Essence | Girl With A Pearl

Afgelopen zaterdag ochtend heel onverwachts ging de deurbel. Daar stond de postbode met een pakketje van mij moeder. Voor Valentijn had ze wat kleine cadeautjes voor Keyshia maar ook voor mij had ze wat lakjes ingepakt. En deze licht grijze bijna witte lak van Essence zat er ook in.

 

Girl With A Pearl komt uit de nieuwe Essence collectie. Ik zal je vertellen dat dit mijn allereerste Essence lakje is. Mijn moeder weet dat ik van zachte kleuren hou en gebruik ze ook graag in nail arts. Persoonlijk had ik niet snel voor dit lakje gekozen maar nu ik heb zo op heb gehad viel hij me niet tegen.

 

De lak is creamy maar vind de lak heel iets te dik. De kleur is wel erg mooi en intens en heel zacht grijs. Je hebt twee dunnen laagjes nodig voor een mooie dekking. Van het kwastje ben ik geen fan, ik vind hem iets te smal en stevig. Ik heb het liefst een kwastje die mooi uitwaaiert zodra je er licht druk op zet, op die manier word de lak beter verdeeld en is het makkelijker aan te brengen vind ik.

Girl With A Pearl is een mooi en zacht grijs kleurtje. Ik vind dit ook uit de nieuwe collectie van Essence het mooiste lakje wat zo heb gezien. Op het kwastje na vind ik dit echt een mooie budget lak.
Ik vind het super lief en attent van mijn moeder dat ze de moeite heeft genomen om mij met Valentijn te verassen met een paar leuke budget lakjes. De andere lakjes ga ik ook gauw met jullie delen!
Heb jij al nagellakken uit de nieuwe Essence collectie gekocht? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Liefs, Lonneke

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

28 Replies to “Essence | Girl With A Pearl”

 1. Wat super lief van je moeder inderadaad! Ik vind dit echt een onwijs mooi kleurtje, ik zal snel naar de winkel gaan haha <3

 2. Wauw wat een mooi lakje van Essence!!! En wat super lief dat je moeder het heeft gestuurd! 🙂

 3. Wat een mooi kleurtje!

 4. Deze kleur vind ik wel mooi, het zachte wat deze tint over zich heeft spreekt mij wel erg aan

 5. Wat lief! En wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Mooi kleurtje! -x-

 6. heel gaaf. volgens mij echt super voor nailart!

 7. Ik zei op instagram al dat ik dit lakje prachtig vind. Ik heb nog niks gekocht uit de nieuwe collectie.

 8. Hey Lonneke,

  Wat super lief van je moeder zeg! En wat een mooi kleurtje 🙂 . Alleen jammer dat hij iets te dik is qua lak en dat je niet zo'n fan bent van het kwastje.

  Liefs!

 9. Super lief van je moeder! Het is echt een mooierd!

 10. Ik vind deze weeral een super mooie kleur.

 11. wat lief van je moeder! het is echt een prachtige kleur!

 12. Het gebaar van je moeder is natuurlijk al super lief, maar ik vind de kleur ook nog eens prachtig. En zoals je zegt prachtig als ondergrond voor nail arts. xxx

 13. Heel mooi kleurtje! Lief van je moeder dat je lakjes van haar kreeg!

 14. Ik vond dit ook de mooiste, heb 'm ook gescoord!

 15. oooh wauw wat een prachtig kleurtje
  ik vind het echt geweldig

  liefs
  Karlien

 16. wauw jij lakt echt perfect! mooie kleur.

 17. Wat een mooie kleur! En vooral wat lief van je moeder! Ik heb nog niets uit de nieuwe collectie gekocht maar misschien moet ik dat maar eens doen.

 18. love deze lak, super mooi en classy!

 19. Wat grappig: ik ben meestal niet zo van deze kleurtjes maar ik vind deze echt heel gaaf! Staat je super.

 20. Wat lief van je moeder! Ik vind het een perfect basis kleurtje voor nailarts.

 21. Ik vind het eigenlijk nog wel een origineel grijs, wel jammer dat hij zo dik is.

 22. Dat is inderdaad super lief van je moeder! Zelf heb ik niet echt iets met dit soort kleurtjes.

 23. Ik heb deze ook en vind hem echt super mooi. Licht, subtiel en die glans vind ik gewoon prachtig!

 24. Wat lief dat je moeder deze voor je gekocht heeft. Ik ben er niet dol op, ik ben sowieso geen fan van Essence lakjes. Hele mooie foto's heb je gemaakt.

 25. Oh wat leuk om jouw review te lezen.
  Mijne komt volgende week online en ik denk dat we de mening wel een beetje delen..

 26. Een heel mooi kleurtje! Lekker fris.

Geef een reactie

CommentLuv badge