Burt’s Bees Hand Salve

Laatst gaf ik aan opzoek te zijn naar een goede handcrème. Onlangs ben ik deze fijne handcrème van Burt’s  Bees gaan gebruiken. De keuze die ik maakte voor Burt’s Bees Hand Salve was omdat het 100% natuurlijk is, geen alchol bevat en dierproefvrij is.

 

IMG_9387

Over Burt’s Bees Hand Salve

Burt maakte van bijenwas die hij verkreeg van de bijen die hij hield als iemker, kaarsen. Als experiment heeft hij van de bijenwas een lipbalsem ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit werd zo’n succes dat er steeds meer natuurlijke producten aan zijn assortiment werden toegevoegd. Heden ten dagen bestaat de lijn uit producten voor het hele lichaam op basis van natuurlijke producten, zoals bijenwas en honing, maar ook limoen, granaatappel, pepermunt, Aloe Vera, amandel, kokos en zonnebloem.

Burt’s Bees meest intensieve handverzorging, deze formule zit vol met botanische oliën, kruiden en bijenwas om hard werkende, ruwe, droge handen te hydrateren. Het is een alledaags wonder.

IMG_9396

 

De handcrème zit in een metalen blik met een inhoud van 85 gram. De verpakkingen zijn meestal gemaakt van gerecycled materiaal.

 

IMG_9393

De handcrème bevat net als de Lemon Butter Cuticle Cream, veel goede botters en oliën. Er zit o.a. amandelolie, olijfolie en bijenwas in.

 

 

IMG_9397

 

De geur van deze handcrème vind ik erg lekker en zelf rustgevend. Je ruikt vooral rozemarijn en eucalyptus erg goed. Ik gebruik Burt’s Bees Hand Salve minimaal 2 keer per dag, in de ochtend en in de avond en dit in combinatie met de curticle cream (review). Vooral voor in de avond voor het slapen gaan is deze handcrème perfect!

Zodra je de handcrème in masseert op je handen voel je de oliën vrij komen. Je krijgt een wat vettig laagje over je handen, het heeft bij mij ongeveer 15 á 20 minuten nodig om volledig in te trekken. Dat deze handcrème vol, romig en vettig is, is juist goed voor mijn handen, want die zijn normaal erg droog en soms zelfs pijnlijk.

 

IMG_9387

Burt’s Bees Hand Salve voed mijn handen erg goed. Ik heb sinds het gebruik geen last meer gehad van droge handen of trekkerig gevoel. Mijn handen zijn zacht en glad, mijn handen worden goed gevoed. Zoals je leest ben ik echt enthousiast! Ik weet dat Burt’s Bees nog andere handcrème’s in hun assortiment hebben, die ik eigenlijk uit nieuwsgierigheid ook wil gaan testen. Ik vind wel deze handcrème nét iets te vettig om tussendoor op de dag te gebruiken als ik daar behoefte aan heb, daarom gebruik ik voornamelijk deze handcrème het liefst voor het slapen gaan.

 

Burt’s Bees Hand Salve is o.a. te koop bij de Etos & Douglas voor €11,95

Ben jij al bekend met de producten van Burt’s Bees?

Liefs, Lonneke

Follow

21 Replies to “Burt’s Bees Hand Salve”

 1. Oeh dat klinkt wel goed, al vind ik de verpakking wel wat onhandig.. zeker als de crème niet meteen helemaal in trekt. Ik heb eigenlijk nog nooit iets geprobeerd van dit merk, shame on me!

 2. Zo’n blikje vind ik niet handig, maar ik geloof wel dat het fijn spul is!

 3. Ik vind B&B echt zo fijn altijd! Trekt heerlijk in vind ik zelf!
  Jamey onlangs geplaatst…Ellis Faas Lips ReviewMy Profile

 4. Ik was altijd al nieuwsgierig naar deze crème! Ik vind de verpakking er namelijk al super cute uitzien! Misschien toch maar eens een keertje proberen!
  Iris onlangs geplaatst…Genomineerd voor een Liebster Award!My Profile

 5. Klinkt prima! Sinds ik de documentaire over Burt gezien heb vind ik het merk nog leuker.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Eyebrows on fleek: eyebrow powder or eyebrow gel?My Profile

 6. Klinkt goed deze hand crème! 🙂
  Joor onlangs geplaatst…Coming Soon: New .Blog Domains for WebsitesMy Profile

 7. Klinkt fijn! Ik heb nog een lipbalsem liggen, maar nog niet geprobeerd
  Eva onlangs geplaatst…Paarse Eyeliner en LippenMy Profile

 8. Klinkt goed! Meestal vind ik het fijner als een handcrème snel intrekt, ook al hebben mijn handen veel voeding nodig omdat ze ook mega droog zijn.
  Ilse onlangs geplaatst…3 in 1 Universal clip lens + win!My Profile

 9. Ik vind de producten van Burts Bees ook altijd erg fijn. Deze handcreme kende ik nog niet maar hij lijkt me heel fijn voor in de nacht.
  Natascha onlangs geplaatst…Fashion | Zwangerschapsoutfit: Striped summer dressMy Profile

 10. Deze handcreme heb ik weleens vaker voorbij zien komen bij andere blogs. Hij lijkt me elke keer heel erg fijn. De verpakking is ook heel erg makkelijk, lekker compact dus het past makkelijk in je tas!
  Liefs,
  Elles

 11. oooeh deze klinkt wel goed hoor
  misschien niet een enorm handige verpakking
  maar hey als het product doet wat het moet doen, neem ik dat er wel bij

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…New in – Gems JewelryMy Profile

 12. Klinkt er goed, maar wat duurt het lang voor hij droog is! Dat zou voor mij een minpuntje zijjn 😉
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE ITSY BITSY BLUE BIKINIMy Profile

 13. Klinkt super fijn! Wist niet dat ze van dit merk ook handcremé hadden… De lippenbalsems zijn ook mega fijn!
  Joyce onlangs geplaatst…Lady’s High Wine – Hoekman woonaccessoiresMy Profile

 14. Klinkt heel fijn! Is het niet vervelend dat de oliën er nog zo lang over doen om in te trekken? Omdat er toch nog een vettig laagje ontstaat bij het aanbrengen? Klinkt in ieder geval als een aanrader.

 15. Klinkt goed! Ik vind de stickers wel erg ouderwets hihi. Hey maar als het werkt! -x-
  Marsha von Winckelmann onlangs geplaatst…Fotoboek van FotofabriekMy Profile

 16. Burt’s bee lijkt mij echt toffe producten te hebben. Deze lijkt mij ook super!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Yves Rocher Glam Squad voor de nagelsMy Profile

 17. Lijkt me topspul! Alleen ik krijg blikjes nooit open. Ze vliegen door de lucht! Onhandige Tinus. Dus ik ga op zoek naar een andere vorm!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Swatched-it | IsaDora 527 Tropical FuchsiaMy Profile

 18. Ik heb hem ook, ooit gehad in de beauty box. Ik vind het heel lekker spul.

 19. Wat een prachtige foto’s! Ik ben er helemaal verliefd op! En het product lijkt me ook heel erg fijn. Ik heb namelijk wel vaak lippenbalsemvan Burt’s Bees en dit is één van de weinige lippenbalsems die echt je lippen hydrateren.
  Iris onlangs geplaatst…Colgate Max White Tootbrush + Whitening penMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge