5 dingen die ik leuk vind op andere blogs #2

Ik lees heel graag andere blogs, sommige volg ik al jaren andere recent en ik blijf het leuk vinden om nieuwe blogs te ontdekken. Vandaag kan je lezen wat ik erg leuk vind om op andere blogs te zien of te lezen, kijk je mee!

Tags

Tags die veelvuldig door ons bloggers worden ingevuld vind ik erg leuk om te lezen. De vragen worden altijd (daar ga ik vanuit) zo persoonlijk en eerlijk mogelijk beantwoord. Hierdoor krijg ik als volger een nog beter beeld van degene die ik volg. Bijvoorbeeld Manon van Inspiiredbylife had nu de “Ik als Blogger tag” ingevuld en die sprak mij zeker aan. Nu bedenk ik mij dat het veel te lang geleden is geweest dat ik een tag ingevuld heb, dus hier komt binnenkort verandering in.

Blog Tips

Er zijn een aantal bloggers die geen problemen hebben met het delen van tips. Ik kan dit heel erg waarderen want er zijn genoeg mensen die je soms tips vraagt en nooit direct een antwoord willen geven. Jamey schreef een heel interessant artikel over de mogelijkheid om te verdienen met je blog.

Wishlist

Soms is het aanbod aan leuke en mooie producten zo groot dat ik het overzicht soms kwijt ben. Om wishlist- artikelen te lezen geeft mij dat ook weer inspiratie, soms kom ik zelf dingen tegen die ik nooit eerder echt opgevallen zijn.

Food

Ik ben gek op eten en ben nu bezig om op een goede manier aan te komen. Het lezen van food- artikelen helpt mij hierbij. Laatst las ik bij Eva van de blog De appel van Eva de Groentekalender. Zo kan je zien welke groenten van dit seizoen zijn en dus vers en vaak ook goedkoper. Voor mijzelf is dit een handig overzicht zodat ik beter en een gezondere keuze kan maken.

Outfits

Iedereen heeft zijn eigen stijl en dat zie je ook terug in outfit- artikelen. De laatste had ik ook een mooi artikel op Mevrouw Miauw gelezen over eerlijke kleding. Kleding kopen op een bewuste manier, heb je het echt nodig? Is het op een goede manier gemaakt, rekeninghoudend met het milieu etc?

Welke onderwerpen vind jij op blogs leuk om te lezen?

Liefs, Lonneke

 

Bewaren

24 Replies to “5 dingen die ik leuk vind op andere blogs #2”

 1. Ik vind de blogtips ook altijd erg leuk om te lezen. Hoewel ik zelden echt iets nieuws tegen komen. Wat ik erg kan waarderen zijn bijv tips voor plug-ins, die lees je niet zo vaak.
  Aileen onlangs geplaatst…Waarom parelkettingen geweldig zijn op het werkMy Profile

  1. Een tip daar kan je op de blog van doormariska.nl terecht. Zij geeft vaak tips hierover die echt heel nuttig zijn!

 2. Leuk om te lezen wat jij leuk vind 🙂 Ik vind outfits ook altijd leuk!
  Susan onlangs geplaatst…Hema thee: Green Tea Jasmin, Green Tea Rasberry en Black Tea Cranberry.My Profile

 3. Ik vind vooral leuk om te zien hoe anderen hun dag indelen en ook informatieve artikels vind ik leuk!
  Ellenismyname onlangs geplaatst…Weekvlog 3: Ikea en Sisley event + Maasmechelen VillageMy Profile

 4. Tips zijn leuk, recepten zijn nog leuker maar tags sla ik liever over 🙂
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Even voorstellen – wie is de andere blogpartner in crime?My Profile

 5. Wat leuk zeg! Ik vind het ook altijd leuk om tags te lezen hihi
  Jamey Herben onlangs geplaatst…Faby Posh CollectionMy Profile

 6. Ik volg niet zoveel Nederlandse bloggers. Maar ik vind natuurlijk fashionblog s erg interessant!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…STYLED BY……….NICOLE!My Profile

 7. Tags zijn idd erg leuk om te lezen en blogtips kunnen heel handig zijn!
  Jolanda onlangs geplaatst…Deborah Milano Pura reinigingMy Profile

 8. Ik vind outfits en persoonlijke stukken vaak het aller leukste!
  MARIJKE onlangs geplaatst…Cupcakes maken (basis recept)My Profile

 9. Leuk om te lezen! En zo te zien kun je mijn blogtips serie dus waarderen, leuk! Hihi
  Irina onlangs geplaatst…Make-Up Stash Opruimen – Februari 2017My Profile

 10. Het lezen van een andere blog kost tijd, maar ik probeer er tijd voor te maken wegens deze reden. Het is best gezellig en je ontdekt nieuwe interessante dingen steeds opnieuw. 🙂

 11. Wat ik graag lees zijn reviews, blog tips, of artikelen die blog gerelateerd zijn, en persoonlijke artikelen. Dat soort dingen vooral 🙂
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Mijn week x 4 – #20 ‘Aanrommelen’, lezen & een halve wereldreis voor een perseventMy Profile

 12. Ik heb niet echt een voorkeur. Ik lees een vaste lijst elke avond. Ook voor mijn hoofd prettig het bij een paar te houden. Het is niet dat ik niet wil, maar kan niet te veel prikkels aan.
  Yust onlangs geplaatst…Lanzarote Aloë Vera | huidverzorgingMy Profile

 13. Ah wat ontzettend lief dat je mij noemt!! Weet je waarom ik graag op jouw blog kom? Jouw prachtige foto’s!! En natuurlijk je schrijfstijl. Maar die foto’s tjonge…kan ik niet bij je op les?? Liefs!
  Eva onlangs geplaatst…Kennis maken met Babassu Spa in Den Haag!My Profile

 14. Ik vind outfits , nailarts en lipstick artikelen altijd erg leuk!
  Joyce onlangs geplaatst…Winkels waar ik graag een minuut gratis zou willen winkelen! My Profile

 15. Ik hou van outfitposts, leuke beautyreviews en eerlijke verhalen. Maar het is vaak een mix van die dingen en doe graag inspiratie op!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | Coastal Scents Revealed 2 paletteMy Profile

 16. Wishlists vind ik erg leuk maar ook persoonlijke artikelen en reviews. Verder bepaald bij mij heel erg de vormgeving van de blog en de foto’s of ik een artikel lees of een blog volg. Als je bloglovin opent zie je natuurlijk als eerst de foto van het artikel. Er zijn uitzonderingen maar dan moet het artikel origineel zijn of me echt persoonlijk aanspreken.
  Dalinka onlangs geplaatst…Wat ik heb gekregen voor mijn verjaardagMy Profile

 17. Ik kan me hier wel in vinden hihi 🙂 Leuk lijstje!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Wat ik meenam naar Sri Lanka (backpack!)My Profile

 18. Ik lees graag reviews. Je merkt het snel als een blogger zijn/haar eerlijke mening geeft over een bepaald product, en dat maakt het net heel waardevol. Verder lees ik ook graag persoonlijke stukken, zeker als het gaat over onderwerpen die niet altijd even makkelijk bespreekbaar zijn.

 19. Zó leuk om dit artikel te lezen en ik voel me echt vereerd dat je mij noemt in dit leuke artikel van je. Dankjewel! Ik vind tags ook vaak leuk om te lezen op blogs. Niet alle tags, maar vrij veel tags vind ik wel echt leuk. Ook blogtips vind ik leuk, mits het nuttige tips zijn. Nogmaals heel erg bedankt voor het noemen van mijn blog. Zó lief. <3
  Sara | MevrouwMiauw onlangs geplaatst…Show Your Cat | BruceMy Profile

 20. […] 5 dingen die ik leuk vind op andere blogs – door Nailpassion […]

 21. Wat leuk! Stiekem keek ik hier voor inspiratie want soms weet ik niet wat mensen nou écht leuk vinden om te lezen. Ik vind zelf persoonlijke artikelen maar ook nieuwe informatie altijd heel leuk. Dus een onderwerp waar ik zelf nog nooit over na hebt gedacht.

 22. Ik lees graag blogtips (welke blogger niet) en ik vind persoonlijke blogs erg leuk. Zodat je de persoon achter een blog beter leert kennen. Via een fotodagboek, een persoonlijk verhaal of eventueel een vlog.
  Anne onlangs geplaatst…Het is vandaag doe vriendelijk dag, ben jij al vriendelijk geweest vandaag?My Profile

 23. Ik houd erg van posts over bloggen. Het is altijd weer leuk om te lezen hoe andere bloggers het ervaren en aanpakken.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Heb jij al een vakantie geboekt? Tip: Villages Nature Paris!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge