Gradiënt Stamping Nail Art

Het is al zolang geleden volgens mij dat ik een nail art gedeeld heb op mijn site. Om wat producten uit testen had ik deze nail art gemaakt. Ik leg je in dit artikel uit hoe ik de nail art heb gemaakt en welke producten ik hiervoor gebruikt heb, kijk je mee!

 

Wat heb ik gebruikt voor de Gradiënt Stamping Nail Art

 

Gradiënt Stamping Nail Art

De basis

Als basiskleur gebruikte ik Hema Long Lasting Lusty Lemonade. De nagellakken zijn van de Hema vernieuwd en ze zijn echt een stuk fijner geworden. De nagellakken van de Hema hebben een sterk kleurpigment zijn daarom ideaal om te gebruiken voor een nail art zoals; Gradiënt, wartermarble en drymarble etc.

 

Ik heb een make-up spons van de hema gebruik en daarop de kleuren van essie en hema aangebracht. Op de spons zorg ik al dat de kleuren in elkaar overlopen om het daarna al stempelend aan te brengen op de nagels. Zelf ben ik niet helemaal tevreden omdat de kleuren in mijn ogen niet vloeiend en perfect in elkaar overlopen, maar als het gaat om mijzelf ben ik best wel kritisch dus wellicht dat jullie het niet zien.

Nadat de nail art goed droog was heb ik als laatst de gel top coat aangebracht van Rimmel London.

Gradiënt Stamping Nail Art

Stempelen

Ik had voor deze nail art gelijk de zwarte stempel lak van essence getest. Helaas ben ik er niet zo tevreden over hij pakt de afbeelding met deze stempel nagellak niet goed. Dus na wat kleine frustraties kreeg de afbeeldingen op mijn nagels. Ik gebruikte juist zwart om meer contrast te geven.

Uiteindelijk is het idee toch wel oké geworden, ja ik zeg oké omdat ik gewoon niet helemaal tevreden over het gradiënt effect en de stempel afbeelding is gewoon niet zo strak als ik had gewild. De kleuren combinatie vind ik wel mooi en het zwart steekt hier mooi bij af.

Wat vind jij van deze Gradiënt Stamping Nail Art?

Liefs, Lonneke

 

17 Replies to “Gradiënt Stamping Nail Art”

 1. WAUW heel erg tof! En wat maak jij toch geweldige foto’s <3
  Irina onlangs geplaatst…Stedentrips die ik ooit nog wil makenMy Profile

 2. Wat een kunstwerkje weer, ziet er heel mooi uit x
  Bianca onlangs geplaatst…5 DINGEN WAAR IK EEN HEKEL AAN HEBMy Profile

 3. Ik snap je frustratie over de Essence stempel nagellak. Ik heb ‘em ook en ben er ook niet tevreden over. Hij dekt helemaal niet goed en pakt de print idd ook niet goed op. Kan zo de prullenbak in, jammer. Maar ondanks de tegenslagen vind ik je nailart super mooi geworden! Ook de kleuren die je hebt gebruikt vind ik erg geslaagd samen.
  Deb onlangs geplaatst…Interview with a blogger: Lonneke@Nail PassionMy Profile

 4. Mooi! Ik ga van t weekend proberen om met gewone nagellak, over de gel basislak te lakken.

 5. Wat doe je het toch weer mooi meid! Love it!

 6. Ziet er prachtig uit! Echt heel erg knap 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…€1.00 Make-Up Remover DoekMy Profile

 7. Prachtig!! Ik doe het je echt niet na haha

 8. Hele gave nailart!!

 9. oh wauw super speciaal!
  ziet er echt wel goed uit

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Beauty – MUA Pro-Base Conceal & Brighten KitMy Profile

 10. Supergaaf! Blijf gradiënt altijd prachtig vinden!
  Sonja onlangs geplaatst…Shoppen bij de Action | ShoplogMy Profile

 11. Wauw, wat een prachtige nailart weer <3
  Joyce onlangs geplaatst…Review Stila Lip Glaze door Sonja van yustsome.nlMy Profile

 12. wow, weer heel tof gedaan!! Jaloers op jouw nail art technieken!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Favoriete series op Videoland – aanraders om te kijken!My Profile

 13. Als je het niet zegt zal ik niet weten dat je niet tevreden bent over het gradiënt effect en de stempel afbeelding. Ik kan zelf niet eens met nagel art, je oke resultaat kan ik alleen maar van dromen. 😉

 14. Wauw, super gaaf! Niet te kritisch zijn, wat jouzelf vaak opvalt, valt bij anderen niet zo snel op. In mijn ogen is deze nail-art perfect, echt! X
  Anke onlangs geplaatst…New hair | BalayageMy Profile

 15. Hey Lonneke.

  Wat jammer van de Essence stempel. Toch vind ik het resultaat echt mooi hoor, ook het gradiënt effect vind ik mooi geworden 🙂 !

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Winactie – Win een groot Bullet Journal pakketMy Profile

 16. Heel gaaf gedaan! Ik zou het zelf niet snel dragen, maar vind het wel erg mooi.
  priscilla onlangs geplaatst…The Body Shop Nigritella Oriental Orchid Eau de ParfumMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge