Happy List #2

Happy List #3

De afgelopen twee weken waren erg druk voor mij maar wel vol met mooie momenten. Vandaag deel ik jullie mijn tweede Happy List, kijk je mee!

Vakantie

Afgelopen maand was ik een weekje vrij. Zo kon ik wat extra tijd met mijn dochtertje doorbrengen. We hebben samen gezellig cup cakes gemaakt en versierd wat Keyshia natuurlijk het leukste en lekkerste vond. Want in plaats dat de versieren op de cake kwam zat het in haar mond 😉 Ik vind dat niet erg want een kind moet een kind kunnen zijn. Vroeger was ik net zo. Ging ik met mijn zus gezellig taarten bakken en ondertussen had ik de halve beslag kom leeg, nu nog steeds vind ik dat wel erg lekker.

Blog

Mijn happy moment behaald ik ook toen ik begin februari zag dat ik 600 volgers heb behaald. Een lange lange tijd bleef het aantal gestagneerd en nu gaat het weer met een stijgende lijn om hoog wat ik enorm waardeer. Daarnaast had ik ook nog eens 3000 volgers op Instagram yeah!

Event/samenwerkingen

Net als alle andere bloggers ben ik elke weer super blij als ik wat maar testen/ reviewen of zelf naar een event mag. Deze maand heb ik met één van mijn favoriete webshop (Pretty Polish) een samenwerking en mag ik begin maart voor Beauty Unboxing ook nog eens naar het Kruidvat Event!

Film

 Ik kan mij niet meer heugen wanneer ik voor het laatst naar de film ben geweest maar eindelijk na jaren ga ik naar de Bioscoop. Ik ga samen met mijn schoonzusje en niet zomaar naar een film maar naar Fift Shades Darker!!!

Ben jij al naar Fift Shades Darker geweest?

17 Replies to “Happy List #2”

 1. Ohh ja, ik heb samen met vriendinnen al een date staan voor de film :-)!! Fijne happy list!
  Eva onlangs geplaatst…Etos Valentijn Beauty Swap!My Profile

 2. Wat fijn zo’n lijstje! Leuk dat je naar fifty shades darker gaat! Ik ben al geweest! Is erg leuke film!

 3. Wat leuk!! Ik ga ook naar het event van kruidvat, mocht alles goed gaan met de babybuik natuurlijk ☺
  Jolanda onlangs geplaatst…De nieuwe Wilkinson Sword scheersystemen!My Profile

 4. Wat een gezellig artikel om te lezen en wat fijn dat je zulke mijlpalen met je blog behaalt hebt, geniet maar lekker van al deze mooie happiness moments! Liefs, Merel
  Merel onlangs geplaatst…LUNCH: GEROOSTERD BROODJE MET HUMMUS EN GEGRILDE PAPRIKAMy Profile

 5. Leuk om te lezen dat het zo goed gaat met je blog!
  Marsha onlangs geplaatst…Fifty Shades Darker: How dark is it?My Profile

 6. Fijn dat het zo goed gaat met je blog, je verdient het! Ook super gaaf dat je naar het Kruidvat event mag. X
  Anke onlangs geplaatst…Roomdecor | 2x DIY’sMy Profile

 7. Heerlijk dat je samen even tijd met elkaar hebt doorgebracht. Dat is altijd fijn! Je doet het echt goed met je blog, daar mag je trots op zijn!
  Manon onlangs geplaatst…Sally Hanssen Totem-ly Yours & O.P.I Let’s Do Anything We Want!My Profile

 8. Mooi lijstje hihi 🙂 Ik ga ook nog naar de film!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…5 x opgemaakt februari 2017 (favorieten!?)My Profile

 9. Hey Lonneke,

  Wat een fijn happy lijstje 🙂 . Heerlijk zo’n vakantie! Super fijn dat je extra tijd met je dochter kon doorbrengen. En wat top zeg!! Ga zo door met jouw blog, echt goed! Gefeliciteerd :)! En tof zulke samenwerkingen en dat je naar het event mag 🙂 .

  Liefs,

  Astrid
  Astrid onlangs geplaatst…Kijk jij de serie Taboo met Tom Hardy al?My Profile

 10. Ik wil ook naar het KV event! Leuk om je dan te zien, maar ja heb geen uitnodiging…
  Die film kijk ik niet, te veel triggers…
  Maaaaaar… je gaat goed met je blog! Tof! Verdien je ook, bent een goede blogger!
  Sonja onlangs geplaatst…Cannamor | 100% biologische CBD producten | CBD OlieMy Profile

 11. Altijd leuk zo’n positief lijstje! Ik ga dit weekend naar fifty shades darker, ik ben benieuwd 😀

 12. 3000 volgers op Instagram..wauw! Hoewel het mij ook niet verbaasd met zulke prachtige foto’s!
  Babs onlangs geplaatst…De ‘perfect partners’ van Dr.OrganicMy Profile

 13. Geen wonder dat je blog groeit. Je maakt de mooiste foto’s ever en volgens mij ben je ook een schat van een mens. Soms nog een beetje te bescheiden. 😉
  Hennie onlangs geplaatst…BABOR | ReVersive | Anti-aging Serum & Overnight MaskMy Profile

 14. Wat een fijne momenten!
  Naar fifty shades darker wil ik ook nog wel heen✔️
  Liefs, Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…Review BaByliss Curl Secret!My Profile

 15. Wat tof dat je blog zo groeit! En events etc. zijn inderdaad altijd leuk ^^
  Irina onlangs geplaatst…Stedentrips die ik ooit nog wil makenMy Profile

 16. Wat een mooie lijst 🙂 Allemaal hele mooie, happy momentjes! Enne, whut?! Al jaren niet naar de bioscoop geweest? Dan wordt het tijd haha. Veel plezier, 50 shades is leuk.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Mijn week x 4 – #21 pakketjes, dansen op Def Rhymz & afscheidstranenMy Profile

 17. Gefeliciteerd met je volgers aantallen, leuk! Het is je gegund 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Large is dé webshop voor bandshirts en merchandiseMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge