Caption Tropics Collectie | Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca

Instant summer-ready with the Caption Tropics Collectie! De nieuwe collectie bevat 8 tropische kleuren waarmee je  volledig in de summer-mood komt. Ik ontving drie kleuren ‘Caption Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca’. Kijk je gauw mee naar de review en swatches!

Caption Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca

Over Caption Tropics Collection

Droom weg met één van de acht sprekende kleuren uit de Caption Tropics Collection. Met deze kleuren ben je verzekerd van een zomerse mani of pedicure. Ook Oprah Winfrey is fan van de lakken van CAPTION! Eerder won CAPTION de prestigieuze Oprah Winfrey Award én de Astir Award.

Caption Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca

Caption Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca

Caption LacQ³-technologie

Dankzij de unieke LacQ³-technologie is de lak intens gepigmenteerd en droog binnen no-time. Hierdoor kun je een kwartier voordat je naar bed gaat je nagels lakken, zónder dat je wakker wordt met een vervelende afdruk in je manicure. Ook perfect voor een zomerse pedicure; razendsnel dankzij de LacQ³-formule van CAPTION. Hiervoor gebruik je de speciale base en top coat.

♡ Touch-Dry binnen enkele minuten

♡ Intens gepigmenteerd

♡ Vrijwel altijd dekkend in één keer

♡ Heeft de look van een gel

♡ Langdurige spiegelglans

♡ Blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak

♡ Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen

Ik ben fan van het kwastje van Caption. Het kwastje is half rond en mooi vol. Zodra je een heel klein beetje druk op het kwastje zet waaiert deze mooi uit. Je kan hierdoor vrijwel in één beweging de nagellak mooi aanbrengen.

Caption Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca

Caption Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca

 

Caption Tropics Collectie – Not Your Baby

Dit kleurtje is baby roze en steekt erg mooi af tegen een zon gebruinde huid. De lak dekte al met één laag, maar voor intensere kleurbeleving heb ik twee laagjes aangebracht.

Caption Tropics Collectie

Caption Tropics Collectie

Caption Tropics Collectie

Caption Tropics Collectie – Juice Me

Juice Me doet mij denken aan een passievrucht met iets van perzik er in verwerkt. De kleur heeft ook iets van neon waardoor het je huid een paar tinten bruiner maakt. Een heerlijk zomerse kleur als je het mij vraagt voor een mooie manicure en pedicure! Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Caption Tropics Collectie

Caption Tropics Collectie

Caption Tropics Collectie

Caption Tropics Collectie – Instant Vaca

Instant Vaca is een zee groene kleur met hele fijne gouden/gele shimmers erin verwerkt. Je ziet het niet zo gelijk om de foto maar vooral als het zonlicht er goed opvalt kan je er niet omheen. Ik ook hier twee laagjes op maar met één laagje dekt deze ook goed.

Caption Tropics Collectie

Caption Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca hebben mijn hart verovert. Perfecte zomerse kleuren. Ik heb voor de swatches de speciale Caption base & top coat gebruikt. Ben je opzoek naar een nieuw en kwalitatief goed merk dan kan ik je echt Caption Nagellak aanraden!

Caption Tropics Collectie is online verkrijgbaar bij Caption voor €16,95 per stuk

Liefs, Lonneke

Ben jij al bekend met Caption?

*Ik heb dit product ter review ontvangen

33 Replies to “Caption Tropics Collectie | Not Your Baby, Juice Me & Instant Vaca”

 1. Nee, ik kende Caption nog niet. Ik vind alle drie de kleurtjes erg mooi. Ik zou niet kunnen kiezen!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Mag je wonen in een tuinhuisje?My Profile

 2. Ah leuk dat jij ze ook gekregen hebt! ik heb ze toevallig afgelopen weekend ontvangen en wat zijn ze leuk hé, mooie kleurtjes en caption is echt een fijn merk
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Bio-Oil review huidverzorgingMy Profile

 3. Wat een leuke kleuren! Ik mis nagellak, maar qua werk kan het echt niet. Juice me vind ik echt een topkleur

 4. Ik zie deze nagellakken veel voorbij komen en ik vind ze er heel mooi uit zien. Ik heb zelf een lakje maar die heb ik nog niet geprobeerd. Deze lakjes wil ik zeker zelf eens testen!
  Sofie onlangs geplaatst…Leuke artikelen van mede bloggersMy Profile

 5. Nee ik kende dit merk nog niet. De blauwe vind ik erg leuk, de andere 2 iets te zoet voor mij. Past niet zo goed bij mijn lichte huid. Klinkt sowieso als een fijn merk!
  Maaike onlangs geplaatst…Mijn week #24 huizen, tandjes en RotterdamMy Profile

 6. Wat een heerlijk zomerse kleurtjes. Hoe maak je toch zulke mooie foto’s? :O

 7. Mooi zomerse kleurtje! Ik ken het merk nog niet, zal er eens naar kijken als ik in de stad ben
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 25My Profile

  1. Hoi Fleur, Caption is op dit moment alleen online verkrijgbaar bij Caption.nl en helaas nog niet in de winkels 😉

 8. Prachtige foto’s en kleurtjes! Not Your Baby vind ik echt heel mooi! 😍😍
  Jolanda onlangs geplaatst…Gekrulde wimpers met de Tweezerman WimperkrullerMy Profile

 9. Ik heb hele fijne ervaringen met de lakjes van Caption. Deze kleurtjes zijn alle 3 erg mooi. Bij de roze dacht ik ja, dit is mijn favoriet, maar toen kwamen de swatches van de koraal en mintgroen nog voorbij en die zijn net zo zeer mijn favoriet.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Beautyill Liquid Nail Art TapeMy Profile

 10. Heel mooi, en wat kan je perfect nagels lakken! Heerlijk zulke artikelen!
  Daphne van Schie onlangs geplaatst…Firma Favorites | Winkelen in Leiden • Lucies LeidenMy Profile

 11. Ik vind deze kleurtjes mega cute! erg leuk ik heb alleen nog nooit een lakje van dit merk geprobeerd!

 12. Dit zijn erg leuke, vrolijke kleurtjes! Mijn ervaring met Caption is niet zo goed; het bleef welgeteld maar 1 dag zitten en had daarbij ook nog eens hele erg chips. Het zal wel aan mijn nagels liggen!
  Liset onlangs geplaatst…Yves Rocher Les Plaisirs Nature geconcentreerde douchegelMy Profile

 13. Wat een leuke vrolijke kleurtjes! Ik zou voor de Not Your Baby gaan. Fijn kleurtje en die naam past me ook wel. Hahaha
  Sandra onlangs geplaatst…Pasta met vegetarische saus à la bologneseMy Profile

 14. Ik ben gek op nagellak, schreef er zelfs een blog over: https://marykemondria.mamazijn.nl/mijn-liefde-voor-alle-kleuren-nagellak/ Deze kleuren zijn erg mooi 🙂

 15. Ik heb van Caption een basecoat, maar gek genoeg heb ik altijd ruzie met basecoats. Het lijkt net of ze nooit goed droog worden en mijn lak ook niet.
  Die kleurtjes zijn weer prachtig en de foto’s…pffff, zo mooi!
  Momenteel draag ik bijna exact dezelfde kleur als Juice me, toevallig! (van een ander merk)
  Babs onlangs geplaatst…Review- NIVEA Bronze Effect Body Lotion geeft je huid binnen 5 dagen een natuurlijk bruine teintMy Profile

 16. Britt van Ommeren says: Beantwoorden

  Die koraalkleur, wauw, perfect voor mij en aankomend seizoen!

 17. Love zulke tinten! ♡
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Neutral Mani.My Profile

 18. Wat een mooie en leuke kleurtjes!
  Ik kende het merk niet, maar ziet er goed uit. Wauw!

 19. Leuk! Ik ken het merk Caption, eerlijk gezegd, nog niet. Maar ben gek op die kleurtjes. Ik loop nu zelf met felblauwe tenen rond ;-). De Instant Vaca wil ik weleens uitproberen.

 20. Die juice me ziet er super leuk uit. Wat een kleurtjes, laat die zomer maar komen.

 21. Ooooooh… dit keer vind ik zelfs de groentint ook erg mooi! Prachtige swatches!
  Sonja onlangs geplaatst…De nieuwe generatie deodorant 100% natuurlijk, 100% effectief | Salt of the EarthMy Profile

 22. Wat een prachtige zomerse kleurtjes! Foto’s zien er ook weer super mooi uit. Ik krijg ook weer zin om met nagellak aan de slag te gaan, maar ik probeer nu een nagellak uit op houdbaarheid en het blijft verrassend lang zitten dus ik moet even geduld hebben om een andere lak te proberen, hihi.
  Wat betreft deze drie kleuren vind ik vooral Juice Me erg mooi. Die zal het ook erg goed doen op een gebruinde huid. Ik heb welgeteld 1 Caption lakje: een gouden (eat my dust) die is dus perfect om mee te stempelen (mocht je nog op zoek zijn naar een goud stempel lak dan is dit een aanrader!) maar hoe ie lakt heb ik nog niet eens uitgeprobeerd 😊.
  Deb onlangs geplaatst…Rendez-vous met Monsieur BigMy Profile

 23. Wat prachtig kleuren. Ik heb deze collectie ook gekregen. Echt heb ik er zin in om ze te swatches. Love all the colors
  Dhini onlangs geplaatst…Unieke Gegraveerde Sieraden & WinactieMy Profile

 24. Was er nog niet mee bekend, maar de nagellak kleurtjes zijn prachtig! Ook fijn dat ze goed dekken! Ook maar eens proberen.
  Chantal Janssen onlangs geplaatst…Wagamama review – Aziatisch tafelen!My Profile

 25. Ik heb nog nooit van het merk gehoord. Welke kleur ik het mooist vind. Alle drie.
  Melanie onlangs geplaatst…Hoe brandveilig is jouw huis?My Profile

 26. Wat een mooie kleurtjes! Ik zou gaan voor de eerste, dat past beter bij mij en bij mijn leeftijd. Mooie swatches weer!
  Claudia Struijck onlangs geplaatst…Image Skincare Ageless Total Overnight Retinol MaskMy Profile

 27. Ik vind vooral de eerste twee heel mooi 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Dit zijn de voorwaarden voor een samenwerking!My Profile

 28. Wat een lieve leuke frisse kleurtjes! Heerlijk om dat te dragen bij dit mooie weer!

 29. Leuke zomerse kleurtjes!

 30. Ik vind dit een heel fijn merk dat met de base en top coat erbij erg lang blijft zitten en ook mooi blijft glanzen! Lieve kleurtjes voor de zomer ook!

 31. Mooie review en wat zijn je foto’s mooi gelukt

 32. Prachtige kleuren. Ik ken dit merk nog niet.

Geef een reactie

CommentLuv badge