Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Onlangs heb ik kennis mogen maken met Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish. Ik kreeg vier nagellakken en een top coat toegestuurd. Ik was gelijk enthousiast over de kleuren! Kijk je mee naar de swatches!

 

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Over Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia is een merk dat uit Portugal komt. Ze verkopen zowel gewone nagellak als gelnagellak, daarnaast is er nog een ruim aanbod aan verzorgingsproducten voor de handen en nagels. Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish is verkrijgbaar in 75 verschillende kleuren.

De nagellakken zijn vrij van toluene, formaldehyde, camphor, No DBP.

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

 

 

Andreia Shine Top Coat

Ik ontving naast de vier mooi kleuren ook een shine top coat. De top coat kan je ook als base coat gebruiken en zorgt voor niet alleen voor een mooie glossy finish maar ook dat de nagellak mooi en langdurig blijft zitten zonder te chippen.

 

Het kwastje van Andreia Pocket is vrij small als je er iets druk op uit oefent waaiert deze iets uit waardoor de nagellak goed te verdelen is. Toch gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar en wat bredere kwastje. De nagellakken van Andreia Pocket zijn allemaal voorzien van een kleurnummer.

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish – 45

Ik krijg van deze opvallende peachy kleur echt de zomer kriebels. Peachy is één van mijn favoriete zomer en ook lente kleuren. De substantie was vrij dun van deze lak vond ik en ik moet dunne laagjes aanbrengen anders loop de nagellak uit. Voor een mooie dekking heb ik 4 laagjes op wat ik best wel veel vind. Maar daarin tegen is de kleur erg mooi en de top coat zorgt inderdaad voor een mooi finish!

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish – 144

Gouden glitters ik ben er gek op. Je kan net je nagels wat extra geven maar ook goed te gebruiken in een nail art. Ik heb twee dunnen laagjes aan gebracht en er komt voldoende glitter op de nagel.

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

 

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish – 151

Deze kleur deed mij direct aan een watermeloen denken. Het is een rood/roze kleur. De substantie van deze lak was wat dikker en dekt daardoor met twee laagjes. Zorg wel dat je de laagjes dun aanbrengt anders droogt het niet mooi op.

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish – 145

Wat een feestje deze glitter lak. Dit is een mix van de kleuren blauw, goud en roze. Zowel de vorm van staafjes al glitters. Ik vind hem zelf erg leuk om hem alleen over een basis kleur te gebruiken je kan hem ook eventueel combineren op alleen een accent nagel.

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish – 116

Dit soort kleuren zie je veel terug in mijn stash. De kleur is paars met een roze ondertoon. De substantie van deze lak was dun waardoor ik drie laagjes nodig kan voor een volledige dekking.

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish

De lakken vind ik over het algemeen erg goed als het gaat om kleur pigment. Wat ik jammer vind is dat elke lak qua substantie weer anders is. De top coat geeft een mooie glans en bij mij bleef de lak vier dagen mooi zitten. Mijn favoriet van deze vier kleuren is toch wel de peachy kleur.

Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish is online verkrijgbaar bij Andreia Professional voor €3,75-10,5 ml

Welke kleur vind jij hiervan het mooiste?

Liefs, Lonneke

*Ik heb dit product ter review ontvangen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

Bewaren

Bewaren

13 Replies to “Andreia Pocket Hypoallergenic Nail Polish”

 1. oeh die gouden glitterlak is pretty 😀
  femketje onlangs geplaatst…Roy & Fem – 12 Year Anniversary!My Profile

 2. Wat een lieve kleurtjes!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…It’s my hair – van dun haar naar volume!My Profile

 3. Wat een prachtige kleuren, die koraal/peachy tint is mijn favoriet 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…A little shoplogMy Profile

 4. Wat een mooie kleurtjes! Alweer een nieuw merk voor mij dat ik graag eens wil proberen!
  Jolanda onlangs geplaatst…Lavera Spring make-up 2017My Profile

 5. Mooie kleurtjes! Ik word van jouw foto’s helemaal vrolijk! Voor mij springen de roze tinten (116 en 151) eruit.

 6. Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt! <3 Krijg nu echt zin in de lente door deze lakjes!

 7. super mooie kleuren, en wat een mooie foto’s heb je erbij gemaakt!
  Chantal Janssen onlangs geplaatst…Originele valentijnsdag uitjes!My Profile

 8. Ik ken dit merk nog niet, Maar wel hele mooie kleuren, ik heb van mijzelf hele korte nageltjes. Ik heb eerst een hele lange tijd acryl nagels gehad. Ik vind dat zo mooi verzorgd eruit zien, maar nu met mij korte nageltjes vind ik nagellak gewoon niet meer zo mooi staan. Toch lijkt me de peache kleur met de gouden snippers wel erg leuk staan.

 9. Heel erg mooie lakjes zeg! En zoals gewoonlijk weer prachtige foto’s <3
  Irina onlangs geplaatst…Essie – Bell-Bottom BluesMy Profile

 10. Wat gaaf! Ik vind de laatste kleur echt zo mooi! Ik hou wel van wat donkere kleurtjes!
  Ik wil dit toch eens proberen. Mijn nagels zijn erg broos en hoop dat ze met deze lak wat kunnen herstellen.
  Sonja onlangs geplaatst…ALKA® SCRUB MAAKT ZUUR WEER BASISCH | ScrubbenMy Profile

 11. Ik kan niet kiezen welk kleurtje ik het mooist vind, ik vind ze allemaal pretty! En fijn dat ze zonder formaldehyde zijn, daar let ik tegenwoordig op.
  Natascha onlangs geplaatst…Cenzaa NWYRK gezichtsverzorging: wake up boost en smart repairMy Profile

 12. Die koraalkleur is mijn favoriet met de gouden glitters!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Een eigen blog beginnen – 10 tips om als een speer van start te gaan!My Profile

 13. De frambooskleurige lak is zo mooi! Echt hele mooie nagellakjes.

Geef een reactie

CommentLuv badge