BigGreenSmile | Burt’s Bees Coconut Foot Cream

Eerst kende ik Burt’s Bees alleen van de handverzorgings- producten, al gauw kwam ik er achter dat Burt’s Bees zoveel meer verkopen zoals; gezichtsverzorging, lichaamverzorging en ook voor kinderen hebben ze hele fijne producten te koop. Vandaag vertel ik jullie meer over Burt’s Bees Coconut Foot Cream.

BigGreenSmile | Burt's Bees Coconut Foot Cream

Over Burt’s Bees Foot Cream

Dit is een verwennerij voor je voeten. Deze natuurlijke voetcrème combineert kokosolie, lanoline en plantaardige glycerine en laat zelfs de droogste en meest verwaarloosde voeten weer herleven en verjongen. Er zit ook een vleugje van rozemarijn en pepermunt oliën om vermoeide voeten te vernieuwen. Uw voeten zullen nooit meer hetzelfde zijn. Bron

 

Ingrediënten

glycerin, olea europaea (olive fruit oil), avena sativa (oat kernel flour), lanolin, parfum (fragrance), cocos nucifera (coconut oil), quillaja saponaria (quillaja bark extract), avena sativa (oat kernel oil), rosmarinus officinalis (rosemary leaf extract), canola oil, tocopherol, glycine soja (soybean) oil, butylphenyl methylpropional, coumarin, limonene, linalool

Kokosolie – Het vruchtvlees van de kokosnoot is rijk aan verzachtend vet en levert een wit, zoet geurende, super-hydraterende olie op. Het is een vaste stof maar bij kamertemperatuur gemakkelijk smelt op de huid.

 

BigGreenSmile | Burt's Bees Coconut Foot Cream

Zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden vind ik het fijn om ook mijn voeten goed te verzorgen. Dit heeft denk ook te maken omdat ik psoriasis op mijn voeten heb. Dat is heel droog, schilferig en jeukt vaak. Door een goede voet crème te gebruiken verminderd de drogen huid en jeuk. Daarom denk ik dat dit ook heel fijn is voor mensen met eczeem of zeer drogen voeten.

BigGreenSmile | Burt's Bees Coconut Foot Cream

Ik smeer de Burt’s Bees Foot Cream tweemaal daags in ’s morgens en ’s avonds voor het slapen. De voetcrème is wat vettig en moet zeker goed inwerken dus na het insmeren trek ik altijd sokken aan en in de nacht bed-sokken. De geur is heel fris met een vleugje kruidig, iets van kokos kon ik niet echt ruiken. De geur is niet overheersend en vervliegt vrij snel.

Burt’s Bees Coconut Foot Cream verzacht en hydrateert mijn voeten, droge plekken zijn verleden tijd. De schilvering neemt af en ook voor vermoeide voeten echt een aanrader!

Burt’s Bees Coconut Foot Cream is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €14,94

Ben jij al bekend met de producten van Burt’s Bees?

Liefs, Lonneke

 

Follow

*Ik heb dit product ter review gekregen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

10 Replies to “BigGreenSmile | Burt’s Bees Coconut Foot Cream”

 1. Klinkt goed! Nog nooit van het merk gehoord. Fijn review!

 2. Ik hou er echt niet van om iets op mijn voeten te smeren. Maar nu een voetenbadje lijkt mij deze creme wel erg lekker. De lippenbalsems van Burt’s Bees vind ik namelijk ook erg fijn

 3. Voor droge voeten lijkt me dit een erg geschikte crème!
  Susan onlangs geplaatst…Sieraden van MyJewellery.comMy Profile

 4. Deze lijkt mij erg fijn! Momenteel gebruik ik er eentje van Clarins en die werkt ook bijzonder goed 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…On my beauty wishlist 13My Profile

 5. Ik doe het echt te weinig mijn voeten insmeren.
  Manon onlangs geplaatst…Ik ga een cruise maken naar….My Profile

 6. Lijkt me een heerlijke crème! Ben dol op kokosnoot geuren!<3
  Joyce onlangs geplaatst…Waar hebben mensen het vaakst op gegoogled in 2016?My Profile

 7. oh jee deze klinkt echt wel goed eigenlijk
  ik zou meer een voetcrème moeten gebruiken

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Hair – L’Oréal Hair Colorista Spray & WashoutMy Profile

 8. Lekker! Kokos en poezelige voetjes, wat wil een mens nog meer?
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Dag poriën, welkom schone huid | The Incredible Pore MaskMy Profile

 9. Oeh heerlijk, kokos! Lekker zomers!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Time to Relax: Wellness Weeks @ DouglasMy Profile

 10. Ik vind het zo’n leuk merk!! Ik wil er zeker wat van proberen 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge