A-England Sargent’s Vision Collection

A-England Sargent's Vision Collection

Vandaag heb ik een review voor jullie van de A-England Sargent’s Vision Collection. Een merk, een collectie waar ik zo enthousiast over ben dat ik bijna niet kon wachten met het online zetten van deze review! Natuurlijk creamy lakjes zijn mooi maar geeft mij holografische of glitter nagellakken en ik ben een gelukkige vrouw! Kijk je gauw mee naar mijn swatches en review!

Over A-England

A-England is een nagellakmerk dat uit het Verenigd Koninkrijk komt. Alle nagellakken van dit merk zijn door modeontwerpster Adina Bodana. Zij laat zich voornamelijk inspireren door door oude legendes, Engelse literatuur en klassieke verhalen. In totaal heeft Adina Bodana 7 collecties uitgebracht waarvan de meest recente A-England Sargent’s Vision Collection. Aandacht voor detail is cruciaal voor het succes van A-England. Alle componenten waaronder concept, beeldspraak, schaduwen en formule worden in elke creatie nagellak met elkaar verbonden.

Alle nagellakjes van A-England vrij van DBP, tolueen, formaldehyde en kamfer. Dit zijn schadelijke chemicaliën die vaak in nagellakjes voorkomen. Verder voert A-England zelf geen testen uit op dieren. Ook vraagt het bedrijf niet aan andere bedrijven om testen uit te voeren noch profiteren ze van testen van andere nagellakmerken. Bron

A-England Sargent’s Vision Collection – Nocturne

Nocture is een pruim bruine kleur die neigt naar zwart. Deze lak zit vol met holografische glitters, die prachtig afsteken tegen de donkere basis. Vooral in zonlicht zie je het effect van de holo goed terug. De pigmentatie van deze lak is erg goed, ik heb twee dunne laagjes aangebracht voor dit effect!

A-England Sargent’s Vision Collection Nocturne is verkrijgbaar bij Pretty Polish voor €10,50

A-England Sargent’s Vision Collection – Carnation Lily Lily Rose

Carnation Lily Lily Rose is een prachtige koele, lavendel zilveren kleurige lak met een intens holografisch effect.  Voor een mooie dekking had ik twee dunne laagjes nodig. Deze kleur met het holografische effect zorgt echt dat je nagels opvallen.

A-England Sargent’s Vision Collection Carnation Lily Lily Rose is verkrijgbaar bij Pretty Polish voor €10,50

A-England Sargent’s Vision Collection – Symphony In Green And Gold

Symphony In Green And Gold is een frisse groene kleur met een subtiel holografisch effect en een gouden gloed. Groen een kleur die ik niet snel zou kiezen maar voor deze maak ik zeker een uitzondering. Voor een mooie dekking had ik twee laagjes nodig.

A-England Sargent’s Vision Collection Symphony In Green And Gold is verkrijgbaar bij Pretty Polish voor €10.50

A-England Sargent’s Vision Collection – Symphony In Blue And Silver

Wat een prachtige helder blauwe kleur die mij echt aan een heldere blauwe hemel doet denken. Ik vind het holograpische effect mooi bij het blauw steken. Twee laagjes had ik nog voor een mooie dekking.

A-England Sargent’s Vision Collection Symphony In Blue And Silver is verkrijgbaar bij Pretty Polish voor €10,50

Ik ben inmiddels verkocht en ga gauw kijken voor nog andere kleuren om toe te voegen aan mijn stash!

Wat is jouw eerste indruk van de A-England Sargent’s Vision Collection?

Liefs, Lonneke

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

25 Replies to “A-England Sargent’s Vision Collection”

 1. O My god.. wauw zeg! Vooral die laatste 😱
  Jamey onlangs geplaatst…Hoe dweilen leuk word? Kärcher Floor Cleaner!My Profile

 2. Oh wauuuww! Wat een prachtige lakjes! x

 3. Wauw wat een prachtige lakken! En hele mooie swatches!
  Kim onlangs geplaatst…Glow & Highlights Palette ActionMy Profile

 4. Behalve de groene vind ik ze allemaal mega gaaf, het is gelijk feest als je je nagels op deze manier gelakt hebt.

 5. OMG wat ontzettend gaaf zeg die metallic en glitters. Heerlijk!
  Chantal | Capital Monday onlangs geplaatst…The Fall/Winter Coat Trend 2017 – 2018My Profile

 6. Ze zijn allemaal echt heel erg mooi! De zwarte vind ik echt wel de mooiste en springt er voor mij uit. Vind dat zo mooi altijd, een donkere lak met daarin mooie glitter steentjes.
  Mariska onlangs geplaatst…Homemade fruitwater met munt en limoen + variatietipsMy Profile

 7. Ooooooeh ze zijn echt gorgeous!
  femketje onlangs geplaatst…MAC Extra Dimension Skin Finish – Beaming Blush.My Profile

 8. Wat een bijzondere nagellak zeg! Ik vind het er heel mooi uit zien met die glitter er in!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Waarom is het zo moeilijk om een leuk cadeautje te verzinnen?My Profile

 9. Ahhh wat zijn ze gaaf!! Ik wou dat ik nagels had dan kon ze lakken haha 🙂
  Bianca onlangs geplaatst…SKINCARE | NATUURLIJK ROOIBOS 3-STAPPEN VERZORGING VOOR ELKE DAGMy Profile

 10. Ohhh die zwarte is echt gaaf!! Maar ze zijn allemaal gaaf! Hebbennnnnnnn ( moet ik wel ff stoppen met bijten haha!)

 11. Wauw wat een mooie kleuren!
  TypischKim onlangs geplaatst…Mijn droom werd werkelijkheid: typischkim.com!My Profile

 12. Waauw! Ik vind de kleuren allemaal echt mooi. Ik ga morgen mijn nageltjes doen, dus jouw pagina is perfect ter inspiratie!

 13. oh die groene nagellak lijkt mij geweldig. Prachtige kleurtjes, en passen bij de zomer.

 14. Britt van Ommeren says: Beantwoorden

  Is het heel erg als ik hier een beetje van ga kwijlen? Wauw, die eerste vooral! ♥

 15. Wat een mooie glitterkleurtjes! Bij het zien van de flesjes had ik dat niet gedacht
  Fleur onlangs geplaatst…Vermaak op de achterbank tijdens de vakantieritMy Profile

 16. Wat een mooie lakjes en mooie foto’s

 17. Wat een mooie lakjes en mooie foto’s

 18. Wat mooi zeg! De kleur is heel rijk, echt dat effect wat je hoopt te krijgen wanneer je een glitternagellak gebruikt. Laat ze maar niet aan mijn dochter zien haha, die zou ze zeker weten willen hebben.
  Merel onlangs geplaatst…Fruitvliegjes: 3 oplossingen om de plaag te verbannen en/of voorkomenMy Profile

 19. Oh wow die moet ik hebben! Ik vond de bruin zwarte en de blauwe echt heel erg mooi!

 20. Prachtig! Wat bevatten ze mooie glitters. Ik ben fan van de zwarte!
  Liset onlangs geplaatst…Fashion | Mijn favoriete zomer items van Urban OutfittersMy Profile

 21. Wat een geweldige lakken!
  Sonja onlangs geplaatst…I Love Eyeshadow | Boulevard | de BeautéMy Profile

 22. op het 1e gezicht dacht ik mwa maar eenmaal op je nagels, wauw! super mooie foto’s heb je gemaakt
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Nicole’s Choice – Losse thee reviewMy Profile

 23. Oeh hele mooie lakjes Vooral de eerste kleur vind ik ontzettend gaaf.
  priscilla onlangs geplaatst…Mijn beauty wishlist begin dit jaar & nu.My Profile

 24. Wauw wat zijn ze mooi zeg, die laatste is denk ik mijn favoriet 🙂

 25. oh prachtige kleurtjes , die blauwe en groene zijn gewoon prachtig.

Geef een reactie

CommentLuv badge