Happy List #5, Nieuwe Baan, Uitstapjes & Blogkamer

Het is weer een tijd geleden dat ik een Happy List met jullie gedeeld heb. De afgelopen tijd was redelijk rustig met wat kleine tegenslagen maar zeker ook wat mooie hoogte punten. Kijk je mee naar mijn Happy List #5 van deze maand!

Nieuwe Baan

Bij mijn laatste Happy List vertelde ik al iets over een nieuwe baan. Helaas was ik afgewezen voor die functie. Met goede moed was ik weer opzoek naar iets anders, alleen niets sprak mij aan. Totdat ik twee weken geleden gebeld werd door datzelfde bedrijf. Ze hadden een andere functie binnen hun organisatie voor mij en of ik nog geïnteresseerd was. Natuurlijk was ik dat nog. Niet veel later ging ik op sollicitatie en het gesprek verliep heel fijn en positief. Uiteindelijk werd ik afgelopen week gebeld met het goede nieuws dat ik ben aangenomen. Sterker nog het is mijn eerste werkdag als je dit leest! Ik ga werken als telefoniste en receptioniste bij een assurantiemakelaars bureau. Ik heb een paar jaar geleden ook in de verzekeringen gezeten wat ik eg leuk vond en ik ben blij dat ik nu weer een nieuwe baan heb gevonden in deze branche! Het houd wel in dat ik weer moet gaan leren. Mijn WFT diploma is verlopen en ik moet dus een nieuwe opleiding hiervoor gaan doen. Erg leuk allemaal en geeft mij weer meer extra uitdaging!

Dagjes weg

De afgelopen tijd is het heel vaak mooi weer en dat betekend dat wij veel dagjes weg gaan. Zo zijn we zoals jullie weten onlangs lekker naar Bergen aan Zee geweest en twee weken geleden nog naar Volendam. Voor ons zit er vanwege mijn nieuwe baan geen vakantie in maar ook van dagjes weg genieten we echt en geeft weer energie!

Laatste loodjes op school

Nog iets meer dan een maand en dan begint de zomervakantie bij ons. Keyshia gaat nog niet zolang naar school maar voor haar wel fijn dat ze lekker straks vakantie heeft. Morgen op school krijg Keyshia voor het eerst sportdag, ik weet nu al dat ze dat geweldig gaat vinden. Ze aardig sportief moet ik zeggen. In juli dan nog een schoolreisje en dan ga ik ter begeleiding mee.

Blogkamer

Inmiddels begint mij blogkamer steeds meer vorm te krijgen maar af is het nog niet, daarom laat ik nog niets zien. Mijn bureau van Ikea staat er en ik werk er ook al aan maar ik twijfelde even wat ik met de muur moest doen waar het bureau tegenaan staat. Ik heb besloten om boekenplanken daar te bevestigingen. Het volledig resultaat laat ik jullie heel gauw zien!

Liefs, Lonneke

 

20 Replies to “Happy List #5, Nieuwe Baan, Uitstapjes & Blogkamer”

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Lonneke!

 2. Ik ben erg benieuwd naar je blogkamer! Zo jaloers!
  Jolanda onlangs geplaatst…Kissable lips met Eos Visibly SoftMy Profile

 3. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Succes vandaag op je eerste werkdag. Lekker dat het bijna zomervakantie is. Ik ben blij wanneer we straks even ‘vrij’ hebben van school(se verplichtingen 😉 ).

 4. Ik kan niet wachten om je nieuwe blogkamer te zien! x A

 5. Nog een keer gefeliciteerd! Whoooop echt super baan!
  En ja een blogkamer is heerlijk, echter soms ook te makkelijk om te dumpen! Dus dan struikel ik over de dozen van ome post!
  Sonja onlangs geplaatst…Met mijn blauwe kijkers in een paars look | 04 Luxe Lilacs | Max FactorMy Profile

 6. Wat een geweldig nieuws. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En wat heerlijk een eigen blogkamer. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat 🙂
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #71. Veel bij mijn moeder en pannenkoeken eten bij Hans & Grietje.My Profile

 7. Yeah, gefeliciteerd met je Nieuwe job! Klinkt onwijs leuk. Ben erg benieuwd hoe jouw blogkamer gaat worden.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Persevent Princess – maak kennis met een hoop nieuwe productenMy Profile

 8. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En maak je geen zorgen om die studie, is hartstikke leuk toch 😀

  xxx

 9. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #7My Profile

 10. Heel fijn van je nieuwe baan! Daarvoor heb ik gestudeerd, maar ik wilde er niets mee gaan doen haha! En heerlijk zeg zo’n blogkamer, ben benieuwd 🙂 Ik heb een blog appartement nu hihi!

 11. Gefeliciteerd met je nieuw baan. Ik ben benieuwd naar je blogkamer
  Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Matte #5My Profile

 12. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en ik ben wel erg benieuwd naar je blogkamer. Het is hier ook aftellen naar de zomervakantie. Gewoon weer tot rust komen en lekker opladen voor de kids.
  Hopelijk is jouw eerste werkdag goed bevallen.
  Nicky onlangs geplaatst…Coming Soon: China Glaze My Little Pony Colour is MagicMy Profile

 13. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat leuk dat het bedrijf je later terugbelde! Dan had je toch een goede indruk gemaakt.

  Een blogkamer is fijn : ) Zelf heb ik een klein kantoortje achter onze keuken.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Mag je wonen in een tuinhuisje?My Profile

 14. Gefeliciteerd met je baan! Fijn ook om een eigen blogkamer te hebben! Ik zit aan de eetkamertafel of op de bank
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 25My Profile

 15. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Heerlijk he je eigen ruimte voor bloggen? Kun je tenminste de fotografie soms ook even laten liggen en later weer oppakken

 16. wat fijn een nieuwe job! dat zal wel een opluchting zijn, ik ken het..heb zelf bijna 1 jaar gesolliciteerd pff
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Bio-Oil review huidverzorgingMy Profile

 17. Gefeliciteerd met je nieuwe baan.. ik ben ook nog zoekende.. echt ruk in deze tijd maar wij geven niet op!

 18. Gewoon dagjes weg is ook lekker! En Nederland heeft genoeg mooie plekjes. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, leuke uitdaging. Heerlijk een eigen blogkamer, ik heb er jammer genoeg de ruimte niet voor.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Beautyill Liquid Nail Art TapeMy Profile

 19. Wauw wat super fijn dat je een nieuwe baan hebt!! Gefeliciteerd! Leuk lijstje! Ben benieuwd naar je blog kamer!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Mijn nieuwe jumpsuit uit Brussel!My Profile

 20. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Had je dus toch een hele goede indruk achtergelaten dat ze direct aan jou dachten! En schiet eens op met die kamer! Ik willum ziehien!!! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Pasta met vegetarische saus à la bologneseMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge