Bloggers in 't zonnetje!

Nu ik bijna een jaar op Bloglovin zit volg ik zo’n ruim 340 blogs. Er zitten een aantal tussen die ik dagelijks bezoek en die mij ook inspiratie geven en motivatie! Ik heb er voor vandaag 6 uitgezocht die ik extra in ’t zonnetje wil zetten.

Manon is 23 jaar en blogt sinds 2013. Haar blog is toegankelijk en ze reviewed vaak mooie budget producten of dupes. Ik vind haar artikel altijd goed geschreven maar ook haar foto’s zijn zo mooi. En dat vind ik echt zo belangrijk aan een blog.
Sarah is 22 jaar en heeft een passie voor schrijven. Ze schrijft uitgebreide en goede reviews en altijd een eerlijke mening dat lees je echt terug. Haar blog straalt vrolijkheid en enthosiasme uit. Een blog waar ik altijd blij van wordt.
 
Miriam  is echt één van de allereerste blogs die ik begon met volgen. Ze maakt altijd prachtige nail arts en dat geeft mij regelmatig inspiratie. Ze laat ook regelmatig mooi en apparte nagellakken zien die je niet zomaar bij de drogisterij kan kopen.
Daniëlle volg ik nu een aantal maanden. Ze schrijft reviews over beauty zowel duurdere beauty producten als budget producten, ze maakt prachtige ooglooks. Ze heeft een YouTube kanaal waar ze ook duidelijk tutorials plaats hoe je een bepaalde ooglook maakt. Ik heb zeker al het een en ander van haar geleerd.
Svenja heeft een mooie overzichtelijke blog. Ze blogt voornamelijk over beauty en fashion met een vleugje persoonlijk en food artikelen. De mix van haar blog maakt het zo leuk om te bezoeken. De artikelen zijn vlot geschreven en Svenja maakt prachtige foto’s. 

Femke volg ik nu ook al een tijdje. Een prachtige meid met ook nog eens een mooie stem want zingen kan ze. Ze schrijft vaak fijne reviews over budget producten zoals Essence en Catrice. Ze weet altijd met looks goed uit te pakken en net wat verder te gaan waar andere niet durven. Juist de gewaagdheid en de foto’s van looks trekken mij aan. Ze kan ook nog eens mooie nail arts maken, zoals deze die ze afgelopen week heeft gemaakt.

Dit zijn de 6 blog van vandaag en als je ze nog niet volgt of kent neem er zeker een kijkje. Ze bloggen allemaal dagelijks en maken prachtige foto’s!

Ken jij één van deze blogs al?

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

48 Replies to “Bloggers in 't zonnetje!”

 1. Wat lief dat je deze leuke dames in het zonnetje zet! Veel kende ik er al, maar bij de rest ga ik zeker eens een kijkje nemen! Liefs!

 2. Leuke blogs <3 en ik ken manon en saar die volg ik al!! Ik vind ze leuke bloggers 😀 . Leuk dat je deze in het zonnetje hebt gezet!! ik ga nu even kijken op de blogs van de andere dames :

 3. Leuk dat je deze blogsters in het zonnetje zet! De meeste volg ik ook! 😉 Xx

 4. Leuk zo'n overzichtje! Ik kende de meeste blogs al, maar ga nog even rondneuzen bij de anderen. 🙂 Svenja's blog vind ik zelf ook erg leuk. 🙂 Liefs, Rowan

 5. Zo dat is even wennen om s'ochtends vroeg je hoofd voorbij zien te komen op internet hahaha! ah wat ben je toch een lieve meid!! De rest van de bloggers ken ik , ik vind ze stuk voor stuk erg leuk!! en jou ook natuurlijk 🙂 xxx

  1. Dankjewel Manon heel lief van je 😀 Jullie hebben het dik verdiend en zijn echt een bron van inspiratie voor mij!

 6. Ooooh wauw, zo ontzettend lief dat je onze blogs in het zonnetje zet! Ik voel mij heeeeel erg vereerd dat ik er tussen sta, heel erg bedankt voor je lieve woorden! Dankzij jou begin ik de dag nu met een ontzettend grote lach op mijn gezicht, dankjewel lieverd <3

  1. Ahhh wat lief je reactie hierop, jullie hebben het echt verdiend en zijn denk ik echt een voorbeel voor vele, in ieder geval voor mij.

 7. Awh wat lief dat je mij er tussen zet! Ik vind het echt zo leuk om te horen dat mijn blog hier een plekje tussen verdiend! Dankjewel meid <3 <3

  1. Graag gedaan je hebt het oprecht verdiend! x

 8. Je hebt inderdaad hele leuke blogs eruit gepikt !

 9. Heel erg leuk om te lezen en wat aardig! In mens trouwens dat je in een jaar al 340 blogs volgt haha!
  XOXO esmee

  1. Ik vind het nog meevallen 😉 Maar lees niet alle blogs alleen die mij aantrekken en interesseren. x

 10. Wat leuk 🙂 Ik ken Saar en Manon al! Ik ga zo ook even kijken bij de andere dames.

 11. Erg lief dat je mij noemt hier. Niet verwacht en vind het echt TOP!! De andere blogs ken ik ook. Bedankt voor het 'zonnetje'! <3

 12. O ja een paar van deze meiden volg ik ook en vind ze heel leuk.

 13. Saar Enzo volg ik ook. Echt een hele leuke blog is dat. De rest volg ik niet zo.

 14. Sommige blogs volg ik al wel , maar nog niet allemaal. Leuk artikel.

 15. Ah wat leuk, de helft kende ik al wel en die andere helft nog niet 🙂

 16. Wat een leuke bloggers heb je uitgekozen. Sommige staan ook op mijnl ijstje 🙂

 17. Leuk om dit soort artikels voorbij te zien komen, leer je altijd wel weer nieuwe bloggers door. Ik ken er drie van de zes, thanks for sharing! X

 18. Ahh super lief, moet er van blozen! ♡

  1. Graag gedaan dik verdiend! x

 19. Wat leuk, de meeste blogs ken ik wel, en ik ga lekker eventjes kijken op de blogs die ik nog niet ken…echt leuk!

 20. Achh..super lief!! Manon volg ik ook al een heletijd & ik blijf haar blog leuk vinden, net zoals Svenja & Femke 🙂
  De andere ken ik niet zal zeker eens een kijkje nemen!
  X

 21. Ah leuk om dit zo te lezen! Ik ken ze bijna allemaal alleen femketje nog niet.

 22. Enkele blogs kende ik hiervan al, de anderen ga ik zeker eens een bezoekje brengen 🙂 liefs!

 23. Leuke blogs, ik ken en volg ze ook allemaal 🙂 Femke's nail art is zo mooi hé <3

  1. Ja die nail art was heel erg mooi van haar geworden!

 24. Wat lief dat je dit doet! Ik volg ze allemaal en Femke woont toevallig in hetzelfde dorp als ik, hihi!

  1. Echt wat toevallig zeg leuk!

 25. Wat lief dat je deze bloggers in het zonnetje zet! Het zijn zeker leuke blogs!

 26. Wat lief dat je deze bloggers in het zonnetje zet! Het zijn zeker leuke blogs!

 27. Manon, Sarah en Svenja kende ik al. Al de andere meiden nog niet. Hoog tijd dus om hun blog eens te bezoeken!

 28. Wat een prachtig lijstje zeg! Ik ken al deze blogs en deze dames verdienen het stuk voor stuk om in het zonnetje gezet te worden 🙂

 29. Wat leuk en lief dat je deze meiden even in het zonnetje zet 🙂 x

 30. Heee ik ken ze allemaal! Ik ben het met je eens 🙂

 31. Wat lief dat je dat doet. Ik ken een aantal blogs die je noemt. En 340 … Echt? Ik volg er zo'n 150 en kan dat al bijna niet meer bijhouden

  1. Ja echt zoveel volg ik er vind het nog wel mee vallen, maar niet iedereen reageer ik of bekijk ik dagelijks. Een bepaald aantal blogs 😉

 32. Altijd leuk om zo'n rijtje bloggers voorbij te zien komen. Leuke blogs heb je genoemd!

 33. Ahh echt zo lief dat je mijn blog noemt. *bloos bloos* Dankjewel! Vind het echt heel lief <3

 34. Stuk voor stuk prachtige blogs, alleen de laatste kende ik nog niet maar ga ik zeker even bezoeken! Leuk artikel!

 35. Wat leuk, ik ken ze nog niet allemaal. Gauw even kijken 🙂

 36. Sommige kende ik al.LEuk om de andere te leren kennen. x

 37. De meeste kende ik al en vind ik ook erg leuk om te bezoeken. Leuk dat je deze bloggers in het zonnetje zet:)

 38. ik ken ze allemaal en super leuk dat je ze even in het zonnetje zet! ze verdienen het!

Geef een reactie

CommentLuv badge