Beauty Favoriete Augustus

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn favoriete heb gedeeld, dus vandaag laat ik stuk voor stuk mijn favoriete van de maand augustus zien. Overal heb ik ook de swatches bij gedaan dan krijg je volgens mij nog een beter beeld en indruk van mijn favoriete. Kijk je mee!

 

Rimmel London Rita Ora
Ik ben een groot fan geworden inmiddels van de lakjes van Rimmel London Rita Ora. Elke kleur die ik heb gekocht was even mooi en de kwaliteit is goed! Vooral de paarse en roze variant heb ik de afgelopen maand veel opgehad.

 • Kwastjes zijn erg fijn
 • Dekking is goed 2 laagjes!
 • Met een topcoat kan je gemiddeld 4 Γ‘ 5 dagen met dit lakje op je nagels doen
 • What you see is what you get!

 

Revolution Redemption Palette Iconic 3
Afgelopen twee maanden heb ik bijna dagelijks dit palette van Revolution gebruikt en op de dagen dat ik dit palette niet gebruikte had ik gewoon weg geen make-up op. Het palette bevat mooie warme natuur tinten en je kan er hele mooi verschillende looks mee maken.

Highlighting Mousse Sparkeling & Long Lasting
Deze highlighting mousse van de Hema heb je ook terug gezien in mijn FOTD afgelopen maand. Ik ben blij dat ik hem weer ben tegen gekomen ben in mijn stash en gebruik deze nu regelmatig. Ik heb een zwak voor gouden glans zeker nu mijn huid nog lekker bruin is.

 

E.L.F | Contouring Blush & Bronzing Powder St. Lucia
Een paar maanden heb ik nu dit compacte setje van E.L.F, ik vind vooral de blush hiervan erg mooi door de gouden shimmer die er in zit. Ook de afgelopen tijd een product wat ik veel gebruikte.

 

MAC Peachy Blossom
Dit is MIJN pareltje! Een hele mooi, zachte en natuurlijke tint die iedereen wel zal staan. Voelt fijn aan en gehydrateerd ook goed.

Dit waren mijn favoriete. Wat is jouw favoriete MAC lipstick? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

23 Replies to “Beauty Favoriete Augustus”

 1. Wat een mooie kleurtjes uit de Rita Ora collectie. Ook ik ben fan geworden. Kwaliteit voor een leuk prijsje! Dat contour palette ziet er ook erg mooi uit! Je hebt echt heel veel smaak. Maar ik zal vast niet de eerste zijn die dat zegt. πŸ™‚

 2. Wauw de duo van Elf is heel erg mooi!

 3. Ik vind die nagellakjes echt heel mooi! Zachte, maar vrolijke kleurtjes πŸ™‚

 4. Mijn favoriete MAC lipstick is captive.

 5. Wauw mooie favorieten!!! Die Mac lippenstift is echt geweldig!!! Super mooi!!! πŸ™‚

 6. Leuke favorieten heb je! Vooral de nagellak en de MAC! Xxx

 7. mooie favorieten β™₯ de lakjes van rimmel london zijn erg fijn vind ik zelf xx

 8. Die nagellakjes van Rimmel wou ik al heeeel lang aanschaffen, nu ik ze weer zie ben ik het compleet vergeten, maar oh wat zijn ze mooi <3

 9. Die lakjes van Rimmel staan al eventjes op mijn wish list, hopelijk kan ik ze dit weekend eindelijk aanschaffen! Voor de rest erg leuke favorieten!

 10. Snap wel waarom dit favorieten zijn. Allemaal hele mooie producten.

 11. Wat een prachtige favorieten. Ik vind MAC Peach Blossom er echt prachtig uitzien!

 12. Hele mooie producten! Die rimmel lakjes zijn ook echt favoriet bij mij!

 13. Wauw wat een mooie favorieten. Die gouden mousse highlighter van hema ziet er echt vreselijk mooi uit. <3

 14. wat een heerlijke favorieten heb je bij elkaar…zelf ben ik stiekem een beetje verliefd op de Rimmel lakken….maar ik ben ook best wel benieuwd naar het oogschaduwpalette

 15. Wat een fijne favorieten! Naar de Rita Ora lakjes ben ik ondertussen ook nieuwsgierig geworden, daar heb ik zoveel goede verhalen over gehoord. Ook de MAC lipstick vind ik erg mooi. Ik heb ook mijn zinnen gezet op een MAC lipstick, alleen ik ben er nog niet uit welke πŸ˜‰

 16. Leuk om dit overzichtje te zien!
  Die MAC lipstick is mooi!

 17. Wat een te mooie favorieten! De lakjes samen met de peachy blossom van MAC vind ik echt onwijs mooi!

 18. Wat een mooie producten zeg, ik wist niet dat die Contouring Blush & Bronzing Powder zo mooi was!

 19. Die Rita Ora lakjes zijn bij mij ook favoriet! πŸ˜€ Ik heb er inmiddels 4 kleurtjes van! πŸ™‚

 20. Mooie favorieten, vooral de lipstick en de highlighter πŸ™‚
  X

 21. Leuke producten. Het blush en contour palette van elf ziet er heel mooi uit

Geef een reactie

CommentLuv badge