Essie Back in the Limo & Jiggle Hi Jiggle Low

Afgelopen dinsdag was eindelijk de nieuwe winter collectie van Essie verkrijgbaar. Ik heb er 2 meegenomen de Essie Back in the Limo & Jiggle Hi Jiggle Low. De Essie winter collectie heeft mooie lichte en frisse kleuren in deze collectie. Dus wil je mooie subtiele nagels met de feestdagen zijn dit zeker mooi lakjes.

  Back in the Limo

Dit is zacht lief perzik kleurtje en ik hou van opvallend maar ook van subtiele nagellak. Naast roze is perzik ook echt 1 van mijn favorieten kleuren, dus natuurlijk nam ik deze mee.

Over het lakken en de substantie van Back in the Limo ben ik minder enthousiast. De substantie van de lak is erg dun waardoor het snel van je nagel afloopt. Je moet het kwastje goed afstrijken want anders heb je echt te veel. De lak dekte pas bij 3 laagjes dit ben ik niet gewent van Essie.

Ik kan hierover alleen zeggen dat het kwastje fijn is en de kleur is mooi. En omdat ik  mooie kleur vind heb ik geen spijt dat ik deze heb gekocht, want nu maar ook voor de lente/zomer gaat deze goed van pas komen.

Jiggle Hi Jiggle Low

Ik was aan het wachten op dit lakje, vooral in combinatie met een nail art vind ik het effect van deze soort nagellakken erg mooi.

De dekking is goed met 1 laagje heb zo goed als een volledige dekking, deze lak streept wel een klein beetje. Jiggle Hi Jiggle Low is een champagne kleurige lak met een shimmer erin. Op de foto vind ik heb alleen meer zilver kleurig.

Ik vind het twee leuke lakjes en even iets anders dan alle donkere winter kleuren. Wat ik wel vind tegen vallen is de dekking van Back in the Limo, ook een klein min puntje als je niet goed egaal lakt gaat Jiggle Hi Jiggle Low strepen.

De Essie winter collectie is vanaf december bij Da en Etos te koop voor €9,99- per stuk.


Wat vind jij van deze twee kleuren? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke


Follow on Bloglovin

29 Replies to “Essie Back in the Limo & Jiggle Hi Jiggle Low”

 1. De laatste ziet er leuk uit. Ook geen gevalletje van 13 in een Dozijn

  1. Klopt daarom wilde ik deze ook graag hebben.

 2. WAUW, het eerste lakje moét ik echt hebben. Wat een beauty!

  1. Ja die kleur is mooi!

 3. Ik vind die lakjes er echt zo leuk uitzien 🙂

 4. Ik vind ze echt heel leuk! Mooi effect

 5. Ik vind Back in the Limo echt prachtig!
  Maar die onderste is natuurlijk heel mooi voor de kerstdagen.
  Wat heb je trouwens weer mooie foto's gemaakt.

  1. Dankjewel, nu heb ik voor de verandering buiten foto's gemaakt 😉. Back in the Limo is ook een mooi lief kleurtje.

 6. ze szijn erg mooi in combinatie met elkaar, en zo anders dan andere wintertinten, daar houd ik wel van….

 7. Al is back in the limo dun en na 3 laagjes dekkend is het echt een schatje. Denk dat ik m zelf ook ga halen 😉

 8. Vooral de combinaties van de twee kleuren in de nailart vind ik erg mooi! Zo op zichzelf vind ik Jiggle Hi Jiggle Low wel heel mooi!

 9. Twee prachtige kleuren, die ook heel mooi bij elkaar passen!

 10. Jammer dat het eerste lakje niet goed dekt, want het is wel een mooi kleurtje!

 11. Wauw mooie kleuren! Jammer dat het perzik kleurtje pas in 3 laagjes dekt. De combinatie staat erg mooi samen!

 12. oh mooie kleurtjes!
  dat perzik kleurtje vind ik echt zo mooi, spijtig van de dekking wel 🙂
  heel leuke combinatie ook

  liefs
  Karlien

 13. Toen ik dat eerste foto zag van die zilveren lakje dacht ik nee niks voor mij, maar toen ik die laatste foto zag als versiersel. Wauw! Heel erg mooi!

 14. Back in the limo, GEWELDIG!

 15. Ik vind het kleurtje Back in the Limo echt super!

 16. De combinatie van de kleuren is zoooo mooi. En de laatste foto … Welke stamping plate heb je gebruikt?

  1. Je gelooft het niet maar heb hierbij geen stamping plate gebruikt 😉 Ik had nog een vel stickers liggen die je voor op kaarten gebruikt. Die hadden mooie aparte vormen, die had ik op mijn nagel geplakt en toen ben ik er met Essie Jiggle hi, jiggle low overheen gegaan. Daarna direct de sticker eraf gehaald en dit was het resultaat.

 17. Jiggle hi, jiggle low, vind ik echt awesome! I need it!

  1. Ja die is leuk en keer wat anders.

 18. wauw je nail art is echt fantastisch!

 19. wat een prachtige kleuren ♥

 20. Wat een mooie lakjes! Vooral die eerste kleur is prachtig. Alleen jammer dat hij zo slecht dekt. Ik heb dat ook bij een rode nagellak van Essie. Die heeft drie/vier laagjes nodig. Zo zonde. Vooral omdat de meeste Essie lakjes echt super zijn.

 21. Wat jammer dat ze niet volledig overtuigen! 🙂 Ze zien er wel mooi uit!

 22. Vind je nail art echt prachtig, zo'n mooie combi van kleuren ook!

Geef een reactie

CommentLuv badge