Essie Island Hopping

Ik ben gek op het merk essie. En natuurlijk willen ik alle LE nagellakken hebben maar ook vind ik het leuk om opzoek te gaan op internet naar essie lakjes die je niet meer in de winkel ziet maar er echt nog wel zijn. Ik vond na lang zoeken weer een prachtige kleur ‘Essie Island Hopping’. Kijk je mee naar mijn swatches!

 

Essie Island Hopping

Essie Island Hopping

Bij deze kleur had ik echt zo heerlijk cosy winters gevoel.  Ik vind de kleur uniek en zal hem zo goed mogelijk proberen te omschrijven voor jullie;  Essie Island Hopping is een medium donkere mauve kleurige nagellak (op de foto valt de kleur lichter uit), licht paarse met een vleugje grijs en ergens het doet mij ook wel denken aan de kleur van pruimen. Ik vind het een lieve meisjesachtige kleur. De kleur is vrij neutraal en daarom denk ik dat deze bij de meeste huid tinten erg mooi zal matchen.

Essie Island Hopping

Essie Island Hopping

Essie Island Hopping makkelijk aan te brengen, en deze lak is zoals je kan zien mooi creamy. Ik had voor een volledige dekking twee laagjes nodig. Voor de extra glans en bescherming heb ik mijn favoriete essie gel top coat op. Hierdoor blijft de nagellak extra lang goed zitten en is het beschermt tegen beschadigingen.

Essie Island Hopping

Essie Island Hopping

Essie Island Hopping

Ik ben helemaal verkocht aan deze kleur! Het is een mooie kleur die je het gehele jaar door kan dragen en omdat het toch een neutrale kleur is zal deze bij de meeste huidtinten goed matchen. Ik heb er weer een nieuwe favoriet bij!

 

Essie Island Hopping is o.a. verkrijgbaar bij bol.om voor €9,49

Wat vind jij van Essie Island Hopping?

Liefs, Lonneke

25 Replies to “Essie Island Hopping”

 1. Oeh, prachtige kleur is dit!
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn mooiste beautyproductenMy Profile

 2. Wow!!! Wat een topkleurtje dit!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Een bikinilijf krijgen of nog een frikandel eten?My Profile

 3. Wat een lief kleurtje!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…Interieur trend – String it!My Profile

 4. Wat een kleur zeg, is echt om weg te dromen. 🙂 Het hele jaar door kan je zeker gebruiken.

 5. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tijdens het lezen van het artikel dacht; jammer dat ze geen eigen foto’s heeft gebruikt, maar shame on me.. Je eigen foto’s zijn zo mooi en goed dat ze zo in een reclame campagne gebruikt konden worden! Een heel mooi kleurtje en prachtige foto’s heb je ervan gemaakt!

 6. hij lijkt wel een beetje op die catrice lak karl says tres chic 🙂 amazing swatches weer <3
  femketje onlangs geplaatst…Look – No Foundation.My Profile

 7. Hij is prachtig. Ik ben dol op oud roze tinten! Deze komt naast angora cardi, die wil ik ook graag nog hebben, op mijn wishlist! Love your nails, prachtige foto’s weer!!
  Deb onlangs geplaatst…Color Club Midnight Muse collectieMy Profile

 8. Super mooi kleurtje!!

 9. Wauw, deze gaat op mijn wishlist! Ik vind dit zo een mooi kleurtje!
  Nicole onlangs geplaatst…Tarte Color Vibes Amazonian Clay Eyeshadow PaletteMy Profile

 10. Like it, wat een mooi kleurtje! X
  Anke onlangs geplaatst…Efficiënter kleding kopen | TipsMy Profile

 11. Dit is inderdaad een prachtige kleur! Leuk dat je deze nog kon vinden. En wat zijn je foto’s mooi, dat mag gezegd worden!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | Bobbi Brown shimmer brick NectarMy Profile

 12. Wat een mooie tint! Ik hou wel van die paars-roze kleuren 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Anastasia Brow Wiz – Medium BrownMy Profile

 13. Wauw! Ik ben dol op Essie, maar deze kleur kende ik nog niet. Love it!
  En je foto’s zijn weer om bij weg te smelten!

 14. Wow ik ben echt dol op deze kleur, heel mooi !
  Manon onlangs geplaatst…Kruidvats nieuwe lijn Moments of Me BalanceMy Profile

 15. oooeh dat kleurtje! Hoe mooi
  ik vind dit echt wel iets, want!

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Black, white & GreyMy Profile

 16. Echt een heel tof kleurtje!!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Prijsvragen overzicht januari – nieuw jaar, nieuwe kansen!My Profile

 17. Het is inderdaad een hele mooie kleur. Hij past ook zo mooi bij je trui (tenminste dat is het geloof ik toch? hihi)
  Natascha onlangs geplaatst…Wat ik nóóit zou doen maar nu stiekem toch doeMy Profile

 18. Wauw wat een prachtige foto’s en echt een heel mooi kleurtje!
  Liefs, Nathalie

 19. Ooooh wat een mooi romantisch kleurtje zeg!
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Video | Make-Up + Jewelry StorageMy Profile

 20. Whooooooooooooooooooo… ik moest bijna huilen, zo mooi. Dit is echt mijn tintje roze!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Matte oogschaduw is mijn favoriet | Review | Max & MoreMy Profile

 21. Ah wat een prachtige kleur! Love it!
  Lotje onlangs geplaatst…Sieraden van My Jewellery!My Profile

 22. Wat een prachtige foto’s zeg, wauw! Dit is wel echt typisch een kleurtje voor mij!
  Daniëlle Springer onlangs geplaatst…Make-up Favorieten van 2016My Profile

 23. Wauw wat een mooie kleur, ideaal voor deze periode van het jaar! Supermooie handen/nagels heb je trouwens zeg 😮
  Elisa onlangs geplaatst…Birthdays and wishlistsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge