Happy List #3

Afgelopen week vertelde ik wat over deze drukke maand. Maar het is wel een hele mooie en bijzondere maand waar ik toch ook wel naar uit gekeken heb. Zo word onze dochter 4 jaar en eindelijk begint de lente! Mijn Happy List #3, kijk je mee!

 

Keyshia 4 jaar!

27 maart word Keyshia 4 jaar. Jarig zijn op die leeftijd is voor elk kind magisch natuurlijk maar nu extra bijzonder voor allemaal. Keyshia gaat dan ook gelijk een nieuwe fase in van peuter naar kleuter en dus op naar de basisschool. Zij is er echt aan toe je merkt op een gegeven moment dat je kind er klaar voor is en meer uitdaging nodig heeft. Wat wel jammer is dat ze afscheid moet gaat nemen van haar vriendjes en vriendinnetjes maar gelukkig blijven ze elkaar wel gewoon zien privé. Op school zal Keyshia opnieuw haar draai moeten vinden en vooral ik vind dat spannend.

Lente

Eindelijk de lente gaat beginnen en nu al kunnen we heerlijk genieten van de zon! Wij zijn al weer wat uren bezig ook in de tuin en Keyshia is een goede hulp. Ze is echt een buitenkind en leeft helemaal op. Nu kunnen we ook weer wat extra aandacht geven aan onze konijnen en gaan we het ren ook weer neerzetten.

Film

Vorige maand gaf ik aan dat ik naar Fift Shades Darker ging met mijn schoonzusje. Het was een erg leuk en gezellig uitje! De film zelf vond ik persoonlijk wel goed beter als deel 1 zelfs. Ik heb de boeken zelf niet gelezen dus misschien dat mijn kijk daarom anders is dan andere. Nu ging Fift Shades Darker meer op in op de twee hoofdrolspelers en er was een verhaallijn wat ik miste in het 1e deel. Ik kijk dus erg uit naar deel 3 van deze film.

Ontstressen

Vrijdag had ik natuurlijk al aangegeven dat ik het deze maand heel druk heb. En nu probeer ik wat vooruit te werken en beter naar mezelf te luisteren. Dit werkt de afgelopen dagen erg goed en krijg weer wat energie. Ik probeer vooral stil te staan bij wat wil ik en hoe erg/ wat kan er gebeuren als ik het even zo laat? Vaak niets natuurlijk en ik leg gewoon mezelf soms te veel druk op niet andere.

Liefs, Lonneke

12 Replies to “Happy List #3”

 1. Wat goed dat je even probeert te ontstressen! Zou ik ook wat vaker moeten doen. En is Keyshia alweer 4 jaar? Poh, wat gaat dat snel! Ik wens haar veel plezier op school, en jij succes die eerste dag haha.

 2. Superleuk dat je dochter nu ook naar de basisschool gaat, echt een nieuwe fase! Ze gaat het vast heel leuk vinden, ook al moet je je draai in het begin natuurlijk even vinden. En ja, de lente! Heerlijk dat zonnetje hè?
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Keune Streetsalon launch, Fair Fashion update en hoe gaat het met me?My Profile

 3. Rustig aan doen is soms wel fijn maar ook noodzakelijk zodat je jezelf niet voorbij loopt 🙂 leuke lijst!
  Mariska onlangs geplaatst…Nieuwe Kruidvat haarverzorgingMy Profile

 4. Wat een leuk lijstje! En wat leuk dat je dochtertje alweer 4j wordt, de tijd vliegt voorbij hé. Veel plezier met het plannen van het feestje! Wordt het een leuk thema, hier is dat toch altijd zo 🙂

 5. SUper goed dat je probeert te ontstressen dat is soms ook gewoon nodig! en wat leuk dat je dochter alweer 4 jaar wordt, dat gaat snel!
  Manon onlangs geplaatst…Tag – Dit zijn mijn favorieten!My Profile

 6. Oooooh gezellig een feestje! Ja nu begint het… zo leuk als ze op de basisschool starten.
  Ik ben ook bezig met ontstressen. Het blog komt niet meer op 1… mijn eigen behoeftes staan nu centraal.
  Sonja onlangs geplaatst…Red my Lips 2017 | Fem Foto’sMy Profile

 7. Ik kijk ook uit naar het derde deel van de film, zelf heb ik expres geen boek gelezen. Verjaardag van je kind vind ik ook altijd iets om te vieren, in je hart en als feest op zich. Hopelijk mooi moment voor jullie allemaal. Lente…oh daar geniet ik zo van. Mag vaker zo’n dag als vandaag komen. 🙂

 8. Wat een mijlpaal: je prinsesje straks naar de basisschool. Een beginnetje met loslaten. Oei! 😉
  Hennie onlangs geplaatst…HEMA | Lip Lacquers & Matt Lip CreamsMy Profile

 9. Wat spannend dat je dochtertje naar de basisschool gaat. Een echte grote meid al! Ik ben ook echt blij dat het bijna lente is, al is het weer vandaag helaas weer minder.

 10. De lente is mijn favoriete seizoen! En wat maak je trouwens prachtige foto’s!

 11. Wat gaat de tijd snel! Enne bijna lente!! 🙂 nog even geduld! 🙂 Fijn lijstje!
  En wat spannend ook dat je dochter dan naar de basischool gaat… 🙂

 12. Jaa, de lente is begonnen! Zo fijn. En spannend dat je dochtertje naar de basisschool gaat, het komt vast en zeker helemaal goed! X
  Anke onlangs geplaatst…Barcelona hotspots | TravelMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge