Happy List #4, Coming Back, Keyshia en Opzoek naar een Nieuwe Baan

Na een lange stilte op mijn blog ben ik dan eindelijk weer begonnen met bloggen. Om jullie weer een beetje op de hoogte te brengen, deel ik vandaag mijn Happy List #4. Kijk je mee!

Coming Back

Ik ben blij dat ik voor mezelf de keuze heb gemaakt om even een stapje terug te doen. Dat had ik echt even nodig. Ik bleef actief met blogger voor beauty Unboxing dus helemaal weg was ik niet. Uiteindelijk heb ik deze keuze gemaakt om weer te beginnen, gewoonweg omdat ik het bloggen heel erg miste. Ik wil het wel iets anders doen en mezelf niet meer in een hokje plaatsen. Ik wil het op mijn eigen manier doen, ik wil graag delen wat ik leuk vind, dichter bij mezelf blijven. Hiermee bedoel ik om minder op andere te letten en ook voor mezelf de lat minder hoog te zetten.

Keyshia op de basisschool

Sinds 28 maart gaat Keyshia naar de basisschool. Dit was wel even een dingetje maar nadat er twee weken voorbij waren ging het zoveel beter. Ze is nu pas 1 week hele dagen nar school gegaan. Ze moet wel haar draai nog vinden en geeft ook duidelijk aan dat ze het heel spannend vind maar ze doet het onwijs goed! Ik ben in ieder geval een trotse moeder!

Keyshia en nieuwe kamer

Geloof het of niet maar 4 jaar lang heeft Keyshia elke nacht bij ons in bed geslapen. We werkte er al naar toe dat ze een eigen kamer zou krijgen als ze 4 jaar werd. Zo gezegd zo gedaan, ik had heel veel weerstand verwacht maar in tegendeel. Ze is vanaf de eerste nacht netjes gaan slapen in haar eigen en nieuwe kamertje. Ook dat maakt mij weer enorm trots. Wat denk ik o.a. wel hielp was haar bij het inrichten van haar kamer erbij te betrekken. Ik denk dat vooral ik de eerste nachten het moeilijkste had.

Op zoek naar een nieuwe baan

Per 1 mei is officieel mijn contract afgelopen. Ik ben sinds maart dan al druk opzoek naar een nieuwe baan. Ik heb nu een lopende sollicitatie als het goed is hoor ik daarvan deze week meer. Een nieuwe baan vinden is tegenwoordig niet meer zo makkelijk maar ik weet wat ik wil dus heb alle vertrouwen dat er uiteindelijk echt wel wat op mijn pad komt.

Liefs, Lonneke

42 Replies to “Happy List #4, Coming Back, Keyshia en Opzoek naar een Nieuwe Baan”

 1. Wat goed dat ze meteen de eerste nacht alleen zo goed heeft geslapen!

  Succes met solliciteren hoop dat je deze week goed bericht krijgt.
  Krystle onlangs geplaatst…Een boek speciaal voor schoolfoto’sMy Profile

 2. Heel veel succes met je nieuwe baan! Zal vast goedkomen ๐Ÿ™‚ En ik ben vanwege afstuderen ook wat rustiger aan gaan doen op YouTube en met mijn blog. Je voelt zelf wanneer je een stapje terug moet doen.
  Susan | susanblogt onlangs geplaatst…GEKKE DONUTSMAKEN PROEVEN MET PEI YINMy Profile

 3. Fijn dat je dochter begint te wennen! En spannend wat betreft die nieuwe baan. Succes gewenst!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Duurzaam je huis verwarmen: met vloerverwarmingMy Profile

 4. Zo eventjes een pauze inlassen kan echt deugd doen, vooral als het allemaal eventjes een sleur begint te worden, dan is even herbronnen echt nodig! Heel veel succes met het zoeken naar een nieuwe job, komt helemaal in orde!

 5. Ik herken die nood aan een pauze wel. En daar heb je ook recht op. Welkom terug.
  Jess onlangs geplaatst…Maxi Cosi Axissfix Plus | Dé oplossing voor oma’s schouder…My Profile

 6. Naar school gaan is echt een mijlpaal, ook voor moeders ๐Ÿ˜‰ Fijn dat ze nu ook in haar eigen bedjes wil slapen! Succes met je sollicitaties

 7. Succes met het zoeken naar een nieuwe job! Mijn contract loopt ten einde in juli, dus ik ben nu al een beetje begonnen.

 8. Ik hoop dat je snel goed bericht krijgt over een baan. Je bent een onwijze leuke vrouw, dus dat komt vast goed! En wat goed dat Keyshia in haar eigen bedje is nu. Met Thomas hebben wij het nog steeds wel eens dat hij bij ons kruipt. Ach, ik geniet er dan ook wel weer even van ๐Ÿ˜‰
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Douglas Unboxing: Douglas EssentialMy Profile

 9. dat een nieuwe baan vinde niet meer zo makkelijk is kan ik volledig over meepraten! Wat fijn dat ze went op school en der eigen kamertje heeft!
  alexa onlangs geplaatst…Mijn buitenlandse stage bij Robinson Club PamfilyaMy Profile

 10. Wat een mooie happy list van de afgelopen weken. Je hebt een aantal mooie dingen bereikt. En maakt een happy indruk! Fijn om te horen. Geniet ervan!

 11. Succes met het vinden van een nieuwe job! het is zeker niet makkelijk een leuke fijne job te vinden, ik heb ook lang gesolliciteerd helaas

 12. Succes met de zoektocht naar een nieuwe baan! Wat een leuke mijlpaal voor je dochtertje!

 13. Succes met het zoeken naar een nieuwe baan! Is toch niet altijd makkelijk, maar wel een hele mooie happy list ๐Ÿ˜Š
  Dyonne Bakker onlangs geplaatst…Review Zenner Tangle Free BrushMy Profile

 14. Welkom terug! Goed dat je even afstand heb genomen. Dan heb je weer volop energie! Als je kindje naar school gaat is ook een enorme mijlpaal. Hou je taai

 15. Wat mooi happy list. Ik ben benieuwd naar de kamer van je dochter. Succes met zoektocht naar een nieuwe baan
  Dhini onlangs geplaatst…Cucumbo spiraalsnijderMy Profile

 16. Hoop dat je snel een nieuwe baan vind!
  femketje onlangs geplaatst…Tutorial โ€“ Neon Yellow Nail Design!My Profile

 17. Wat fijn dat ze goed slaapt in der eigen kamer. Heeft toch wat meer rust denk ik toch? Fijn ook dat het op school al wat beter gaat.
  Jolanda onlangs geplaatst…Bambooti Stone CollectionMy Profile

 18. Succes met het vinden van die nieuwe baan! Gaat vast lukken en hoop dat het dan ook je droombaan is! ๐Ÿ™‚
  Sandra onlangs geplaatst…Reactie op Papardelle met champignons en broccoli voor 1 persoon door Marjolein GoedhardtMy Profile

 19. Wat een leuke happy list! Je hebt een aantal mooie dingen bereikt en succes met de zoektocht naar een nieuwe baan!

 20. Wat spannend allemaal, een nieuwe baan en je blog weer oppakken. Langzaamaan alles weer opbouwen ๐Ÿ™‚

 21. Hii Lonneke,

  Wat een fijne blogpost, leuke dingen om te lezen en wat doet Keyshia het goed!
  Een nieuw baan is zo lastig, maar ook zo leuk als het eenmaal lukt.
  Zelf ben ik eergisteren bij een nieuw job begonnen, dus succes met zoeken en hopelijk heb je snel iets gevonden wat je echt leuk vindt!

 22. spannende tijden zo te lezen, heel veel succes met solliciteren de uitkomst lezen we vast hier ? ๐Ÿ™‚

 23. Blij om je weer vaker te lezen. Wat fijn om te horen dat Keyshia het zo goed doet op school en na 4 jaar makkelijk gaat slapen in haar nieuwe kamertje. Kan me voorstellen dat je het er moeilijk mee had ๐Ÿ˜‰ .
  Een nieuwe baan vinden is inderdaad niet makkelijk maar de aanhouder wint! Ik ga voor je duimen ๐Ÿ€! Mocht je tips kunnen gebruiken of support dan weet je mij te vinden ๐Ÿ˜‰! Help je graag!
  Deb onlangs geplaatst…Lavera Regenerating shower & hand cream met cranberry en arganolieMy Profile

  1. Thnx mop, lief van je! xxx

 24. Goed dat je weet waar je staat. Ik hoop dat je snel een nieuwe, toffe baan vindt waar je jezelf thuis voelt!

 25. Wat spannend heel veel succes en het komt vast allemaal goed!

 26. Veel succes met het vinden van een baan.. Spannend dat je kindje op school gaat.. X

 27. Fijn dat je terug bent en lekker je eigen weg kiest. Het is nergens voor nodig om jezelf in een hokje te laten stoppen als blogger. Uiteindelijk zijn er altijd wel mensen die zich met je kunnen identificeren.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: The Circle (film)My Profile

 28. Aaaaah… leuk dat je dochtertje nu een eigen plek heeft. Goed om haar ook mee te laten doen in de keuzes. En Lonneke… niemand is perfect, nou ja, jij bijna! Ik kijk soms tegen jou op. Je bent mooi, maakt prachtige foto’s en hebt mega veel volgsters! Je verdient gewoon meer…
  En die baan komt er aan, ik voel het! ๐Ÿ’—
  Sonja onlangs geplaatst…INFINITE SHINE Fiji Collectie โ€“ Spring / Summer 2017 | OPIMy Profile

  1. Sprakeloos…. dankjewel voor je mooie woorden xxx

 29. Het is altijd goed om even een stapje terug te doen zodat je weer helemaal terug kan komen. Fijn dat ze nu op haar eigen kamertje is. Ik snap wel dat je trots bent! Vervelend dat je contract niet verlengd is , maar er staat vast een mooie nieuwe baan op je te wachten. Veel succes met zoeken!
  Manon onlangs geplaatst…Mijn leukste aankopen van deze maandMy Profile

 30. Wat fijn dat je meisje het zo goed doet! Ik hoop dat je lopende sollicitatie jouw baan zal worden.
  Mirjam onlangs geplaatst…Geluksmomenten TAGMy Profile

 31. Een stap terug is nooit gek, dat heb je af en toe nodig. Hopelijk krijg je snel een nieuwe baan ๐Ÿ™‚
  Mariska onlangs geplaatst…Mooie slavenarmbanden Mostert JuweliersMy Profile

 32. Altijd spannend, het zoeken van een nieuwe baan. Hopelijk heb je snel iets!
  Irina onlangs geplaatst…Keuzestress?? // WEEKVLOG #12My Profile

 33. Wat fijn dat je je inspiratie teruggevonden hebt! En heel veel succes met sollicteren!

 34. Succes met solliciteren en welkom terug!
  Tessa | Daily Inception onlangs geplaatst…Studie | Wat als ik gรฉรฉn communicatie was gaan studeren?My Profile

 35. Soms is het nodig om een stapje terug te doen ๐Ÿ˜‰ Lekker doen dus! Fijn dat het je heeft geholpen. Hopelijk krijg je snel goed bericht over je sollicitatie, ik duim voor je.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Mijn week x 4 – #34 zwarte markt, veel blog foto’s & beste spaghetti carbonara!My Profile

 36. Wat fijn dat je meisje begint te wennen. Een stapje terug doen is soms gewoon nodig, goed dat je aan jezelf denkt. Hopelijk krijg je snel bericht wat betreft je sollicitatie. Heel veel succes!

 37. Je bent niet de enige hoor, mijn oudste sliep ook vrij lang bij me. Fijn dat ze het zo goed oppakte. En ook dat het op school steeds beter gaat. Succes met solliciteren. Hopelijk komt er iets leuks op je pad!
  Merel onlangs geplaatst…Wildernis en de Speelnatuur op het eiland Tiengemeten: tot je oren in de modderMy Profile

 38. Spannend als ze voor het eerst echt hele dagen naar school gaan he! Ik weet dat ik het bij Bentley echt niet leuk vond haha. Hij slaapt op het moment trouwens ook (weer) bij mij op de kamer maar dat is ook meer omdat we net zijn verhuisd en zijn kamer gewoon nog niet af is haha. Ik hoop dat je snel een nieuwe baan vind!
  Lotte onlangs geplaatst…Makeup Eraser | Make-up verwijderen met alleen water!My Profile

 39. Hey Lonneke, wat is je meisje al groot. Naar school en een eigen kamer, zonder morren! Daar mag je zeker trots op zijn! En die baan, dat gaat vast helemaal goedkomen. Leuk dat je weer terug bent hoor! XX
  Astrid onlangs geplaatst…5 blogtips die je niet mag missenMy Profile

 40. Mijn kinderen moesten ook altijd even hun draai vinden op de basisschool. Gelukkig komt dit eigenlijk altijd helemaal goed.
  Nicole Orriรซns onlangs geplaatst…Netflix series: nieuw genre over getrouwde 30 en 40 somethingsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge