Born Pretty Store | Round Head Stamping Nail Art Stamper & Liquid Peel Off Tape

Vandaag heb ik een review van twee producten van Born Pretty Store. Voor het stempelen gebruik ik altijd één en de zelfde stamper en was erg nieuwsgierig naar deze stamper van Born Pretty Store. De liquid Peel Off Tape kreeg ik er gewoon bij en dat ik vooral erg handig met het maken van nail arts.

Ik heb verschillende reviews gelezen over de liquid peel off tape van Born Pretty Store. Ik wist al een beetje wat ik van te voren kon verwachten.

Ik had netjes de peel off rond mij nagel aangebracht. Ik heb 15 minuten gewacht voordat ik met mijn nail art begon. Wat bleek de liquid peel off tape werd maar niet droog en daardoor zat alles onder en werd het een vieze rommelige boel. Ik probeerde tevergeefs het nog eraf te halen met een pincet maar dat lukte natuurlijk helemaal niet. Uiteindelijk heb ik de hele nail art eraf moeten halen en moest ik opnieuw beginnen.

Mijn mening over de Born Pretty Store Liquid Peel Off Tape is dan ook niet positief. Ik begrijp namelijk niet dat dit product ooit is goed gevonden voor verkoop want het werkt in geen enkel opzicht zoals het zou moeten. Het droogt niet, geeft overal aan af en je kan het moeilijk verwijderen.

 

Met de stamper maakte ik deze nail art. Dit idee komt van Sveta Sanders. Ik werk graag met de kleuren blauw en zwart. De stamper heeft in vergelijking met mijn huidige stamper een grotere oppervlakte wat ik wel fijn vind en hij is jelly en dat werkt er makkelijk.

Zo heb ik de kleuren op de stamper aangebracht op mijn nagel. Ik vind het uiteindelijk effect mooi ermee geworden. Maar….

 

Ik merkte meerdere keren dat bij het stempelen het kussentje los laat. Zo jammer want daardoor werkt het niet fijn en moet je toch wat voorzichtiger te werk gaan. Of deze dat alleen heeft of allemaal dat weet ik niet. Maar ik review wat ik krijg. Ik hou het dus weer op mijn oude vertrouwde stamper.

 

Helaas ben ik niet enthousiast over de stamper en de liquid tappe. En vooral de liquid peel off tape kan ik je niet aanraden. Jammer dat het kussentje van de stamper loslaat, of ik toevallig een kapotte stamper heb gekregen of dat de kussentjes allemaal loslaten dat weet ik niet. Op zich is het jelly kussentjes wel fijn om mee te stempelen.

Round Head Stamping Nail Art Stamper is verkrijgbaar bij Born Pretty Store voor $4,54
Liquid Peel Off Tape is verkrijgbaar bij Born Pretty Store voor $2,99

Ben jij bekend al met één van deze twee producten van Born Pretty Store? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow

Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft
vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar
eerlijkheid geschreven

28 Replies to “Born Pretty Store | Round Head Stamping Nail Art Stamper & Liquid Peel Off Tape”

 1. Bij mij zou het gegarandeerd mislukken haha… Maar wat gaaf!

 2. Oh wat jammer dat de stamper steeds losliet en dat het een kliederboel werd 🙁 Nee, dat werkt natuurlijk niet fijn… Toch is de nailart wel goed gelukt hoor 😉

 3. Jammer dat je over beide producten niet enthousiast bent. Is het wellicht een idee om de stamper vast te lijmen zodat deze niet meer loslaat? Ik vind je nail art wel heel leuk geworden.

 4. Wauw wat mooi gelukt zeg!

 5. Fijne review heb je geschreven, ik heb de liquid peel off tape ook, en bij mij ging het ook mis. x

 6. Wauw, wat vervelend dat het allemaal niet echt goed werkt. Ik heb er zelf recentelijk wat stamping plates besteld. Hopelijk zijn die wel goed

 7. Die tape lijkt me erg fijn!

  1. Wat is er fijn, aan 1 grote kliederboel??

 8. Jammer dat hij tegenvalt! Het idee was wel echt geniaal! Ondanks dat is de nail art erg mooi geworden. (Zoals altijd) Liefs!

 9. Jammer dat de producten niet zo goed werkte! Maar het eindresultaat is wel echt prachtig! 😀 -x-

 10. zelf heb ik nog nooit iets aangeschaft bij born prettu store, wel jammer dat je niet tevreden bent over beiden producten, maar op een zooitje ziet natuurlijk echt niemand te wachten…zelf heb ik ook nog nooit dat peel of tape geprobeerd, maar er zijn toch ook wel merken die je wel goed bevallen?

 11. Nou, die peel off tape werkt zo te zien echt voor geen ene meter. Wat ontzettend jammer, want ik zou best een budgetvariant aan willen schaffen. Het zorgt er vaak toch voor dat je je nagels veel gemakkelijker op een nette manier kunt lakken en dat is voor een nagellakkluns als ik, ideaal!

 12. wat jammer zeg dat het zo tegenvalt…. Maar wel een mooie nailart heb je ervan gemaakt! 🙂 ik heb zelf niks ervan… 🙂

 13. Oh wat stom van de stamper… dan kan ik goed begrijpen dat je hem ook niet fijn vind haha. Toch wel mooie foto's hoor 🙂

 14. Jammer zeg, maar ja die stamper, boeiend want ik vind je nail art zo moooooi <3

 15. oei, ik had er wel meer van verwacht!

 16. phoe spijtig dat het alle twee een beetje tegenvalt
  die peel off lijkt echt nergens op zo, meer een probleem dan een hulp
  dat stampertje is ook wel beu hoor! misschien kun je het nog lijmen ofzo?

  liefs
  Karlien

 17. Ik heb vaak getwijfeld over die liquid tape van de bornprettystore maar na dit te lezen haak ik echt af! 😉
  Prachtige nail art overigens.

 18. Wow, wat jammer dat de producten zo tegenvallen :s Hmm, niet fijn!

 19. Jammer zeg van die tape. Ik zit ook nog rond te speuren ernaar. Wel een hele prachtige nailart. Os pretty! Ik zag net een comment en moest eigenlijk vreselijk lachen. 😛

  1. Hahah ik weet wat je bedoeld… Die van Beautyill kan ik je echt aanraden die heeft een hele fijne en goede liquid peel off tape.

 20. Fijne en vooral eerlijke review heb je geschreven, spijtig dat beide producten tegenvallen!
  X maar je hebt wel een mooie Nail art gemaakt!

 21. Wat jammer zeg dat ze tegenvallen! Die liquid tape was ik al benieuwd naar, zonde dat het niet werkt. Vind je nailart wel heel mooi geworden!

 22. Wat jammer dat beiden producten niet fijn zijn! Je nailart vind ik wel heel mooi gelukt 🙂

 23. Gave nail art. Jammer dat je de producten niet fijn vindt.

Geef een reactie

CommentLuv badge