Burt’s Bees | Lemon Butter Cuticle Cream

Naast dat mijn handen een goede verzorging nodig hebben is een goede verzorging van mijn nagelriemen ook erg belangrijk. Ik heb op dit gebied al meerdere producten gebruikt voornamelijk oliën, dit keer heb ik de Burt’s Bees cuticle cream getest die vol zit met goede en voedende oliën.

IMG_9376

 

Burt’s Bees cuticle cream zit in een handig klein formaat metalen blikje, deze kan je over makkelijk mee naar toenemen.

IMG_9366

Burt’s Bees is 100% natuurlijk In het product zit o.a. bijenwas, amandelolie, citroenschil-olie, cacaoboter, rozenmarijnextract, vitamine e, zonnebloemolie. Een nagelriem butter dus met heel veel goede en voedende oliën en boters.

Het product is vrij van Parabenen, parfum, kleurstof, minerale olie en is Dierproefvrij!

IMG_9362

 

Zodra je de verpakking opent ruik je een heerlijk en frisse citroengeur. De crème is vol en romig. Zodra je deze  aanbrengt op je nagelriemen en zachtjes in masseert voel je de olie die hier inzitten, de crème trekt snel in. Je hebt echt maar een klein beetje crème nodig voor je nagelriemen en dat maakt dat Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream zuinig in gebruik is.

 

IMG_9368

 

 

IMG_9359

 

Burt’s Bees  Lemon Butter Cuticle Cream is een favoriet product onder de nagelliefhebbers. Nu ik een tijd dit product gebruikt heb merk ik waarom. Mijn nagelriemen zijn niet meer zo droog maar juist heerlijk zacht en verzorgt.

Burt’s Bees | Lemon Butter Cuticle Cream is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en Etos voor €7,95

Gebruik jij een speciale olie of crème voor je nagelriemen?

Liefs, Lonneke

Follow

11 Replies to “Burt’s Bees | Lemon Butter Cuticle Cream”

 1. Ik gebruik een cuticle oil van Orly, maar ik heb niet het idee dat die iets voor mijn nagelriemen doet. Ik zal deze wel graag een keer proberen. Mijn nagelriemen zijn altijd zo ontzettend droog! -x-

 2. Oh hee dit is wel wat voor mij, die ga ik onthouden!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Yoni maandverband en tamponsMy Profile

 3. Ik ben altijd bang dat dingen met citroengeur naar afwasmiddel ruiken, haha. Verder klinkt dit wel echt heel fijn en handig om bij je te hebben 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Altijd met korting shoppen!My Profile

 4. Lijkt me erg leker!
  Kelly Mulder onlangs geplaatst…NYX Soft Matte Lip CreamsMy Profile

 5. Dit lijkt op Lemony flutter van Lush?
  Dan moet ik skippen als dat zo is, citroengeur werkt bij mij irritatie op.
  Ik gebruik nu amandelolie.

 6. dit spul is echt een life saver 😀
  femketje onlangs geplaatst…Marc Jacobs – Daisy Dream.My Profile

 7. Dit kende ik nog niet eigenlijk, voor mijn nagelriemen heb ik wel een tijdje lemony flutter gebruikt van Lush, ook heel fijn 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Essence Love me like you doMy Profile

 8. Ik gebruik geen crème voor mijn nagelriemen. Toch lijkt mij dit een heel erg fijn product! xx
  Crafty Time | Janneke onlangs geplaatst…My Birthday WishlistMy Profile

 9. Oh lijkt mij lekker 😀 Ik ben zo slecht in mijn handen/nagels verzorgen!
  Madeleine onlangs geplaatst…Shoplog Kruidvat, Action, Big bazar, Glamourconcept store || april 2016My Profile

 10. Fijne review & mooie foto’s! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt want deze cuticle cream doet me erg denken aan Lemony Flutter van Lush en daar was ik altijd dol op.

 11. Ooh dit lijkt mij echt heel fijn spul!
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Beautyproducten Wishlist #1My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge