Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Ik merk dat mijn handen heel veel verzorging nodig hebben, ze voelen snel droog aan en ook zien ze erg droog uit. Al tijden was ik erg benieuwd naar de Burt’s Bees Hand Repair Cream. Ik heb de uitgebreid getest, lees je mee!

Burt's Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Burt's Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Over Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Deze super rijke natuurlijke handcrème is perfect voor de dagelijkse verwennerij. Zonnebloemolie en glycerine zijn doordrenkt met de volledig natuurlijke goedheid van shea boter en essentiële botanische oliën zoals macadamia noten, rozenbottel, lavendel, neroli en bernagie, die anti-oxidanten en vetzuren leveren om uw huid, nagels en nagelriemen te voeden. Bron

 

Burt's Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Ik heb al eens de Burt’s Bees Hand Salve geprobeerd en geriewd. Deze was erg fijn maar voor dagelijks gebruik iets te vet. Omdat deze handcrème ook herstellend werkt wat ik echt nodig heb wilde ik deze graag proberen. Daarnaast is Burt’s Bees mijn favoriete merk vooral als het gaat om de handverzorgings- producten.

Burt's Bees Herstellende Hand Crème met Shea BoterBurt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter is een heerlijke volle crème en dat zie je ook hier op de foto. Dit is natuurlijk de shea butter dat alleen al opzich een heel goed product is. Zodra je je handen ermee insmeert voel je ook de oliën vrij komen. Bij het inmasseren neem ik ook mijn nagels en nagelriemen mee. De handcrème is niet te vettig gelukkig en trekt goed in. En echt wat ruikt deze handcrème heerlijk zeg, werkt bijna rustgevend voor mij.

 

Burt's Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Burt’s Bees gebruikt geen kunstmatige conserveermiddelen zoals methyl parabenen of diazolidinylureum. Ook zijn de producten dierproefvrij!

 

Burt's Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Ik gebruik nu dagelijks deze handcrème en als deze weer op is zal ik zeker een nieuwe aanschaffen. Aan een goede handcrème stel ik zeker wat eisen. Ik merk dat mijn handen helemaal niet meer droog aanvoelen en zien. Ze zijn zacht en merk ook dat mijn nagels en nagelriemen er baad bij hebben.

img_4974

Ik gebruik de Burt’s Bees herstellende handcrème in combinatie met de Lemon Butter Cuticle cream, waar ik al eerder een review overschreef (klik hier om de review te lezen). Voor mij is dit echt de perfecte handverzorging samen die ik je echt kan aanraden!

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €14,95

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €7,95

Ben jij al bekend met de producten van Burt’s Bees?

Liefs, Lonneke

Follow

*Ik heb dit product ter review gekregen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

7 Replies to “Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter”

 1. Ik wilde nog zo graag meer proberen van dit merk, maar ze zitten volgens mij nu in de grijze zone qua dierproeven. Er was in ieder geval iets mee, kijk maar eens op Naoki 🙁
  Mariëlle onlangs geplaatst…Essence express dry drops – snel je nagels drogen?My Profile

 2. Momenteel gebruik ik de handcreme van Rituals, die vind ik nog niet helemaal super werken. Dus ben wel benieuwd hiernaar
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Inspiratie voor de Feestdagen – hoe organiseer je het diner?My Profile

 3. Ik ken het van naam, maar heb het nog niet gekocht. Ik ben nu wel heel nieuwsgierig! Jij hebt prachtige handen, dus ik ga ervan uit dat dit ook dan een super product moet zijn hihi.
  hilde onlangs geplaatst…Essence The Gel Nailpolishes 4 x Paars!My Profile

 4. Klinkt als een zeer fijne handcrème. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar ben nu wel zeer benieuwd. Je kan inderdaad de textuur al goed zien op de foto! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Adventskalender Pieper drogisterijMy Profile

 5. Hey Lonneke,

  Dat klinkt echt goed! Ik ben echt dol op Burt’s Bees producten 🙂 . Ik gebruik momenteel een aantal producten tegelijk, echt heerlijk! Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar ik ben er zeer benieuwd naar!

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Miss Sentinelli in de media #6My Profile

 6. Burt’s Bees en Shea butter, dat moet een geweldige combinatie zijn! Hij lijkt me echt heel fijn! Helemaal voor nu met dit droge weer.

 7. Klinkt echt goed. Ik ken het merk wel, af en toe wel wat van geprobeerd.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Swatched-it | Star Trek | Skin of Evil | MAC cosmeticsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge