essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

Ik gebruik dagelijks producten voor mijn handen, nagels en nagelriemen. Gelukkig is er wat dat betreft een groot aanbod en vind het voor mezelf en ook voor mijn blog leuk om nieuwe producten uit testen. Toevallig zag kwam ik de essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae bij Bol.com, ik hoefde niet lang na te denken en bestelde deze twee producten.

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

Over essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

 

essiespa starter scrub Voor een goede start….mijn starter scrub voor onmiddellijke zachtere en gladden handen!

nail & skin serum with blue algea is een 3-in-1 nagel & huid serum met blauwe algen extract, gecombineerd met een voedende olie.

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

essiespa starter scrub

Voor mij is een goede handverzorging niet compleet zonder een hand scrub, meerdere keren per week gebruik ik het om mijn handen in optimale conditie te houden.

Je brengt een kleine hoeveelheid aan op vochtige handen. De scrub voelt vol en romige aan. De scrub deeltje die hierin zitten zijn heel fijn en zacht. Met een ronddraaiende beweging masseer je de scrub in en langzaam lossen de scrub deeltjes op. Daarna goed afspoelen met lauw water. Het resultaat inderdaad heerlijke zachte handen. Mijn huid voelt na gebruik niet droog of trekkerig aan maar juist gevoed.

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

essie nail skin serum with blue algae

Meerdere keren per dag verzorg ik mijn nagels en nagelriemen met een voedende en hydraterende serum. En smeer mijn nagels extra in als ik mijn nagels schoon heb gemaakt met remover, dit is één van de dingen die er namelijk voor zorgt dat je nagels en nagelriemen uitdrogen.

 

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

Voordat je het serum voor gaat gebruiken moet het flesje schudden, zodat alle producten met elkaar vermengd worden.

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

Het kwastje van het serum het precies dezelfde breedte als van de nagellakken van Essie. Ik breng het serum aan op zowel mijn nagelriemen als op mijn nagels. Mijn nagelriemen worden minder droog en soepel, waardoor ik ze voorzichtig zonder beschadigingen terug kan duwen. Mijn nagels voelen glad en verzorgt aan na het serum. Ik merk ook dat kleine wondjes sneller helen.

Wat ik bijzonder aan het serum vind is dat er zeealgen in verwerkt zitten ook wel “het groene goud’ genoemd. Zeealgen hebben namelijk de eigenschap om waardevolle bestandsdelen van de zee in hun cellen op te slaan. Zodra je het serum dus gebruikt gaan de cellen werken en komen er vitamine en mineralen vrij wat erg goed is voor onze huid.

essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae

Ik denk dat jullie al gemerkt hebben aan mijn review dat ik enthousiast ben over deze twee mooie producten van essie. Ze zijn zeker een goede aanvulling op mijn handverzorging en ik vind dat essie echt voor kwaliteit staat. Ja ik zou het zeker opnieuw kopen!

essiespa starter scrub is online verkrijgbaar bij Bol.com voor €7,99 & essie nail skin serum with blue algae is verkrijgbaar bij Bol.com voor €11,95

Ben jij al bekend met de handverzorgings- producten van essie?

Liefs, Lonneke

Follow

10 Replies to “essiespa starter scrub & essie nail skin serum with blue algae”

 1. Dat serum klinkt heerlijk! Ik zou dat ook weer eens wat vaker moeten doen maar ben er te laks voor. Een tijd geleden gebruikte ik elke dag een nagelolie en mijn nagels werden daar echt mooier van!
  Natascha onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn badkamerMy Profile

 2. Lijkt me erg fijn! Toffe foto trouwens, die voor/na foto van het flesje.
  Susan onlangs geplaatst…Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond SpongeMy Profile

 3. Wat ziet het er tof uit zeg, dat serum!
  Zelf gebruik ik nooit een scrub voor mijn handen en voor mijn nagelriemen gebruik ik al een tijdje met veel liefde de Lemony Flutter van Lush. Deze ga ik echter zeker onthouden!
  Irina onlangs geplaatst…My Mother Does My VoiceoverMy Profile

 4. Nee, ik ben eigenlijk helemaal niet bekend met de verzorging van Essie. Het serum ziet er tof uit. En kennelijk werkt het ook fijn!
  Eva onlangs geplaatst…Smith&Cult lip stain!My Profile

 5. Wat klinken die items heerlijk voor je handen & nagels! Verzorging voor je nagels & handen vind ik erg belangrijk. Ik ga deze zeker onthouden!! 🙂

 6. Lijken me heerlijke verwenproducten voor je handen & nagels. Ik ben nog niet bekend met de verzorgingsproducten van Essie, maar ben nu wel benieuwd geworden. Goed dat jij je handen meerdere keren per week scrubt. Ik doe dat dus bijna nooit… misschien toch maar eens doen. Het serum ziet er leuk uit met de 3 kleurtjes en vind ik vooral interessant omdat er zeealgen in verwerkt zijn. Ik heb nog nooit een product geprobeerd met dit ingrediënt dus je hebt mij nieuwsgierig gemaakt.

 7. Het serum klinkt superfijn! Ziet er ook nog eens top uit!
  Jolanda onlangs geplaatst…Rodial Super Acids X-Treme Acid Rush PeelMy Profile

 8. Ik ken de verzorging van essie helemaal niet, maar ik vind de serum wel goed klinken
  Manon onlangs geplaatst…ÖRTTE TEATOX Lichaam- & GezichtsscrubMy Profile

 9. Wat een mooie producten. Ik ben heel benieuwd. Dit gaat op de lijst… bedankt voor de tip!

 10. Eigenlijk ben ik meer van OPI, maar denk dat ik toch maar een keer voor de producten voor Essie ga. Bijna naar de USA, dan maar eens flink shoppen daar
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Goedkoop weekendje weg – tips & tricksMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge