Artdeco High Definition Foundation

Een goede foundation vinden vind ik zelf nog best wel lastig, misschien stel ik te hoge eisen. Ik vind het voornamelijk belangrijk dat een foundation een natuurlijke dekking geeft en dat je er geen maskereffect van krijgt. Aan twee van deze punten voldoet Artdeco High Definition Foundation. Ik heb hem de afgelopen weken dagelijks gebruikt en vandaag vertel ik je hier meer over, kijk je mee!

Over Artdeco High Definition Foundation

Artdeco brengt tegenstellingen samen met zijn High Definition Foundation: de foundation is ultralicht en heeft desondanks een cremige textuur. De foundation is onzichtbaar, maar toch dekkend. De foundation is verrijkt met speciale pigmenten, die gekenmerkt worden door de uitstekende prestaties, een ultieme intensiteit en een bijzonder rijke uitstraling. Ook geschikt voor de gevoelige huid. Bron

Artdeco High Definition Foundation is in 6 verschillende tinten verkrijgbaar:

 • Nr. 04 Neutral Honey
 • Nr. 08 Neutral Peach
 • Nr. 11 Medium Honey Beige
 • Nr. 24 Tan Beige
 • Nr. 25 Light Warm Beige
 • Nr. 52 Warm Ivory

Artdeco High Definition Foundation zit in een glazen flacon en heeft een handig pompsysteem waarmee je de foundation goed kan doseren. Zodra je de foundation aanbrengt ruik je niet zo’n standaard make-up geur maar een zachte en frisse geur.

Ook voor de ouder wordende huid is Artdeco High Definition Foundationn ook zeer geschikt. Er zitten namelijk twee belangrijke bestandsdelen in;  Anti-oxidanten wat bescherming bied tegen huidveroudering en Retinoïde (vitamine A) helpt rimpels te voorkomen en verhoogt de collageenproductie.

Ik heb Neutral Honey de lichtste variant uit deze lijn. De kleur is wel nét iets te licht voor mij helaas. Je merkt dat de foundation samensmelt met je huid, en daardoor zie je dus niet dat je een foundation op hebt. De dekking is medium, persoonlijk hou ik wel van een wat meer dekking. De foundation maakt de huid niet vet en ook niet droog en heb het gevoel dat mijn gezicht gewoon nog kan ademen.

Artdeco High Definition Foundation Neutral Honey is een mooi neutrale foundation met een medium dekking. Ook voor de gevoelige huid is het ideaal. Hij blijft bij mij een hele werkdag mooi zitten.

Artdeco High Definition Foundation is verkrijgbaar bij Douglas voor €24,95

Wat is jouw favoriete foundation?

Liefs, Lonneke

Follow

*ik heb dit product ter review gekregen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

13 Replies to “Artdeco High Definition Foundation”

 1. Klinkt als een hele prettige foundation!
  Susan onlangs geplaatst…Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond SpongeMy Profile

 2. Ik ben echt een foundation freak 😂 Ik heb een boel ‘aardige’ gevonden, maar nog steeds niet de match! Jammer dat deze te licht is.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Mooie ogen met behulp van Lookx | LookxMy Profile

 3. Ik ben dol op het proberen van nieuwe foundations, maar ik ben erg nieuwsgierig naar deze. Mijn huid is bijna wit dus ik denk dat de kleur voor mij aardig in de buurt komt. Misschien is hij net wat te donker, maar wellicht dan in de zomer!
  Kelly onlangs geplaatst…Shu Uemura x Murakami Cleansing Oil ShampooMy Profile

 4. Hij ziet er best goed uit. Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Artdeco geprobeerd omdat het merk me nooit echt aansprak, maar deze ziet er wel goed uit.
  Nicole onlangs geplaatst…Youtube/Blogs Made Me Buy It!My Profile

 5. Klinkt toch wel erg goed! Toch houd ik het wat de prijs betreft bij mijn Maybelline Fit Me! Foundation ^^
  Irina onlangs geplaatst…FOTD – Voiceover ChallengeMy Profile

 6. De perfecte foundation heb ik nog niet gevonden. Ik hou van een goede dekking door roodheden en vlekjes in mijn gezicht. Op dit moment ben ik wel tevreden met mijn Catrice, maar als ik bij drogisterijen etc ben ga ik altijd nog even rondkijken of ik wellicht mijn holy grail kan vinden. 😉
  hilde onlangs geplaatst…Nieuw! The Body Shop Almond Milk & Honey Collectie!My Profile

 7. Ik ben wel benieuwd naar deze! Hij klinkt fijn doordat hij zo luchtig en licht qua structuur is. Ik wil hem wel eens proberen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Waarom ik het een must vind om lipstick te dragenMy Profile

 8. Ik ben hier eigenlijk wel benieuwd naar! Ik weet alleen niet of ik hem qua dekking genoeg zou vinden, ik wil altijd wel een goede dekking voor als mijn huid er slecht uitziet.
  Kirsty onlangs geplaatst…Etos Soft Winter SkinMy Profile

 9. klinkt niet verkeerd 😀
  femketje onlangs geplaatst…Look – Natural Brows, Bold Lip & Winged Liner.My Profile

 10. Klinkt goed! wel jammer dat deze tint net iets te licht was voor jou. Zelf gebruik ik bijna nooit foundation omdat ik dat niet mooi vind in combinatie met mijn sproeten. Wanneer ik foundation gebruik is het net of mijn sproeten onder een berg stof liggen. De enige foundation die ik (tot nu toe) mooi vind bij mezelf is een minerale poederfoundation van Bare Minerals.
  Deb onlangs geplaatst…Color Club Under my spell collectieMy Profile

 11. Klinkt goed, ik vergeet dit merk vaak terwijl ze juist hele mooie producten hebben x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | NARS DUAL-INTENSITY BLUSH FRENZYMy Profile

 12. Jammer dat die net te licht voor je is! ik vind alle producten van Art deco wel chil!

Geef een reactie

CommentLuv badge