elf | Volume Plumping Mascara

Ik vind mascara’s echt een moeilijk make-up product. Het is voor mij altijd een zoektocht om de goede te vinden. En bij iedereen is het resultaat vaak anders mede doordat we allemaal toch verschillende wimpers hebben. Ik heb zelf hele blonde en korte wimpers dus voor mij is lengte en volume altijd erg belangrijk. Benieuwd of deze budget mascara van elf mij verraste, lees gauw verder!

Over elf Volume Plumping Mascara


“De Volume Plumping mascara geeft oneindig lange en zijdeachtige wimpers,
vanaf de eerste slagen van borstel voor een glamoureuze oogopslag.
Verrijkt met vitamines B worden de wimpers versterkt!”Bron

 

Ingrediënten
Ik kijk zelf bij mascara’s nooit naar de ingrediënten, maar dit is voor degene die daar wel oplet en belangrijk vind.

Het borsteltje van deze mascara ziet er voor mij uit als een doorgaans en niet heel bijzonder borsteltje.

Ik koos voor deze Volume Pluming Mascara omdat deze volume beloofd juist omdat ik zelf geen lengte en mooie volle wimpers heb. Helaas na één, na twee en zelf na drie laagjes ervaar ik niet her resultaat als wat ik had gehoopt.

Helaas geeft deze mascara niet het gewenste effect bij mij. Dit wil niet per direct zeggen dat het niet een goede mascara is. Ik heb gewoon hele moeilijke wimpers dit probleem heb ik ook vaak met duurdere mascara’s.

 elf | Volume Plumping Mascara is verkrijgbaar in de webshop van elf voor €4,00

Heb jij misschien nog een tip welke mascara goed zou zijn voor mij? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven
(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

39 Replies to “elf | Volume Plumping Mascara”

 1. Wat jammer dat de mascara voor jou wat tegen valt!

 2. Jammer zeg. Ik blijf ook nog steeds zoeken naar de ideale mascara. Ik vrees dat hij niet bestaat. Op dit moment gebruik ik de Super Volume mascara van The Body Shop. Ik heb 'm net voor de tweede maal gekocht, want ik ben er ontzettend tevreden over.

 3. Ik heb zelf ook enorm lastige wimpers maar heb nu toch eindelijk een mascara gevonden die wat lengte en volume geeft: Yves Rocher Sexy Pulp. Dat is zowat de enige mascara die bij mijn wimpers werkt 😛

 4. Op het moment gebruik ik veel de BENEFIT THEY’RE REAL! mascara en ik moet zeggen dat ik daar zeer tevreden over ben. En ik struggle ook altijd om mooie wimpers te creëren. xxx

 5. Die valt inderdaad erg tegen… Jammer 🙁 Voor dat geld kan je een beteren van Essence halen 😉

 6. Wat jammer zeg! Ik heb precies t zelfde met mijn wimpers… Gebruik nu nepwimpers die super zijn!

 7. Jammer dat deze toch tegenvalt, maar het is inderdaad geen geweldig resultaat.

 8. Jammer dat deze mascara tegen valt! Mijn alltime favoriete mascara is de Telescopic van L'oreal

 9. Wat jammer zeg… dat deze niet zo werkt bij jou!! Ik gebruik nu een van Max Factor… 🙂 is ook een aanrader 🙂

 10. Hij valt idd wat tegen! Voor die prijs zijn er hele fijne essence mascara's

 11. Wat een tegenvaller. Heel jammer, want het prijsje was mooi geweest.
  Ik vind je blog overigens wel heel erg leuk, ik volg je vanaf nu dan ook! 🙂

  1. Wat een lief compliment en erg leuk dat je me bent gaan volgend! Thnx!

 12. Dat is wel een tegenvaller.

 13. Jeetje.. dat is inderdaad een tegenvaller

 14. Ai inderdaad een tegenvaller! Ik heb een andere mascara van ELF nog klaarliggen om te reviewen. Ben benieuwd of dat wel wat is!

  1. Ik ben benieuwd naar jouw review, ik ga die zeker lezen!

 15. Balen zeg, maar het resultaaat is inderdaad niet om te gillen .. Gelukkig zijn de mascara's niet duur hihi

 16. Wat jammer zeg, ik vond de mascara die ik testte van ELF ook niet zo fijn!

 17. Jammer zeg dat de mascara tegenvalt. Zelf ben ik ook nog op zoek naar een echt goede mascara.

 18. Jammer dat deze mascara niet het juiste effect geeft, je foto's zijn wel weer erg mooi <3

  1. Wat een onwijs lief compliment! Dankjewel!

 19. Wat jammer dat de mascara tegen valt! ik heb mijn favoriet gevonden bij essence:)

 20. Jammer dat het resultaat tegenvalt! Ik vind de Roller Lash mascara van Benefit erg fijn, deze lijkt me eerder iets voor jou!

  1. Benefit ga ik ook echt eens proberen, hoor er veel goeds over.

 21. Zelf heb ik deze mascara ook geprobeerd een 9 van de 10 keer werken mascara's wel bij mij alleen deze ook net zoals bij jou absoluut niet. Jammer! Ben blij dat ik niet de enige ben 🙂

 22. Heel zonde dat het tegenvalt. Een goede mascara vinden is zo lastig!

 23. Jammer dat de mascara niet de gewenste effect geeft aan jou wimpers, zelf heb ik ook graag volume en een mooie lengte en sommige mascara's doen het niet wat ze zouden moeten doen 🙂
  X

 24. Hm dat is jammer, ik vind hem niet erg bijzonder! Ik gebruik er nu een van Max Factor, waar ik heel tevreden over ben!

 25. Jammer dat hij niet zo super is, ik vind wel dat je hele mooie sfeervolle foto's hebt gemaakt 🙂 x

  1. Dankjewel voor je compliment erg leuk om te horen!

 26. wat jammer dat hij niet helemaal doet op je wimpers wat je gehoopt had…Zelf was ik erg tevreden over de zwarte Boho mascara…maar net zoals je zegt, mascara is zo een product wat erg persoonlijk is…Ik vind het best lastig om je te adviseren hierin…

  Bedankt voor het leuke nieuws wat ik vandaag kreeg, ik ben er heel blij mee..
  groetjes petra

  1. Graag gedaan natuurlijk, ik wist dat je er erg blij mee zou zijn!

 27. Oei nee, deze mascara geeft niet echt een heel spectaculair effect. Mascara's zijn inderdaad zo verschillend.

 28. Wat een onwijs mooie foto's maak je!

 29. Ik heb deze ooit ook gehad omdat hij in zo'n box met 5 producten zat en vond hem ook niet geweldig! 🙂

 30. Jammer dat deze mascara jou niet het gewenste resultaat geeft. Ik vind het ook altijd lastig met mascara's. Met mijn hele licht bruine en niet hele volle wimpers heb ik wel een goede mascara nodig. Ik ben zelf momenteel heel tevreden over de Ultra Tech mascara van Kiko (kost nu 3,90 euro anders 7,20) die ik nu voor de 2e keer achter elkaar heb gekocht en straks voor de 3e keer ga kopen. Deze kan ik je zeker aanraden.

 31. Jammer van de mascara. Ik vind het wel een mooie mascara. Mascara kiezen vind ik ook niet altijd gemakkelijk.

Geef een reactie

CommentLuv badge