Born Pretty Store | Nail Vinyls Stickers

Ik vond het zo leuk om eens zelf vinyls stickers te testen en nu had Born Pretty Store ook in hun assortiment. Ik zie het vaak terug op Instagram mooi nail arts gemaakt met nail vinyls stickers. Het lijkt zo makkelijk en het resultaat is altijd erg mooi. Benieuwd naar mijn ervaring en resultaat, lees gauw verder!

Over Vinyls Stickers

“Makkelijk in gebruik, verschillende printen in een handomdraai op je nagels. Verschillende patronen voor elke style. En je kan hiervoor gewone nagellak gebruiken. In 1 sheet zitten er 12 stickers.”

 

Het was mijn bedoeling om een tutorial te maken. Ik begon vol goede moed en had er alle vertrouwen in. Op Instagram ziet het er ook altijd erg makkelijk uit en aangezien ik dagelijks mijn nagels doe moet het toch niet zo moeilijk zijn dacht ik Ook Born Pretty Store geeft aan dat dit makkelijk te gebruiken vinyls zijn. Helaas kan ik je niet het resultaat laten zien hoe het na stap 4 eruit zag, want dat zag er niet uit. Je zag enkele kleine stipjes op mijn nagel geen foto waardig.

Oke, nog 11 pogingen te gaan en gister middag ging ik weer vol goede moed aan de slag ermee. Na vier uur en 9 vinyls stickers en veel frustratie nog geen mooie resultaat verder liet ik het even rusten. Uiteindelijk s’avonds nog eens geprobeerd en alle stappen in mijn hoofd door genomen waardoor het fout kon gaan zodat ik nieuwe fouten kon uitsluiten.

Ik had gelukkig twee nagels waar je redelijk de patronen op terug ziet en op de foto konden. Ik wilde er echt iets heel mooie en bijzonders van maken maar na alle frustratie en teleurstelling liet ik het gewoon zo lekker simpel.

Conclusie
Ik vind deze vinyls niet gemakkelijk te gebruiken hoe zou het zijn voor mensen die bijna nooit nail arts maken? Ik heb er echt alles aan gedaan en geprobeerd om het te laten slagen helaas hielp niets.
Ik moet eerlijk zijn en ik kan ze niet aan raden. Hoe andere vinyls stickers zijn weet ik niet, mijn mening is echt alleen gebaseerd om deze vinyls stickers.

Nail Vinyls Stickers zijn online verkrijgbaar bij Born Pretty Store voor $1.99

Van Born Pretty Store mag ik jullie een kortingscode geven waarmee je
10% korting op het gehele assortiment van Born Pretty Store krijgt. De
code is LORH10

Maak jij weleens een leuke nail art? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Lonneke

Follow

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.
  (function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

20 Replies to “Born Pretty Store | Nail Vinyls Stickers”

 1. He dit zou mij wss wel helpen om eens wat meer nail-art te doen. Wat een makkelijk systeem, maar toch een heel leuk effect

 2. Wat een hels karwei zeg. Ik dacht ook dat het makkelijker zou gaan. Er staat mij dus nog wat te wachten. X

 3. Wat jammer dat het niet werkt, het leek me anders erg handig… helaas

 4. Super jammer dat het echt zo moeizaam verliep om de patroontjes op de nagels te krijgen!

 5. Wat jammer zeg dat het zo moeilijk ging… ik doe zelf niet aan nailarts maken.. maar ik kijk graag naar jou en andere meiden die zulke prachtige nailarts maken!!

 6. Wat een onwijs leuk effect! Helaas gaan de stickers bij mij snel van mijn nagels af 🙁

 7. Ik zou hier echt niet mee kunnen werken, maar wauw wat mooi!

 8. Wat jammer! Ik zie het ook vaak in filmpjes op youtube maar daar ziet het er altijd zo makkelijk uit.

 9. Ik vind het er al goed uitzien, natuurlijk is het niet hetzelfde als bij die professionele YT filpjes en dergelijke..
  Maar ik ben ervan overtuigt, dat wanneer ik het zou proberen, het echt een rampzalig resultaat zou hebben.. ik ben jammer genoeg niet zo handig 😀

  Ilona
  http://www.artthisisart.blogspot.be

 10. Ik vrees dat als jij er al niet helemaal mee uit de voeten kunt, ik dat helemaal niet kan 😉

 11. wat jammer dat het resultaat t niet is wat je gehoopt had…het leek mij eigenlijk wel handig in het begin, maar knurft als ik ben, heb ik zo een vermoeden dat dit ook bij niet zou gaan lukken

 12. Wat jammer dat het niet goed lukte. Het lijkt altijd wel makkeljk, vind het resultaat toch nog wel erg leuk geworden!

 13. Als jij er al niet mee overweg kan zal het voor mij zeker niets zijn 😉 Je hebt wel nog een heel mooi resultaat gekregen ondanks de vele pogingen!

 14. Wat jammer dat ze tegenvallen, ik vind het er mooi uitzien 🙂
  Ik zou het zelf niet kunnen! X

 15. Aangezien ik de laatste tijd nooit meer nailarts maak zou ik hier denk ik niet mee uit de voeten kunnen. Het concept was zo leuk geweest!
  XOXO esmee

 16. Zelf kan ik niet echt dat soort dingen werken, maar je hebt er wel een heel mooi kunstwerkje van gemaakt 🙂

 17. Wat jammer en frustrerend zeg. Gelukkig heb je nog iets op de foto kunnen zetten.
  xx Anne

 18. Jammer dat het zo'n gedoe is het ziet er wel heel leuk uit <3

 19. Ik begrijp precies wat je bedoelt! Ik kocht de vinyls van TwinkledT maar kreeg het ook niet mooi voor elkaar. Op de filmpjes op Instagram leek het allemaal zo makkelijk, maar zelf kreeg ik het maar niet netjes. Dus ik herken je frustratie! Ik vind het eind resultaat (na bloed, zweet en tranen) wel heel goed gelukt trouwens! Dus uiteindelijk heb je wel eer van je werk hoop ik!

 20. het ziet er mooi uit maar jammer dat het tegenvalt

Geef een reactie

CommentLuv badge