Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea

Laatst had ik in de swap met Astrid de Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea gekregen. Deze ben ik gelijk gaan proberen natuurlijk en ik niet alleen ook mijn vriend. Benieuwd wat wij hiervan vinden, lees gauw verder!

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea

Over Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea

Deze verkwikkende douchegel met groene thee- en bamboe-extract heeft een parfum. De formule met vochtinbrengende bestandsdelen verzorgt en verzacht je huid. Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea verfrist en is dermatologisch getest.

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea

Ingrediënten

Er zit parfum in de shower gel maar gelukkig irriteert het niet op mijn gevoelige huid.

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea

De Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea kan je makkelijk doseren en je hebt niet te veel nodig voor je gehele lichaam. Ik vind het leuk dat de flacons doorzichtig zijn en je zo de kleur ook kan zien van de shower gel.

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea schuimt goed en kan je makkelijk verdelen over je lichaam. Zodra je het in masseert komt er een heerlijke frisse geur vrij en vooral Green Tea rook ik goed. Ik vind de combinatie Bamboo & Green Tea en heerlijk vooral daarover ben ik enthousiast. Mijn vriend en dochtertje hebben hem ook allebei gebruikt en vonden vooral de geur erg lekker. De kleur geeft ook wel de geur weer, fris en zacht.

img_8719

Ik ga nu zeker meerder doucheproducten van Etos gebruiken. En zelfs voor de gevoelige huid is dit een fijne douche gel.

Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea is verkrijgbaar bij Etos voor €1,49

Ben jij al bekend met de doucheproducten van Etos?

Liefs, Lonneke

 

Bewaren

11 Replies to “Etos Shower Gel Bamboo & Green Tea”

 1. Deze flacon staat hier ook in de badkamer 🙂 Ik vind hem ook heerlijk, een lekker frisse geur die mannen inderdaad ook prima kunnen gebruiken. Wat heb je trouwens prachtige foto’s gemaakt zeg! Heel mooi.
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #18My Profile

 2. Ik ga hier zeker eens voor kijken als ik door mijn voorraad heen ben haha, erg leuke lijn!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Eyes Lips Face baked highlighter en fan brushMy Profile

 3. Klinkt super lekker voor het warme weer zo’n frisse geur! Ik heb weleens wat Etos body producten cadeau gedaan. Ik vind het er ook super leuk uitzien.
  hilde onlangs geplaatst…The Body Shop Pomegranate Softening Facial WashMy Profile

 4. Deze zou ik zelf niet zo snel gekocht hebben. Gelukkig zat hij in een winactie die ik won, want ik vind hem ook echt heerlijk! Ik vind hem zo lekker dat ik zelfs het handzeeppopmpje in de keuken ermee gevuld heb. Zalige geur!
  Marion onlangs geplaatst…Lezersvraag: Frustraties uiten op je blogMy Profile

 5. De geur lijkt mij heerlijk! Moet snel een keer naar de Etos haha!
  Joyce onlangs geplaatst…My Jewellery X Lief Leven bangleMy Profile

 6. Ooh, dit klinkt heel fijn! Wie weet haal ik hem binnenkort op als de mijne op is!
  Dineke onlangs geplaatst…MLBB #10 | EERSTE WEEK COLLEGE; HU, HERFST, WAAR BLIJF JE?My Profile

 7. mooie, heldere foto’s! en deze klinkt fijn, de geur spreekt mij ook aan 🙂

 8. Ik heb 4 doucheproducten van de Etos gekregen van mijn vriendin. Ze zijn echt lekker, had ik niet verwacht.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Essence | Glitz & Glam | Jewelry | Swatched-itMy Profile

 9. Deze heb ik ook gehad en vond ‘m erg lekker ruiken 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Missha Perfect Cover BB CreamMy Profile

 10. mmmm ja dit klinkt helemaal als mijn ding eigenlijk
  de geur zal zeker wel goed zijn

  liefs
  Karlien
  Karlien onlangs geplaatst…Outfit – Velvet & Ripped JeansMy Profile

 11. Ik ben nieuwsgierig geworden en ga binnenkort even ruiken
  Imke onlangs geplaatst…Manhattan Last & Shine nagellak 540 Dark DanceMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge