5 dingen die ik leuk vind op andere blogs

Ik lees heel graag andere blogs, sommige volg ik al jaren andere recent en ik blijf het leuk vinden om nieuwe blogs te ontdekken. Vandaag kan je lezen wat ik erg leuk vind om op andere blogs te zien of te lezen, kijk je mee!

5 dingen die ik leuk vind op andere blogs

Nagellak – Nail arts

Dat komt natuurlijk niet als een verassing. Ik kijk zowel op Instagram als via BlogLovin graag naar artikelen die gaan over nagellak en nail arts. Een daarvan die ik echt al jaren trouw volg vanaf het begin is Miriam van Nailtalk. Haar swatches en ook haar nail arts zijn altijd erg mooi. Ook volg ik veel duitse nail- blogs.

Interieur

Vooral in de herfst en winter ben ik bezig met het veranderen van mijn huisje. Ik pas altijd mijn inrichting aan op het seizoen en een beetje op de laatste trends. Ik vind het daarom erg leuk om tips of inspiratie over interieur te zien. Wat ik ook leuk vind als andere bloggers ons mee een kijkje laten nemen in hun huis of kamer. Zo leer je ook weer meer over de persoon achter de blog, want interieur en ook een kleding- smaak is een deel van je persoonlijkheid.

Vlogs/persoonlijke artikelen

Ik vind het leuk dat je soms een weekje met andere bloggers mee kan kijken. Vooral als het gaat op bloggers die zelf ook mama zijn. Zo zie je hoe hun het allemaal doen. Omdat ik een trouwe volger ben van veel blogs vind ik het altijd leuk om te lezen hoe het met ze gaat en wat hun bezig houd of wat voor doelen ze zichzelf stellen.

Make-looks

Ik vind nail arts maken echt zo ontspannen en heerlijk om te doen. Make-up looks dat kan ik niet maar ik vind het wel erg leuk om die passie die ik heb voor nagellak heb, andere dat hebben voor make-up. Sommige maken zulke fascinerende en prachtige looks, ik zie dat ook zeker als kunst. Ik volg o.a. Cynthia van de blog Beauty Koning en Femke zij kunnen echt alles met make-up! Kiss & Make-up Beauty Blog maakt prachtige looks en weet de kleuren altijd perfect met elkaar te combineren. En Mariska van de blog Matte & Shimmer heeft een hele transformatie ondergaan en is echt uitgebloeid tot een mooie vrouw. Ik vind ook haar looks en combinatie van kleuren altijd erg mooi om te zien en ook schrijft ze interessante artikelen over make-up.

Foto’s

Ik vind blogs met goede kwaliteit foto’s erg leuk om te zien. Ook dat is toch een weerspiegeling van hoe diegene is. Het zijn verschillende factoren hoe we een beeld vormen van een blogger die we volgen toch. Zoals Iris Jonet maakt prachtige sfeer foto’s en ook haar outfit foto’s kunnen zo in een magazine. Nina van de blog Simply ’n Special maakt heldere foto’s en combineert de producten altijd goed met de accessoires. En Jamey van Beauty Unboxing zorgt elke keer weer dat al haar foto’s perfect op elkaar zijn afgestemd. Ook haar outfit foto’s vind ik prachtig om te zien en vind haar ook echt fotogeniek.

 

Wat vind jij leuk om te lezen op blogs?

Liefs, Lonneke

Follow

23 Replies to “5 dingen die ik leuk vind op andere blogs”

 1. Wat ben je toch een schat! ❤️
  Jamey onlangs geplaatst…Sweet like candy by Ariana GrandeMy Profile

 2. Leuk om te lezen! Ik vind mooie fotos ook erg belangrijk op een blog
  Susan onlangs geplaatst…Sieraden van Zonnigzilver.nlMy Profile

 3. Ahhhh wat een super lief stukje tekst! Je maakt me helemaal sprakeloos! Echt super, super lief! Maar even tussendoor; jouw foto’s zijn ook echt prachtig! Mooi helder, mooie kleuren en laatst speelde je zo mooi met licht. En dan heb ik het nog niet eens over je nagellak foto’s. Die zijn echt perfect!
  Iris onlangs geplaatst…Lifestyle Wishlist (Herfst 2016)My Profile

 4. Leuk om te lezen en wat een lieve complimenten aan de dames!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Indemne miss ella lotion – natuurlijk micellair waterMy Profile

 5. Leuk om te lezen dit! Ik vind jou blog echt super leuk omg te lezen ook al ben ik niet zo creatief met nagels,,, 🙂

 6. Ik vind nu de herfst achtige artikeltjes, DIY en inspiratie artikels erg leuk!

 7. Ik vind het altijd fijn om leuke, duidelijke artikels te lezen, met mooi beeldmateriaal en inderdaad, persoonlijke artikels vind ik erg fijn! Oh en als iemand gepassioneerd over iets is! Dat lees je meteen en dat leest echt aangenamer.
  Naomi onlangs geplaatst…Delicious food at restaurant Het Pomphuis in AntwerpMy Profile

 8. Leuk origineel artikel 🙂 Ik vind jouw artikelen heel mooi altijd met je foto’s !
  Madeleine onlangs geplaatst…Hebbedingen wishlist – oktober 2016My Profile

 9. Leuk om te lezen en mooie complimenten voor de bloggers! Ik vind variatie op een blog heel leuk: beauty, lifestyle, persoonlijke artikels en vlogs.
  Vanessa onlangs geplaatst…Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail PolishMy Profile

 10. aahw zo lief dat je mijn blog vernoemd! <3 ik vind vooral make-up/nagellak reviews lezen bij anderen super leuk, weet je meteen of een bepaald product iets voor jou kan zijn 😀
  femketje onlangs geplaatst…Catrice – HD Liquid Coverage Foundation.My Profile

 11. Leuk om te lezen!
  Nienke onlangs geplaatst…Mijn Cluse horloge.My Profile

 12. Aahww erg lief dat je me noemt!
  Dank je! Xxxxxxx
  Nailtalk onlangs geplaatst…Lilypadlacquer – Spring RoseMy Profile

 13. Wat heb je een leuk artikel geschreven. Heel erg leuk ook dat je verwijst naar diverse andere blogs. Misschien dat ik binnenkort ook wel zo’n soort artikel ga schrijven. Inspirerend dit.
  Sara | MevrouwMiauw onlangs geplaatst…Show Your Cats | Paco & BeertjeMy Profile

 14. ik vind make-up reviews altijd erg leuk om te lezen dan vooral de producten die ik ook heb gereviewd. Zo kan ik goed zien hoe anderen er ook over denken en dat is wel eens grappig.
  Janine onlangs geplaatst…Fragrance Mist Victoria’s Secret | BeautyMy Profile

 15. Oeh, ik snap je echt helemaal! Interieur vind ik ook echt in deze tijd van het jaar zo fijn en knus!
  Dineke onlangs geplaatst…GELUKSMOMENTJES VAN DE WEEK | KOFFIE, RIJDEN & KERSTMUZIEKMy Profile

 16. Leuk artikel, veel blogs ken ik al en volg ik ook al een tijdje. Krijg altijd veel inspiratie van mede-bloggers en kan genieten van goede artikelen met mooie foto’s. Jouw foto’s zijn ook erg mooi!
  Jonna onlangs geplaatst…Lekker eten – keuken hacks #1My Profile

 17. Super lief! Ik vind je nailarts altijd zo prachtig 😀 je eigen foto’s zijn ook super mooi!

 18. Altijd leuk om deze persoonlijke artikelen te lezen! Ik ben net als jou een trouwe volger van vlogs dus vind dat ook altijd heerlijk om te kijken 😉 Je hebt er weer een nieuwe bloglovin volger bij, prachtige blog heb je.

  Merel Teunis
  http://www.healthywanderlust.nl
  Merel Teunis onlangs geplaatst…Falafel burger met citroen-koriander dressingMy Profile

 19. Ik ben het helemaal eens met het onderdeel foto’s! Kan rustig de hele dag overal plaatjes kijken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Grijze shawl + WinactieMy Profile

 20. Leuk om te lezen! Ik krijg meteen weer inspiratie van je post 🙂
  Mariëlle – ATB onlangs geplaatst…Hartenvrouw armbandjesMy Profile

 21. Ik lees jouw blog altijd met heelveel plezier. Kwaliteit van foto’s vind ik enorm belangrijk. Maar ook wat je zegt het persoonlijke. Hoe leeft je medeblogster. Wat doen ze met hun tijd. Etc

 22. Echt een leuk artikel. Ik kan zelf ook altijd zo genieten van mooie foto’s op blogs. En ook mooie layouts maken me altijd erg vrolijk.
  Nicole onlangs geplaatst…The Original Beautyblender Liquid CleanserMy Profile

 23. Wat een leuk artikel om te lezen.
  Ik vind dat jij ook prachtige foto’s maakt. Daar kan ik nog een heleboel van leren.
  Ook de andere blogs die je noemt zijn een feestje om te bekijken en te lezen.
  All About Bertina onlangs geplaatst…TAG | FALL FAVOURITESMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge