Favoriete van de maand mei

In december heb ik voor het laatst mijn favoriete gedeeld, tijd dus om de favoriete van dit moment met jullie te delen.

Sleek Oh So Special
Dit is mijn eerste Sleek palette en heb deze al een tijdje. Ik ben er nog steeds erg blij mee en vooral nu de zomer er aan komt gebruik ik dit palette de laatste tijd vaak. Het pigment is goed en je kan er een mooi lichte look mee maken of een wat donkerde look. Vooral de roze en koraal kleurige oogschaduw spreken mij aan in dit palette. Wil je de review hiervan terug lezen klik hier.

Essence How To Make Brows Wow
Deze handig en fijne kit waarmee je gemakkelijk je wenkbrauwen kan doen heb ik tijd geleden van Manon ontvangen. Vanaf dat moment gebruik ik deze kit nu ook dagelijks. Er zitten drie verschillende kleuren wenkbrauw poeder in en een highlighter om je wenkbrauwbot mee te accentueren. De verschillende kleuren zijn voor blondines, brunettes en een kleur die voor iedereen moet passen. Ik gebruik de donkerste kleur voor brunette want persoonlijk vind ik de kleur voor blondines te licht voor mezelf. Je kan de kleuren makkelijk aanbrengen en blijft ook erg goed zitten, zeker dus een aanrader.

Hema Easy Shine Lipbalm 06
Jullie konden al de review hiervan gisteren lezen. Lipbalm 06 is de kleur die ik toch heel vaak gebruik. Het is een licht, zachte roze/peachy kleur. Brengt makkelijk aan en heeft het pigment van een lipstick maar het voelt als een echt lipbalsem. Dit is dus ook echt een aanrader!

 

Victoria’s Secret Love Spell
Wie kent deze variant niet? Van vele andere bloggers is dit een favoriet en nu ook van mij! Deze ontving ik van Joor. De verpakking vind ik mooi en de geur is lekker fruitig en fris! Ik snap ook deze hype wel!

Schwarzkopf Got2b Smooth ’n chic Anti-Frizz Lotion
Ik gebruik verschillende haar producten maar Schwarzkopf Anti-Frizz lotion gebruik ik denk ik al jaren. De flacon is al mooi om te zien en de geur is lekker zoet. Maar het zorgt er ook voor dat mijn haar niet zo pluist en het beschermt tegen hitte van de fohn/steiltang ook bevat het product een UV-filter.

RealTechniques Buffing Brush & Multi Task Brush
Tijd geleden had ik op Bol.com een set met RealTechniques kwasten aangeschaft. En ik vind ze echt heel erg fijn en gebruik ze elke dag. Vooral de Buffing Brush wilde ik graag. Hiermee breng ik mijn foundation aan en door deze kwast dekt de foundation nog beter als met de hand of andere kwasten. De Multi Task Brush gebruik ik om mijn bronzer en blush mee aan te brengen. Ook deze hype is geheel terecht en kan ze je ook zeker aanraden.

Dit waren mijn fvaoriete van het moment. Zitten er producten tussen die jij ook dagelijks gebruikt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. 

Liefs, Lonneke 

43 Replies to “Favoriete van de maand mei”

 1. Mooie favorieten vooral het Sleek palette en de kwasten van RT x

 2. Wat een prachtige favorieten! De kwasten van Real Techniques lijken me erg fijn 🙂

 3. Ah het Sleek palette ziet er echt heel mooi uit! Mooie favorieten! <3

 4. Dat palette… Twijfel twijfel twijfel… Ik heb er al best veel.

 5. Hele mooie favorieten 🙂 je foto's zijn weer prachtig!

 6. Mooie mua pallette snap dat dat een favoriet is.

 7. Wat fijn om te zien dat je zo een plezier hebt met die wenbrauwset van Essence! Love Spell is ook een van mijn favoriete! Die heb ik dagelijks wel op nu.

 8. Sleek producten blijven geweldig <3

 9. Leuke favorieten, Love Spell, de RT brushes en het Sleek paletje heb ik ook. Stuk voor stuk fijne producten.

 10. Wat een leuke producten! !!! 😍 vooral die victoria secret! Hihi geen Dank meid!!! Lekker is ie he?

 11. Wat een mooie items, de Real Techniques kwasten vind ik zelf ook erg fijn. Ik ben echt benieuwd naar de VS bodysplash, ik heb er nog nooit eentje gehad, maar volgens mij ruiken ze heerlijk!
  Liefs, Iris

 12. Wat een leuke favorieten heb je. Ik gebruik Schwarzkopf Got2b Smooth 'n chic Anti-Frizz Lotion ook dagelijks, heerlijk product. XxX

 13. Leuk om jou favorieten op een rij te zien! Zulk soort artikelen vind ik altijd wel fijn.

 14. Wat een fijne producten. VS bodysplashes zijn hier ook favoriet in de zomerse sferen!

 15. Oh So Special! Wat is het een mooierd hè. Ik gebruik hem de laatste tijd ook dagelijks. Kleuren zijn prachtig en multifunctioneel!

 16. Fijne favorieten! Het oh so special palette pak ik er ook regelmatig bij 🙂

 17. Gave favorieten! Zelf heb ik de dupe van het palette van Sleek, de kleurtjes zijn zo zacht en mooi!
  Ik ben ook gek op de Victoria Secret Body milds, het ruikt zo lekker 🙂

 18. Ik kan het begrijpen dat het Sleek Oh So Special tot je favorieten behoort.

 19. Mooie favorieten! Het Sleek Oh So Special palette lijkt mij ook erg fijn.

 20. Oh jeetje, heerlijke producten. Vooral de body mist!

 21. Ik heb Sheer Love van VS, maar ik ben daar ondertussen op uitgekeken. Misschien eens een Love Spell gaan ruiken dus de volgende keer bij de Etos.

 22. Wat een prachtige favorieten. Grappig om te zien dat je Hema lipbalm al helemaal plat is haha! Dat is in ieder geval wel een goed teken.

 23. Ik heb de Love Spell body butter en maaaaan wat ruikt die lekker! De mist ruikt vast even lekker.

 24. Fijne favorieten!! De Love Spell lijkt me echt heerlijk :). En ik wil ook nog steeds kwasten van RealTechniques.

 25. Wat een leuke favorieten. De kleur van de lipbalm ziet er heel mooi uit, daar ben ik wel benieuwd naar geworden! X

 26. Ik begreep vroeger dat "gedoe" rondom kwasten niet en vond een kwast van de HEMA prima.
  Tot ik RT kocht via een Amerikaanse website en man: Geweldig!
  Zo zacht en brengt zoveel mooier aan!
  Die Hema lipbalms wil ik ook zeker nog aanschaffen, maar volgende maand… Ik heb nu een no buy maand.
  Althans, dat probeer ik 😉

 27. Mooie favorieten, ik wil graag eens een aantal RT kwasten uitproberen, ben er erg benieuwd naar 🙂

 28. Hele mooie favorieten! Love spell is ook zeker mijne deze maand! Liefs

 29. Sleek oh so special blijft mooi <3 En de kwasten van RT zijn ook top!

 30. Oeehh wat mooie favorieten! Sleek oh so special zit ook nog steeds in mijn favorieten <3

 31. Mooie favorieten! Love Spell is voor mij ook wel echt een favoriet, die gebruik ik al maanden met veel plezier <3 Het Sleek Oh So Special palette is inderdaad erg mooi, die moet ik er echt wat vaker bij gaan pakken!

 32. oee er zitten veel mooie producten bij, Oh So Special is echt een plaatje en helemaal voor dit weer. Ik gebruik beide real technique kwasten ook met veel plezier.

 33. De kwasten van real techniques moet ik echt eens gaan aanschaffen! Die wil ik heel graag proberen. Het oh so special palette heb ik ook en is inderdaad erg fijn.

 34. Wat heb je een leuke favorieten…Ik ben erg nieuwsgierig naar het eyebrow kit Van essence, want ik heb ook wel iets van tja, niet elke kleur past bij mij erg goed, want ik heb van mijzelf blonde wenkbrauwen en vrij donker haar…toch is niet elke kleur even geschikt voor mij heb ik gemerkt en dan is dit volgens mij best een leuke keuze…Ook naar de kwasten ben ik best nieuwsgierig ondertussen…

 35. Lijken mij fijne producten! Ik ben erg benieuwd naar die real techniques kwasten, zit ook al een tijdje te twijfelen of ik ze wel of niet zou kopen 😉

 36. De real techniques kwasten vind ik zelf ook echt geweldig. Het wenkbrauwsetje ben ik ook nog erg benieuwd naar!

 37. je hebt weer mooie favoriete naast elkaar gezet! liefs

 38. Mooie favorieten. De kwasten van RT zijn zo fijn (a)

 39. wat een prachtige producten, dat palette van sleek & de bodyspray zijn heerlijk!

 40. wat een mooie favorieten! vooral die kwasten:)

 41. Dat wenkbrauwkitje ken ik eigenlijk nog niet helemaal niet, ja alleen van het zien. Nooit gebruikt. Twijfel eigenlijk nog steeds maar zoals ik het lees is het zeker het proberen waard 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge