Caption Nail Polish Bite Your Tongue

Met Valentijn kreeg heel onverwachts een pakketje van Caption. Verpakt in een mooi rood doosje met een witte strik zat Caption Nail Polish Bite Your Tongue. Een klassiek rode kleur die je nagels een verzorgde look geven! Kijk je gauw mee naar mijn swatches!

Over Caption Nagellak

Caption Polish is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een uv-lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak bijzonder snel touch-dry, blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak en is intens gepigmenteerd. Hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één keer. De lak is eenvoudig te verwijderen met bijvoorbeeld de Caption Onto The Next Polish Remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur. Daarnaast is de lak vrij van DBP, tolueen en formaldehyde, drie schadelijke ingrediënten die Caption dus vermijdt.

 • Touch-Dry binnen enkele minuten
 • Intens gepigmenteerd
 • Vrijwel altijd dekkend in één keer
 • Heeft de look van een gel
 • Langdurige spiegelglans
 • Blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak
 • Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen

Gratis verzending vanaf €50,00, voor 14.00 besteld morgen in huis

Caption Nail Polish Bite Your Tongue

Het aanbrengen & kleur

Een maand geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Caption en sindsdien ben ik verkocht aan dit merk. Ik ontving de perfecte Valentijns kleur een mooi klassiek rode kleur, ik vind rood de meest vrouwelijk kleur die er is.

In een enkele beweging breng je de lak aan en het kwastje waaiert perfect uit. Ook de substantie van de lak is erg fijn en heeft een intens kleur pigment, waardoor de dekking al erg mooi is met 1 laagje. Maar zoals je weer gebruik ik standaard twee laagjes voor een intenser kleur- beleving.

Caption Nail Polish Bite Your Tongue

 

Caption Top Coat

Zie je de prachtige glans dit effect krijg je met de speciale Caption top coat. Deze maakt de nagellak nog zoveel mooier, ik vind de kleur dan helemaal tot zijn recht komen. De top coat zorgt niet alleen voor een prachtige glans maar gaat ook het chippen tegen en de nagellak blijft zo’n 10 dagen mooi zitten.

Caption Nail Polish Bite Your Tongue

 

Je merkte al in mijn eerste review van de nagellakken van Caption dat ik enthousiast ben en dat ben ik nog steeds, mijn handen kriebelen om nog meer te testen van dit mooie merk!

Caption Nagellak zijn online verkrijgbaar voor €16,95 per stuk

Welke kleur draag jij graag op je nagels?

Liefs, Lonneke

14 Replies to “Caption Nail Polish Bite Your Tongue”

 1. Ze lijken inderdaad heel mooi! Ik heb vaak het problemen omdat ik echt met men handen bezig ben dat elke nagellak er heel makkelijk afchipt. Misschien moet ik deze een keer gebruiken. En ook ik vind rood de vrouwelijkste kleur voor nagellak die er is ;).

 2. Momenteel niks! Vreselijk! Ik heb mijn basis lak op (gel) en wil een ander merk maar ik ben er nog niet aan toe gekomen!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…WHAT WOULD YOU WEAR ON A FLORAL MIDI SKIRT?My Profile

 3. Prachtige kleur! Ik ben sowieso dol op rode nagellak. Ik draag op dit moment Enchanted van Glitter Gal op mijn nagels.

 4. Niks mis met zo een klassiek rood kleurtje! Ik houd er van!
  Rebecca onlangs geplaatst…Eten bij Wagamama in Rotterdam | HotspotMy Profile

 5. Echt een prachtige klassieke rood dit! I like!
  Irina onlangs geplaatst…Outfit – Marble Rock ChickMy Profile

 6. Lijken me hele fijne lakjes, mooi kleurtje is deze ook!

 7. Wat een mooie kleur! Staat (bijna) overal bij!

 8. Dit is inderdaad een prachtig liefdes kleurtje! Rood is sowieso mijn favoriete kleur lak, ik vind het zo vrouwelijk.

 9. Ik hou van rood! Sexy!
  Ik ben nog steeds aan het balen van hele broze nagels. Dus alleen verharder.
  Sonja onlangs geplaatst…Lipid Treatment | Physioderm eye cream | ZiajaMy Profile

 10. Rood is altijd een prachtige kleur! En kan bijna altijd hihi.
  Marsha onlangs geplaatst…Mijn persoonlijk ontwerp op een Moleskine + winactieMy Profile

 11. Je review maakt mij ook nieuwsgierig naar dit merk. Rode nagels vind ik altijd tijdloos.

 12. wauw wat een mooi fel kleurtje
  toont heel erg mooi en vol
  ik vind het wel iets hebben

  liefs
  karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Beauty – Bourjois Liner Feutre Ultra BlackMy Profile

 13. Gebruik je er ook een base coat onder?

Geef een reactie

CommentLuv badge