BigGreenSmile | Skinfood Mud Masker

Tegen een heerlijk masker zeg ik geen nee. Ik kan altijd genieten van dat moment voor jezelf, even je huid weer een boost geven. Laatst kreeg ik van de webshop BigGreenSmile een modder masker toegestuurd van het merk Skinfood. Vandaag vertel ik je meer over dit heerlijke masker, kijk je mee!

BigGreenSmile | Skinfood Mud Masker

Over Skinfood Mus Masker

Skinfood’s Mud Masker is rijk aan natuurlijke mineralen gevonden in de vulkanische modder van Nieuw-Zeeland. Het reinigt de huid diep en verzacht en ontspant de huid.

 • Werkt als een diepe reiniger; verzacht en ontspant de huid
 • Effecten zichtbaar, zelfs na de eerste keer
 • Huid verjongende ingrediënten resuleren dat de poriën er kleiner uitzien en de huid voelt ongelofelijk zacht aan.

BigGreenSmile | Skinfood Mud Masker

Ingrediënten

Het masker zit vol met natuurlijke en voedende oliën. Is vrij van Parabenen, SLS vrij en Vegetarische & veganistische en dierproefvrij!

BigGreenSmile | Skinfood Mud Masker

BigGreenSmile | Skinfood Mud MaskerJe brengt een ruime hoeveelheid aan op het gezicht en ik neem ook altijd mijn hals mee. Je verdeeld het over je gezicht en laat het 10 minuten inwerken. Bij het aanbrengen ruik je een heerlijk frisse spa-geur, het geeft al je zintuigen een oppepper.

Zoals je op de eerste foto ziet is het echt een modder kleur met hele fijn zwart spikkels. Na de 10 min is het masker volledig gedroogd dit zie je heel goed op foto twee. Met warm lauw water verwijder ik het masker. Daarna voelt mijn huid echt zo zacht aan als een babyhuidje heerlijk.

BigGreenSmile | Skinfood Mud Masker

Ik gebruik twee keer per week het masker en ik merk dat mijn huid ziet er minder vermoeid uitziet en echt babyzacht aanvoelt. Of het daadwerkelijk je poriën verkleind weet ik niet omdat ik van mezelf al hele fijne poriën heb. Ik kan dit masker ook aanraden voor mensen met een zeer gevoelige huid.

Skinfood Mud Makser is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €11,99

Hoe vaak gebruik jij een masker?

Liefs, Lonneke

*ik heb dit product ter review gekregen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

7 Replies to “BigGreenSmile | Skinfood Mud Masker”

 1. Deze ga ik onthouden 🙂 Ik ben namelijk door al mijn reinigende maskers heen!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn dierproefvrije verzorgingsstashMy Profile

 2. Deze heb ik ook getest, het is fijn he!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Make-up Studio Gorgeous Glitter LipsMy Profile

 3. Denk niet dat mijn huid dit aankan als ik de ingredienten bekijk.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Get Ready With Me | Warm Smokey Eyes, Peach Cheeks And Rosy LipsMy Profile

 4. Ik vond dit ook zo een goed masker! Je voelt dat het wat doet voor je huid. Ik ben echt fan van deze webshop geworden, mooie producten en ook zoveel merken en producten die totaal nieuw voor mij zijn!
  Babs onlangs geplaatst…Babs aan de Seahorse Plankton! (5 Minute Miracle Mask & Facial Oil)My Profile

 5. oh ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar dit masker! klinkt in ieder geval erg goed.
  Fijne dag nog! liefs

 6. Ooooh? Het lijkt in eerste instantie op scrub! Geweldig dit.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Troetelmomentje voor je nagels | budget | Cien | LidlMy Profile

 7. Lijkt mij fijne product. Ik kende dit merk nog niet
  Dhini onlangs geplaatst…Kokie Cosmetics nagellakMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge