Born Pretty Store | Heartbeat Stickers Gold V Shape 3D Nail Stickers

Laatst mocht ik van de webshop Born Pretty Store weer wat leuke items uitzoeken om nail arts mee te maken. Het aanbod is altijd zo groot dat ik wel even zoet was om wat leuk uit te zoeken.  Deze 3D nail stickers zijn 1 van de items die ik uitzocht. Het sprak mij aan vanwege de driehoekvormen.

Ik gebruikte als basis kleur een rood/oranje kleur van OPI Live Love Carnaval. Als je stickers gebruikt vind ik het mooi om het qua kleur neutraal en rustig te houden zo zullen de 3D stickers ook opvallen.

Je moet echt wachten totdat je nagellak goed droog is. Zodra je de 3D sticker aanbrengt kan je hem er niet meer zo afhalen dus het moet in 1 keer goed.

Conclusie
Ik kon makkelijk de sticker van het vel krijgen wat bij sommige nail art
stickers nog wel een klein probleem is. Zodra de sticker er opzit zit
die ook echt gelijk goed vast en maar goed ook zo kan je er lang plezier
van hebben. Het effect van de gouden driehoeken vind ik zelf erg mooi
en ben tevreden over het resultaat.

Heartbeat Stickers Gold V Shape 3D Nail Stickers zijn verkrijgbaar in de webshop van Born Pretty Store voor $2,58

Van Born Pretty Store mag ik jullie een kortingscode geven waarmee je
10% korting op het gehele assortiment van Born Pretty Store krijgt. De
code is LORH10

Ben jij bekend met de webshop Born Pretty Store? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke 

Follow

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.
  (function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

19 Replies to “Born Pretty Store | Heartbeat Stickers Gold V Shape 3D Nail Stickers”

 1. Ohhhh wat zijn ze leuk 😀 Die hartslag vind ik echt helemaal geweldig 🙂

 2. Ohhh wat een leuke stickers, zijn dit…ook de combi met de koraaltint en goud vind ik altijd erg leuk. Ik heb eigenlijk nog nooit iets bij born pretty store aangeschaft..

 3. Dit ziet er heel gaaf uit: mooie combinatie ook met de gouden en oranje kleur!
  XOXO esmee

 4. Wauw !!! Wat een geweldig ziet het eruit! 🙂 kende deze web shop wel.. nog niks besteld op deze webshop…

 5. Wauw, ze zien er zo leuk uit en ook doenbaar voor mij als leek

 6. Wat een leuke stickers! ziet er echt mooi uit!

 7. Mooie kleur lak! Ik vind de stickers er ook echt leuk uitzien.

 8. Leuke stickers zeg! Dat lakje is ook echt heel mooi!

 9. Ik krijg gelijk een zomers gevoel van deze kleur nagellak met zo'n gouden accent.
  Denk dat het met de feestdagen ook wel mooi kan zijn, al zou ik dan zelf voor een andere basiskleur kiezen.

 10. Hoewel ik zelf niet zo van de stickertjes enz. ben, ziet dit er wel echt heel erg tof uit. Ik ben sowieso dol op dit soort minimalistische vormen en goud is natuurlijk een erg goede keuze met de feestdagen in het vooruitzicht. Mooie foto's heb je ook gemaakt.

 11. Oeee, wat is dit prachtig! Super mooie stickers!

 12. Mooie stickertjes, ik vind dat heartbeat patroontje wel echt super leuk 🙂

 13. Heel mooi gedaan! Geweldige nagellak heb je gebruikt, ik heb deze zelf ook en het is een van mijn favoriete nagellakken. Ik vind de combinatie met de gouden stickers super mooi. Ik heb helaas zelf geen hele goede ervaringen met The Born Pretty store: hele late verzending (en dus ook late levering) en hetzelfde qua communicatie. Dus ik zal er zelf niet snel weer bestellen.

 14. Wat een mooi kleurtje van OPI ♥ Ik vind de stickers erg leuk, het goud staat mooi bij de kleur van het lakje xx

 15. Heel gaaf: die driehoeken zijn erg leuk en de combinatie met dat opi kleurtje is helemaal top!
  Fijn dat ze ook goed blijven zitten, zo vervelend als je veel moeite doet met stickers en ze vallen er meteen af. xx Anne

Geef een reactie

CommentLuv badge