , net als ik, een perfectionist bent ;-).
  Deb onlangs geplaatst…My Happy little things #4My Profile

 7. Wat een leuke kleurtjes! Love die van Faby!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…Even stil staan bij later..My Profile

 8. oh wat een prachtige kleurtjes zeg, ik hou ook echt van dit soort tinten. thanks for sharing

 9. Pretty tinten! Vooral die baby roze kleur is echt zo mooi. Essence is best wel goed qua kleurtjes.
  Nienke Hilbrands onlangs geplaatst…Beautyfeestje: Gezichtsmaskers op een rijtje.My Profile

 10. De Essence ‘feels like birthday’ is mijn favoriet van dit rijtje!
  Leuk trouwens om die ‘transformatie’ van je artikelen en nagels te zien. Daar schrik ik soms ook nog wel eens van, hoe erg mijn schrijfstijl en foto’s veranderd zijn. X
  Anke onlangs geplaatst…Nails Of The Month | Gold, baby!My Profile

 11. oooeh die laatste kleur vind ik echt prachtig
  en die andere kleurtjes van vorig jaar vind ik ook mooi en je nagels toen vind ik niet zoooo afschuwelijk hoor 😉

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Beauty – Clarisonic Brush Head dupes from AliExpressMy Profile

 12. love die van essence 😀
  femketje onlangs geplaatst…Music Of The Moment.My Profile

 13. Ik vind ze allemaal mooi. Maar de Faby lak springt er echt voor mij uit!
  En jouw nagels waren toen ook heel mooi.
  Sonja onlangs geplaatst…Stralende start van het nieuwe jaar voor je huid | hannah Cleansing ClayMy Profile

 14. Wat leuk dat je een wat oudere foto deelt, ik zie nu inderdaad ook verschil in je nagels. Dit is een stuk beter hahaha. En wat laat je ons weer mooie lakjes zien. Ik heb niets met Valentijnsdag maar wel met deze lieve kleurtjes.

 15. Wat een mooie lakken! Ik vind die van Faby echt ongelofelijk mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Movie Review: Fifty Shades Darker!My Profile

 16. Wat een lieve kleurtjes. Ik hou van roze nagellak!
  Quinty onlangs geplaatst…OUTFIT OF THE DAY: BLACK IS MY FAVORITE COLOURMy Profile

 17. Mooie kleurtjes inderdaad. Zelf zou ik dan wel kiezen voor de iets donkerdere kleuren 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Lampen kiezen: tips voor als je op je zelf wilt gaan wonenMy Profile

 18. Ik hou van roze lakjes! Feels like birthday is mijn favoriet!
  Eva onlangs geplaatst…Fresh(er) Pink and Purple lookMy Profile

 19. Die laatste heb ik ook en is één van mijn favoriete lakjes het hele jaar door, prachtig kleurtje, heel lief, maar is toch net een finishing touch bij bijna elke outfit!

Geef een reactie

CommentLuv badge