FOTD | My Everyday Make-up

Vandaag mijn eerst FOTD op mijn blog. Ik was gisteren  mijn dagelijkse make-up aan het aanbrengen en het leek me leuk om dit gewoon eens voor de verandering met jullie te delen, zo kan je zien wat ik graag gebruik.

Dit zijn  de producten die ik dagelijks gebruik

 •  L’Oreal Infallible foundation
 •  Maybelline FIT Concealer
 • Pupa Bronzer
 • L’Oreal Le Blush
 • Hema Eyebrow Pencil 
 • Hema Kohl Pencil
 • W7 In The Buff
 • L’Oreal Extra – Volume Collagene mascara
 • Catrice Lipstick 300 Kiss Me If You Can

L’Oreal Infallible foundation &  Maybelline FIT Concealer
Ik gebruik L’Oreal Infallible 200 Golden Sand. Deze heeft een medium dekking en alle kleine oneffenheden en vlekjes zie je na het aanbrengen niet meer. De houdbaarheid is ook nog eens goed het blijft echt een hele dag zitten. Deze zal ik ook zeker opnieuw kopen. De foundation breng ik eerst aan over mijn hele gezicht en hals.

De concealer is van Maybelline FIT nr. 15. Deze zorgt ervoor dat donkere kringen onder mijn ogen niet meer zichtbaar zijn. Ook gebruik ik deze soms om bepaalde punten in mijn gezicht op te lichten. Ook hier ben ik erg tevreden over en kan ik zeker aanraden.

Pupa Bronzer
Deze bronzer heb ik al sinds vorige zomer en gebruik hem elke dag. Ik betaalde er €25,00 maar ik vind dat je dat er zeker uit haalt. Het geeft een mooi gouden gloed. Ik gebruik deze vaak op mijn wangen, voorhoofd en hals.

L’Oreal Le Blush
Een blush die ook al zolang mee gaat. Helaas weet ik niet welke variant dit precies is want aan de onderkant is de tekst helaas versleten. Het is een mooi roze/perzik kleurig blush met lichte shimmers.

Hema Eyebrow Pencil
Helaas ben ik niet gezegend met prachtige donkere en volle wenkbrauwen. Ze zijn ze blond en lopen niet mooi door dus ik moet echt elke dag mijn wenkbrauwen bij tekenen. Ik gebruik nu een tijdje de Hema Eyebrow Pencil en ik vind hem erg fijn. Ik kan hier goed de vorm van mijn wenkbrauw mee maken en daarna intekenen. De kleur is niet heel erg donker en voor mij nu aan de lichte kant. Daarom gebruik ik vaak donkerbruine oogschaduw waarmee ik mijn wenkbrauwen donkerder maak. Helaas moet ik midden op de dag altijd wel even een beetje bij tekenen.

Hema Kohl Pencil
Ik gebruik de zwarte kohl pencil van de Hema echt al jaren iets wat ik altijd dus opnieuw koop. Ik gebruik deze om een lijntje te zetten op mijn waterlijn(boven) en aan de onderkant op het ooglid. Ik vind dat mijn ogen dan net wat groter lijken.

W7 In The Buff
Dit pallete van W7 en W7 Nude gebruik zo graag. Je kan er veel verschillende looks mee maken en het liefst draag ik bruintinten.

 • Over mijn gehele ooglid heb ik nummer 1 aangebracht.
 • Middelste gedeelte bewegend ooglid heb ik nummer 2 en daaroverheen nummer 3 aangebracht.
 • Onder mijn wenkbrauw heb ik nummer 4 aangebracht.

L’Oreal Extra Volume Collagene mascara
Dit is denk ik al 5 jaar mijn favoriete mascara. Ik probeer wel eens andere merken maar deze blijft tot nu toe het beste.

L’Oreal Extra Volume Collagene mascara geeft mij volume en langere wimpers. De borstel vind ik erg fijn werken.

Catrice Lipstick 300 Kiss Me If You Can heb ik nu 2 maanden en hij is al bijna op, ik gebruik deze echt elke dag. Wil je de review hiervan terug lezen klik hier.

Zoals je kan zien gebruik ik graag de producten van L’Oreal en dat is ook echt mijn favoriete merk al jaren. Ik ben eigenlijk nooit echt teleurgesteld in de producten die ik van L’Oreal.

Wat vind jij van deze look? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

57 Replies to “FOTD | My Everyday Make-up”

 1. Ik vind dit een hele mooie foto van je! En gewoon een simpele maar mooie everyday look 🙂

  1. Inderdaad moet overdag gewoon subtiel bij mij 😉

 2. Je gebruikt erg mooie producten! Echt een prachtige look 🙂

 3. Ik vind het een hele mooie look! En de producten zijn ook mooi

 4. Wauw, hele mooie zachte make-up look! Je ziet er stralend uit, so pretty <3 De blush van Loreal vind ik trouwens ontzettend pretty, die wil ik ook <3

  1. Wat lief dankjewel :-D. Ik ben ook erg blij met de blush en kan hem je echt aanraden.

 5. Wat ben je toch een knapperd! Prachtige look!

  1. Dankjewel wat een lief compliment!

 6. Mooie look, staat je goed. En wat is de blush prachtig zeg!

  1. Dankejwel, de blush is ook erg mooi en gaat lang mee!

 7. Schitterende producten en een schitterende look maar kan ook niet anders dan bij zo'n schitterende vrouw! 😉 Xxxx

  1. Nou nou wat een compliment echt heel lief van je!

 8. Hele mooie look, en het W7 pallet is echt prachtig!

  1. Dankjewel, ik ben ook echt nog heel blij met het W7 palette.

 9. Ik ben nu extra goed aan het opletten of ik niks aan je geef dat je al hebt haha! Ik heb alle w7 palettes haha oeps!!!!!!! Mooie look heb je ervan gemaaktm, je gebruikt echt fijne producten

 10. oh ik vind je alledaagse look echt enorm geslaagd!
  ziet er goed uit

  liefs
  Karlien

 11. Mooi subtiel en wat ziet je huid er stralend uit.

 12. Lonneke wat ben je een prachtige vrouw!

 13. Wat een prachtige natuurlijke look heb je gemaakt

 14. Wauw! Ik vind je ooglook heel mooi gemaakt. Ik hou van zulke natuurlijke/subtiele looks!

 15. Looking damn good! Je bent prachtig. Deze look is heerlijk subtiel. Love it!

 16. Wat een prachtige make up draag je, het staat je echt geweldig….

 17. love dat oogschaduw palette ;D

 18. De mascara ziet er wel mooi uit moet ik zeggen! Snap best dat dat je favoriete is al zo lang!

 19. Wat een mooie look! Zo leuk die blush, echt een oldie.

 20. wauw wat een mooie look!!!

 21. Wauw wat mooi! Je look is echt mooi, pretty lady!

 22. Wat een mooie look! Heel rustig en subtiel, daar houd ik wel van, de lipstick staat ook echt prachtig bij je!

 23. Je gebruikt mooie producten en maakt er een hele mooie look van. Die foto van jou is ook echt prachtig!

 24. Mooie look! Ik vind hem inderdaad ook erg geschikt als everyday look! 🙂 En wat zijn je ogen mooi fel blauw zeg! Ik heb het kussen trouwens vandaag binnen gekregen, superbedankt! 🙂

  1. Super ik hoorde niets meer dus wist niet of het goed gegaan was, gelukkig heb je hem nu!

 25. Mooie producten gebruik je, staat je echt goed!

 26. Mooie producten gebruik je, staat je echt goed!

 27. Hele mooie look heb je. Je ziet dat je je opgemaakt hebt, maar het blijft toch natuurlijk ogen. Heel erg mooi.

 28. Ik vind je look echt prachtig! Het ziet er heel simpel en natuurlijk uit! xx

 29. Prachtige look! Perfect voor elke dag inderdaad.
  Mooie foto's ook meid <3

  1. Dankjewel voor al je lieve complimentjes!

 30. Wat een mooie producten gebruik je!

 31. Staat je mooi. Je maakt prachtige foto's

 32. Knap Lonneke! Die blush van L'oréal ziet er erg mooi uit.

 33. Gave look! De ooglook vind ik erg naturel en super mooi gelukt. Like ♡

 34. Mooie look, wat ben jij een beauty! Ik heb je blog pas net ontdekt en ben je meteen gaan volgen via bloglovin, Jij hebt wen een hele leuke blog! Hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs Tineke

  1. Dankjewel voor je lieve compliment en dat je mij bent gaan volgen. Ik volg je al een tijdje 😉

 35. Wat een ontzettend mooie look!

 36. Wat een mooie everyday look!

 37. Die blush en die lipstick lijken me erg fijn! Echt een prachtige look Lonneke, hij staat je erg goed!

 38. Hele mooie look. Heel verzorgd en fris. En de lippenstift staat je erg goed.

 39. Wat is die blush van L'oreal mooi zeg! Hele mooie look ook!

 40. Wat ben je toch knap! Heel mooie look 🙂

 41. Prachtige look en hele mooie producten gebruik je :). De Hema Eyebrow Pencil gebruik ik zelf ook, super fijn! De Hema Kohl Pencil wil ik ook zeker eens gaan uitproberen :). De lipstick van Catrice ziet er ook echt mooi uit!

 42. Je gebruikt prachtige producten, mooie dagelijkse look 🙂
  X

Geef een reactie

CommentLuv badge