Etos Eyeshadow Palette

Afgelopen maand is de nieuwe LE Collectie van Etos gelanceerd. Alle producten uit de nieuwe LE Collectie hebben een prachtige luxueuze verpakking in rosé goud. Voornamelijk was deze lijn voor de kerstdagen bedoeld, maar is tot op heden nog steeds verkrijgbaar. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete oogschaduw palette van Etos zien, kijk je mee!

Etos Eyeshadow Palette

Over Etos LE  Eyeshadow Palette

Maak van je ogen echte eyecatchers met de Etos Eyeshadow palettes. Ieder palette bevat 6 verschillende kleuren – van licht tot donker – die je apart kunt gebruiken of met elkaar kunt combineren. Met de handige applicator breng je de oogschaduw eenvoudig aan. Naast de 4 bestaande varianten zijn er speciaal voor de feestdagen een nude/smokey en glitter variant verkrijgbaar.

Etos Eyeshadow Palette

Etos Eyeshadow Palette

Alle pallets van de Etos Eyeshadow Palette bevatten zes kleuren. Dit palette sprak mij persoonlijk vooral aan door de roze tinten en dan gecombineerd donker paars en grijs/donker grijs. Je kan hier zowel een warme look mee maken als een coole look. Er zit ook een kwastje met spons applicator bij, deze laat ikzelf altijd links liggen. Ik gebruik liever altijd mijn eigen kwasten.

Etos Eyeshadow PaletteOp de swatches zijn de kleuren van het Etos Eyeshadow Palette niet helemaal dekkend maar dit is maar een keer aangebracht. Want toen ik er een look mee ging maken merkte ik dat je de kleuren heel goed kan opbouwen waardoor het heel intens word en zeker zichtbaar. Ik zie alleen de glitters op de foto van de donkergrijze swatchs niet goed terug maar die zitten er echt wel.

Etos Eyeshadow Palette

Ik ben erg blij dat ik dit palette heb en de LE collectie is te koop zolang de voorraad strekt. Ik vind de kleuren van dit palette ook erg mooi voor de zomer mede door de roze tint.

Etos Eyeshadow Palette is verkrijgbaar bij Etos voor 7,99

Heb jij wat kunnen scoren van de nieuwe LE lijn van Etos?

Liefs, Lonneke

Bewaren

Bewaren

13 Replies to “Etos Eyeshadow Palette”

 1. Mooi is ie he!! Prachtige foto’s heb je weer gemaakt!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Mineral Care Spa SereneMy Profile

 2. Wat een schattige kleurtjes zijn het! De pigmentatie vind ik wel echt een bummer, jammer!
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn lifestyle wishlistMy Profile

 3. Ben benieuwd hoe de kleuren eruit zien op de ogen dan. In de swatches ziet de pigmentatie er inderdaad wel vrij zwak uit.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Can the Bobbi Brown Instant Confidence Stick really smooth wrinkles?My Profile

 4. Fijn dat je de kleur goed kan opbouwen. Ik gebruik graag roze tinten oogschaduw, grijs wat minder. Misschien moet ik het maar eens combineren net als wat jij doet.

 5. Mooi palette, ik vind de kleuren wel goed gepigmenteerd! Ook fijn dat je de kleuren zo goed kunt opbouwen. X
  Anke onlangs geplaatst…Minimalistic trend | InspiratieMy Profile

 6. Deze heb ik zelf ook en ik vind hem ook heel mooi! Dat je de kleuren goed op kunt bouwen herken ik ook wel.
  Kirsty onlangs geplaatst…Opgemaakt december 2016My Profile

 7. Ik vind hem wel mooi, alleen niet blown away
  Manon onlangs geplaatst…Pure René Organic HaircareMy Profile

 8. oh wauw die kleurtjes zijn echt wel prachtig
  hier zou ik ook wel wat mee kunnen

  liefs
  karlien

 9. Ik zag en liep weer door, vond het niet mijn ding, had er meer van verwacht! Jammer!
  Ach, volgende keer weer…
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Swatched-it | Naturally | FabyMy Profile

 10. Ben benieuwd wat voor soort look je met dit palette kan maken. De swatches zelf hebben mij nog niet heel erg overtuigd.
  Daniëlle Springer onlangs geplaatst…Make-up Favorieten van 2016My Profile

 11. Mooie kleuren. Jammer dat het pigment niet zo goed is. Dan haak ik meestal al snel af, ik koop liever een pallet met super goed pigment.

 12. Ik vind hem helaas niet geweldig, de donkere variant heb ik zelf geprobeerd. Ik wil toch liever wat meer pigmentatie!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Mijn mening over de Canon EOS M10My Profile

 13. Mooie kleuren, en het palette ziet er ook leuk uit! De pigmentatie vind ik alleen niet zo geweldig, jammer!
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…Buddha to Buddha 601 Nathalie Small RingMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge