Batiste Droogshampoo Blush & Tropical

Ooit heb ik eens een droogshampoo geprobeerd maar de geur was niet super en kreeg een witte waas over mijn haar heen, ik trok gelijk mijn conclusie…niets voor mij dacht ik. Na een tijd las ik verschillende reviews over Batiste droogshampoo, heerlijke diverse geuren, vrolijke verpakkingen en het geeft je haar een boost met meer volume. Ik heb nu zelf Batiste Droogshampoo Blush  & Tropical getest. Twee mini’s die nieuw zijn in het assortiment en ideaal om overal mee naar toe te nemen.

Batiste Droogshampoo Blush & Tropical

Over Batiste Droogshampoo

Batiste Droogshampoo helpt tegen vet en futloos haar en geeft het haar een boost, zonder gebruik van water. Een snelle behandeling geeft het haar meer volume en textuur. Het haar zal er direct schoon en fris uitzien en voelen, bovendien ruikt Batiste droogshampoo ook erg lekker. Ideaal voor tussen de wasbeurten door. Je hebt in no- time een frisse look!

Nieuw zijn de Batiste mini’s. Je neemt ze zonder moeite overal mee naar toe. De twee varianten zijn Blush & Tropical.

Batiste Droogshampoo Blush & Tropical

Het gebruik

Op de achter kant staat duidelijk beschreven hoe je de droogshampoo moet gebruiken. Schudden voor gebruik en 30 cm van het haar afspuiten is echt belangrijk om een mooi resultaat te krijgen.

Batiste Droogshampoo Blush & Tropical

Ik maak verschillende scheidingen en spray de droogshampoo daarop en laat het 1 minuut intrekken. Daarna even met mijn handen er doorheen en ik merk gelijk dat mijn haar wat meer volume krijgt en heerlijk ruikt. De droogshampoos van Batiste laten absoluut geen witte waas achter!

Batiste Droogshampoo Blush & Tropical

Batiste Blush

Heeft een heerlijke flirterige bloemen geur. Je haar voelt gelijk fris en schoon aan!

Batiste Droogshampoo Blush & Tropical

Batiste Tropical

Is dé manier om je haar onmiddellijk een heerlijke exotisch schoon gevoel te geven en het tegelijk  van volume en textuur te voorzien. Je ruikt een vleugje kokos en maakt heb perfect voor de zomerse dagen.

Batiste Droogshampoo Blush & Tropical

Plus punten van Basite drooghampoo:

 • Een schoon en fris gevoel
 • Een verleidelijke geur
 • Volume en versteviging

Conclusie

Ik was nogal sceptisch omdat mijn  eerste ervaring met een droogshampoo (van een ander merk) tegen viel. Maar door de Batiste droogshampoo ben ik echt verrast. Ze geven mijn haar meer volume, laat geen witte waas achter, verfrist en ze zijn ideaal om overal naar toe mee te nemen.

Batiste Droogshampoo de mini’s zijn o.a verkrijgbaar bij Douglas, Etos en Kruidvat voor €1,95- 50ml

Ben jij al bekend met de droogshampoo van Batiste? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke
Follow

*ik heb dit product ter review gekregen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

16 Replies to “Batiste Droogshampoo Blush & Tropical”

 1. Ik ben gek op Batiste! Alleen de prijs is wat aan de hoge kant vergeleken met andere droogshampoos
  Susan onlangs geplaatst…Ik heb een tattoo!My Profile

 2. Ik wil droogshampoo eigenlijk zo ver als mogelijk afbouwen omdat het niet goed is voor je haar/hoofdhuid, maar soms is het gewoon TE handig!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Alima Pure highlighter lumina – natuurlijke glow!My Profile

 3. Ideaal deze kleine verpakkingen!
  Kelly onlangs geplaatst…On my beauty wishlist 11My Profile

 4. Ik heb nog nooit een droogshampoo gebruikt maar lees heel veel goede verhalen over dit merk. Fijne review.
  All About Bertina onlangs geplaatst…I Heart Makeup Lip Lava – UnleashMy Profile

 5. Ik ben echt dol op droogshampoo. Het enige wat mijn haar wat volume geeft!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…Lekker chillen in je tuin!My Profile

 6. Ooh, deze had een vriendinnetje van mij! Ik vond ze zooo lekker ruiken!
  Dineke onlangs geplaatst…MLBB #8 | ZONOVERGOTEN, ZWEMMEN EN SUSHIMy Profile

 7. batiste is ook echt mijn favoriet
  ik gebruik niets anders meer

  liefs
  Karlien
  Karlien onlangs geplaatst…Outfit – Off Shoulder PlaysuitMy Profile

 8. Ik heb nog nooit een droogshampoo gebruikt. Het klinkt natuurlijk wel goed. Ik ga ze eens opzoeken in de winkel. 🙂

 9. Fijne review, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik droogshampoo nooit meer gebruik na een slechte ervaring. Misschien moet ik Batiste toch maar eens de kans geven…!
  Jonna onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s zelfgemaakte hamburger (BBQ tip!)My Profile

 10. Ik ben ook fan van Batiste, de beste droogshampoo 🙂
  Saraya onlangs geplaatst…Guess Goldplated Armband Met Swarovski KristalMy Profile

 11. Ik las laatst dat je er haaruitval van kon krijgen, maar ja dat kan ook een concurrent er neerzetten. Dus ik ben dan nuchtere Harrie en zegt eerst zien, dan geloven!
  Ik gebruik het niet vaak, zo nu en dan. En dan heb ik ook deze roze. Die van Balea sloeg op mijn adem (bronchitus).
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Swatched-it | FUN lacquer | Bachelor’s Button | Nagellak swatchMy Profile

 12. Bij mij zijn ze al op, vond ze zo fijn! Heb een x een Batiste pakket gewonnen … Vind ze allemaal echt geweldig 😀

 13. Tropical lijkt me wel fijn, de geur spreekt me aan!
  Laura onlangs geplaatst…Lekker & Gezond aardbei-banaan ijsjesMy Profile

 14. Ik gebruik ook wensen droogshampoo. Het is ideaal om meer volume te creëren. Deze van Batiste klinken erg goed. Vooral de Tropical!

 15. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit droogshampoo. Enkel met dit warme weer en dan puur om het wassen van mijn haren nog even uit te stellen. Ik heb nog geen ervaring met Batiste, maar ik ben er wel ontzettend benieuwd naar geworden.
  priscilla onlangs geplaatst…Lidl Organic babykleding & accessoires voor ieder budgetMy Profile

 16. Batiste droogshampoo heb ik zoveel goede dingen over gehoord, heb er nu een van Andrelon daarna wil ik die van Batiste ook eens gaan proberen!
  Ilse onlangs geplaatst…Inspiratie back to school nailartsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge