Essence Bloggers Beauty Secrets – The Glow Must Go On Palette

Afgelopen najaar was ik op het 3D event van Catrice en Essence. Ik kreeg het essence Bloggers’ Beauty Secrets The Glow Must Go On Palette van Serena gesigneerd en al. Het is mooi om te zien hoe belangrijk de rol van bloggers inmiddels is geworden voor cosmeticamerken. Er zijn in totaal met 4 bloggers met vier verschillende palettes uitgekomen, voor mij persoonlijk sprak deze van Serena mij het meeste aan. Mooi kleuren combinatie en een prachtig ontwerp.

Essence Bloggers Beauty Secrets - The Glow Must Go On Palette

Over essence Bloggers’ Beauty Secrets The Glow Must Go On Palette

Straal! met haar ‘the glow must go on’ zorgt Serena voor een stralende teint voor iedereen! drie verschillende bronzers in warme kleuren kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden gebruikt om een frisse glans te creëren. met de highlighter benadruk je de mooiste contouren van je gezicht; deze kan eenvoudig worden aangebracht en gemengd met het minikwastje – net als de bronzer. Bron

Essence Bloggers Beauty Secrets - The Glow Must Go On Palette

‘The Glow Must Go On’ is een bronze & highlighter palette is zeker meer dan alleen een bronze & highlighter palette, er zitten namelijk ook twee mooi oogschaduw in. Kortom het is dus een multifunctioneel palette en wie houd er nou niet van een prachtige glow!

Essence Bloggers Beauty Secrets - The Glow Must Go On Palette

Essence Bloggers Beauty Secrets - The Glow Must Go On Palette

Over het ontwerp heeft Serena goed nagedacht. De verpakking spreekt mij aan vanwege de frisse blauwe kleur. Het pallet is gemaakt van karton en is vrij stevig aan de binnenkant zit een klein spiegeltje. Het logo wat dit pallet is geïnspireerd op Marrakesh en de Marokkaanse cultuur Het palette heeft 3 warme brons tinten en twee oogschaduw tinten en een ijzige highlighter

Het pallet is echt prachtig en net als vele ben ik fan! De kleuren zijn zacht, blenden goed en hebben een prachtig pigment. Je kan zowel een lichte als een wat zwaardere look met dit palette maken.

Essence Bloggers Beauty Secrets – The Glow Must Go On Palette is verkrijgbaar voor €4.99

Heb jij 1 van de 4 Bloggers Beauty Secret Palette’s al in jouw stash?

Liefs, Lonneke

 

16 Replies to “Essence Bloggers Beauty Secrets – The Glow Must Go On Palette”

 1. Ik vond het een mooi idee van Essence. Ik ben denk ik te nuchter voor mijn leeftijd om er ‘blogcrush’ aan over te houden. Echter kijk ik naar het product op zich, dan is het superfijn om in je tas mee te nemen. Het is divers, als oogschaduw, beetje een glansje hier… ja, mooi doosje!
  Sonja onlangs geplaatst…Under Armour | sportkleding | dames | Sporthuis OlympiaMy Profile

 2. Ik heb deze ook. Erg mooi ding voor dat geld! Het is overigens perfect voor tijdens de zomer vind ik
  Jolanda onlangs geplaatst…Biodermal gezichtsverzorging en P-CL-EMy Profile

 3. Ik heb deze niet maar de kleuren zijn wel lekker goed gepigmenteerd.
  Manon onlangs geplaatst…Catrice Limited Edition Pulse Of Purism – Pure Radiance GlowrizerMy Profile

 4. Ik heb zeker 1 van de 4 Bloggers Beauty Secret Palette’s in mijn bezit, niet deze. Ik ben er ook blij mee al gebruik ik hem minder dan ik zal wel willen. 🙂

 5. Wat een mooi palletje zeg!

 6. Ik heb hem al een paar keer voorbij zien komen, maar hij is inderdaad erg mooi!

 7. Mooi palette! Ik hoor er zoveel goeie dingen over, misschien moet ik hem maar een keer meenemen 🙂
  Claire onlangs geplaatst…Leuke tweedehands kleding: hier vind je hetMy Profile

 8. Mooie pigmentatie! Ik denk alleen zelf dat ik dit soort paletten nooit ga gebruiken.
  Nienke Hilbrands onlangs geplaatst…Uit de pers: Artdeco spring collection 2017My Profile

 9. Ik heb die ook nog steeds onaangeraakt op m’n bureau liggen 🙈 maar hij is wel erg pretty!
  femketje onlangs geplaatst…NYC Vlog – 15 February 2017.My Profile

 10. Ik vond het ook erg mooie palletjes!
  Marsha onlangs geplaatst…Hotspot | Verloven in een vliegtuig suite My Profile

 11. Ik heb deze ook en vind vooral de highlighter echt geweldig! De bronzer vind ik ook echt mooi. De oogschaduwkleuren gebruik ik zelf eigenlijk nooit. 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Deauty Box FebruariMy Profile

 12. oeh wauw mooie kleurtjes en flink wat pigment
  benieuwd hoe het op de huid oogt

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – February RecapMy Profile

 13. Jaa, ik heb dit palette ook en ik ben er dik tevreden over! X
  Anke onlangs geplaatst…Tastea Energy Boost Thee | ReviewMy Profile

 14. Hij is mooi he <3 Echt een topper!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…ELF higlighter en blending brushMy Profile

 15. Zelf trekt dit palette me op de een of andere manier niet echt, hoewel ik hem er wel mooi uit vind zien! Gek he?
  Irina onlangs geplaatst…First Impression – Nieuwe Essence ProductenMy Profile

 16. Ja deze is mooi! <3 Zelf heb ik een ander palette van de beautyblogger's secrets. Maar dat was toch een limited edition van een hele tijd geleden?
  Anna onlangs geplaatst…BIKINI GUIDE | WELKE BADKLEDING PAST BIJ JOU?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge