Catrice Prime & Fine | Dark Circle Eraser

Ik maak soms hele lange dagen, moederschap, werken, bloggen en afspreken met vriendinnen. Daardoor heb ik soms weinig rust wat gelijk effect geeft op mijn gezicht en voornamelijk het gebied rond de ogen. Sindskort gebruik ik daarvoor Catrice Prime & Fine Dark Circle Eraser.

Catrice Prime & Fine | Dark Circle Eraser

Over Catrice Prime & Fine | Dark Circle Eraser

Je ziet er fris en uitgeslapen uit met deze Catrice Prime and Fine 020 Nude Rosé Dark Circle Eraser. De crèmige, beige-rose textuur is gemakkelijk aan te brengen en neutraliseert donkere kringen onder je ogen. Je ziet er weer stralend uit!

Catrice Prime & Fine | Dark Circle Eraser

Dark Circle Eraser is in de vorm van een potlood en daardoor erg fijn aan te brengen rond het gebied van je ogen. Aan de onderkant van de stick kan je draaien zodat er weer een nieuw stukje product naar bovenkomt.

Catrice Prime & Fine | Dark Circle Eraser

img_9951

De substantie is niet te dik en kan je heel goed verdelen rond de ogen. De kleur is heel zacht roze maar zodra je dit aanbrengt en uitsmeert zie je dat niet meer. De roze kleur zorgt er wel o.a. voor dat je geen donkere krijgen of lijnen ziet bij je ogen, wat een frisse en minder vermoeiende blik geeft.

Catrice Prime & Fine | Dark Circle EraserAls het gaat om producten zoals concealer, camouflage etc. dan weet ik precies wat ik wil en daar tegenover ben ik ook wel sceptisch omdat veel producten bij mij tot nu toe niet gewerkt hebben. Maar Catrice Prime & Fine Dark Circle Eraser werkt voor mij echt perfect. Deze budget Dark Circle Eraser doet wat het beloofd en blijft de hele dag goed zitten!

Catrice Prime & Fine Dark Circle Eraser is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,99

Ben jij al bekend met Catrice Prime & Fine Dark Circle Eraser?

Liefs, Lonneke

Follow

*Ik heb dit product ter review gekregen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

7 Replies to “Catrice Prime & Fine | Dark Circle Eraser”

 1. Ik was eigenlijk stiekem een beetje benieuwd naar een voor een na foto, hihi. Fijn dat het voor je werkt 🙂 Ik heb altijd enorm blauwe kringen rondom mijn ogen, dus ik ben benieuwd of dit voor mij werkt!
  priscilla onlangs geplaatst…Essie Retro Revival CollectieMy Profile

 2. Klinkt goed zeg! Vooral voor zo’n budget product, misschien ga ik hem ook wel halen! Heb ook vaak last van blauwe kringen onder mijn ogen.
  Ilse onlangs geplaatst…Nailart AbstractMy Profile

 3. Oh dit lijkt me een fijn product. En echt een koopje!
  Jonna onlangs geplaatst…Stop met al die gezondheidspropaganda! Ik wil gewoon lekker eten!My Profile

 4. Ik ben ook wel benieuwd naar een voor en na, net als Priscilla hihi! Geen idee of ik het wat zou vinden!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Essence bloggers beauty secrets palette – SerenaMy Profile

 5. Ik vind je foto’s enorm mooi !Maar dit product klinkt ook niet slecht! Fijn dat het voor jouw alvast zo goed werkt! 🙂
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // cotton candy sweetMy Profile

 6. Bam, op de wishlist! Ben op zoek naar een goede gezien ik zo vaak vermoeid ben en dat ook echt wel zichtbaar is. Vooral dat romige spreekt me wel aan, hou niet zo van dat ‘droge’!
  Nailtalk onlangs geplaatst…LoveNess Unicorn Siver Fine – PigmentMy Profile

 7. Als het echt werkt, dan stuur ik je een bos bloemen! Morgen even kijken of ze voor mij ook dit wondertje hebben!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…CELZOUTEN: VOOR EEN HUID IN TOPCONDITIE | SchüsslerzoutenMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge