DIY Nagellak opbergen

Mijn nagellak stash groeit erg snel, en het past niet meer allemaal in mijn mandjes. Vaak was ik mijn lakjes kwijt of erger nog ik was ze gewoon vergeten. Tijd voor een goede oplossing!

Letterbakken

Ik heb een aantal letterbakken gekocht en bij de Action die schilderij plankjes, dit is een leuke mannier op je nagellakken goed op te bergen en te sorteren en zo raak ik nooit meer een lakje kwijt.


   Schilderij plankje

Dit is hoe ik de nagellak nu in de letterbakken heb en op een schilderij plank, duidelijke en overzichtelijk. Dit zijn nog niet al mijn lakjes die moeten nog een plekje krijgen.

Bij de Blokker, Xenos, Action, Hema en Big Bazar kan je terecht voor letterbakken en bij Ikea en Action kan je de schilderij plankjes kopen.

Nagellak rek

 Dit een nagellak rek voor 90 flesjes deze kost €59,96 bij Prettypolish

In dit nagellak rekje kunnen in totaal 30 flesje en deze kost €29,95 bij Prettypolish

Hoe heb jij je nagellak opgeborgen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

 Follow on Bloglovin

22 Replies to “DIY Nagellak opbergen”

 1. leuke ideeën, bij mij liggen ze gewoon allemaal los in de kast haha

 2. Leuke post, ik zou ook zoiets moeten doen!

 3. Leuke ideeën, vooral die letterbakken vind ik erg leuk!

 4. Leuke ideeen! Ziet er netjes uit!

 5. Wat een leuk idee! Ik heb alles in een grote bak gegooid, als ik bij action ben ga ik eens kijken voor die letterbakken. Staat ook nog mooi in mijn slaapkamer!

 6. Ik ga voor een schoenendoos 😛 Hoef ze niet perse on display te hebben, en zo kan ik makkelijk het doosje erbij pakken als ik m'n nagels wil doen

 7. Leuke inspiratie! Ik zou zoiets ook moeten doen eigenlijk..

 8. Leuke ideetjes 🙂 Mijn nagellakjes staan in een grote doos.

 9. Ik heb een Ikea kast voor mijn collectie, en niet eens een Helmer. Die komt er zeker nog wel!! Leuke ideetjes, zou nog wel zo'n nagellakrek willen hebben voor aan de muur 🙂

 10. Letterbakken vind ik erg mooi. Heb ze zelf in opbergbakken en in een koffer

 11. Leuke ideeën en mooie letterbakken heb je! Zelf heb ik een grotere letterbak van de Intratuin, en onderstaande transparante rekje waar al mijn Rimmeltjes instaan 🙂

 12. Mooi! Ik heb ze zelf in een ladekast, maar zo in een letterbak vind ik toch ook wel erg mooi! Misschien doe ik dat wel met mijn favoriete lakken!

 13. Leuke ideeën! Ik heb mijn nagellak grotendeels opgeborgen in mijn ladekast met make-up, maar hele mooie eyecatchers zou ik wel graag iets meer ten toonstellen! 🙂

 14. Mijn nagellakken zitten nu in een klein lade kastje… Maar binnenkort moet ik daar een nieuwe oplossing voor vinden, het kastje wordt te klein!

 15. Leuk! Ik vind vooral de nagellakjes in die letterbakken leuk. Zelf bewaar ik mijn nagellakjes in een klein koeltasje met ijsjes van Marks & Spencer.

 16. Superhandig!
  Ik heb geen plaats meer om al mijn nagellak op te bergen, dus ga ik zeker 1 van deze tips gebruiken.

  Liefs,
  Eva ♥

 17. Ik zou graag een nagellakrek willen.. Helaas zijn ze aardig duur.

 18. Wat super leuke opberg ideeën, staat erg leuk!! Ik heb zo'n nagellakrek waar 60 flesjes in kunnen en de rest bewaar ik in mijn ladekastje

 19. Handige manieren om je nagellak op te bergen!

 20. Ik blijf het zo lastig vinden om nagellak goed op te bergen. Koel en donker is het beste voor de houdbaarheid maar zo'n doorzichtig rek is ook erg mooi. Lastig lastig!

Geef een reactie

CommentLuv badge