Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It All

Sinds ik laatst drie lakjes heb mogen testen van Etos ben ik helemaal verkocht! Daarom heb ik vandaag weer twee snoeperige kleurtjes voor jullie en natuurlijk voor mezelf uit gezocht; You Smille, I Smille & I Want It All, kijk je mee naar de swatches!

 

Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It All

Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It All

Etos You Smille, I Smille

Ik blijf ergens toch een meisje meisje en voel mij altijd aangetrokken tot roze kleurtjes. Dit is echt zo warme barbie kleur roze, die inderdaad een glimlach op mijn gezicht tovert! Ik had wel een laagje meer nodig bij deze kleur dan dat ik verwacht had, hij dekt namelijk het mooiste bij drie laagjes. De vernieuwde kwastjes van nagellakken van Etos zijn zo fijn ik kan ze vergelijken met die van Essence en Essie, dat zegt genoeg denk ik.

 

Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It All

Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It AllEtos I Want It All

Deze kleur lijkt precies op één van mijn favoriete Essie lakjes Bahama mama dit zo nog wel eens een dupe ervan kunnen zijn als je het mij vraagt. Een mooie donker wijnrode kleur met een fleugje paars als ondertoon. Deze lak dekt mooi bij twee laagjes. Voor de extra glans heb ik geen top coat gebruikt want de lakken van Etos hebben van zichzelf zoals je ziet een mooi glossy finish.

Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It All

Ik kan je vertellen dat ik zeker nog meer kleuren van Etos ga kopen. Want ze zijn van goede kwaliteit en ze hebben een ruim aanbod aan kleuren. Ik hoop dat ze naast de glitter lakken die ze verkopen nog andere speciale lakken gaan ontwikkelen.

Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It All zijn verkrijgbaar voor €2,99

Wat vind jij van de vernieuwde nagellakken van de Etos?

Liefs, Lonneke

Bewaren

12 Replies to “Etos Nagellak | You Smille, I Smille & I Want It All”

 1. Oh echt mijn type kleurtjes! Prachtig.
  Susan onlangs geplaatst…Trind Perfect Nail&CuticleMy Profile

 2. Ik vind de vernieuwde lakjes echt super fijn. I want it all heb ik zelf ook, maar de eerste kleur spreekt mij ook enorm aan. Heel mooi!
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #50. Voorbereidingen, pakketjes en kerst.My Profile

 3. Mooie kleurtjes en goed om te horen dat de kwaliteit niet onder doet voor oa Essie dat zegt (mij in ieder geval!) zeker genoeg!

 4. oehh die lichte kleur <3
  femketje onlangs geplaatst…I ♡ Makeup – Golden Bar Palette.My Profile

 5. Zien er goed uit. Binnenkort maar eens scoren.
  Patricia onlangs geplaatst…Is het kindje gewenst, vraagt ze voorzichtigMy Profile

 6. Wauw, die eerste kleur is echt prachtig. Vind de potjes ook érg mooi!
  Kelly onlangs geplaatst…MAC Mariah Carey I Get So OOC LipstickMy Profile

 7. Beide kleurtjes vind ik echt prachtig!
  Teddy onlangs geplaatst…Purpuz plannerMy Profile

 8. Wat een prachtige kleurtjes! Ik moet binnenkort ook maar weer naar de Etos!
  Janneke onlangs geplaatst…Mijn planning #1My Profile

 9. Wat een prachtige kleurtjes weer zeg

 10. Allebei vind ik ze wel mooi, maar die donkere vind ik toch wel een net iets mooier. Helemaal mijn smaak 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Johnny Cash; mijn favorietenMy Profile

 11. Ik vind ze beide mooi. Ik heb er nog geen! Oei!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Wie was mijn Secret Santa? | #bloggerssecretsanta | KerstmisMy Profile

 12. Wat een snoeperige kleurtjes zeg!I Ik heb helemaal nog geen lakjes van Etos bedenk ik me net, Althans een aantal jaren geleden kocht ik wel een nagellakjes van Etos maar ben ze een beetje uit het oog verloren. Zonde zie ik nu 🙂
  Natascha onlangs geplaatst…Uitgebreide decembermaand kleding shoplogMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge