Happy New Hair!

Happy New Hair! Het had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk ben ik dan weer helemaal terug naar blond. Het was tijd om even mijn haar en mezelf een boost te geven. Het ging niet helemaal volgens plan maar uiteindelijk ben ik nu helemaal blij! Kijk je mee!

Happy New Hair!

In december is deze foto genomen. Vooral onder heel blond en boven donker. Op zich gaat dat nog, maar de kleuren waren dof het onderste gedeelte was erg pluizig en helaas in mijn 32e levensjaar verschijnen er ook wat grijze haren… Tijd om het probleem aan te pakken en lekker een afspraak te maken bij de kapper. Zo gezegd zo gedaan…

Happy New Hair!

Mijn eerste bezoek aan de kapper

Er mocht van mij in ieder geval een stukje vanaf. Later zijn er nog wat laagjes aangebracht om meer volume te creëren. Ik heb namelijk van mezelf heel dun en saai haar. Over de haarkleur was ik vanaf het begin al niet heel enthousiast en alleen ik maar iedereen zei dat de kleur best wel geel is. Maar ik wilde het gewoon zo laten ook al was ik er zelf niet blij mee. Ik wilde de kapster ook niet kwetsen… zo ben ik weer. Ze had toch haar best gedaan en was zelf wel erg tevreden over het resultaat.

Uiteindelijk dankzij de vele reactie op Instagram heb ik toch de kapper weer gebeld en eerlijk verteld dat de kleur te geel was en ik er niet blij mee ben. Vol verbazing reageerde ze heel begripvol en ze waren juist heel blij dat ik belde, en we maakte gelijk voor twee dagen later een afspraak.

Happy New Hair!

Mijn tweede bezoek aan de kapper

Ze vertelde mij dat ze over het blonden nog een keer gingen blonderen maar de donkere plukken die er tussen zitten niet mee pakken. En voor de diepte vind ik het juist wel mooi verschillende kleuren. Het meeste geel is nu verdwenen. Ik wil niet helemaal wit maar gewoon blond en dat is perfect gelukt! Ik ben helemaal Happy!

Happy New Hair!

Hierboven zie je goed hoe het eerst was en hoe het nu is. De warmte zal altijd blijven omdat mijn haar een warme ondertoon heeft daar verander je niets aan.

Happy New Hair!

Hier nog wat leuke foto’s met Keyshia. Als ik bezig ben met foto’s maken voor mijn blog wilt ze er ook altijd op 😉 En als ze mij dan zo lief aan kijkt kan mama geen nee zeggen.

Liefs, Lonneke

 

 

19 Replies to “Happy New Hair!”

 1. Oh wauw je haar is inderdaad super mooi geworden! 😍
  Staat je heel goed meis!
  Nathalie onlangs geplaatst…Birthday wishlist!My Profile

 2. Vind het echt heel erg mooi!
  Susan onlangs geplaatst…Top 5 favoriete series februari 2017My Profile

 3. Het staat je goed! En wat een lieve foto’s weer van jullie twee <3
  Irina onlangs geplaatst…Blogtips #6 – Al mijn eerdere blogtipsMy Profile

 4. Ik vind de lengte al veel mooier staan, maar de kleur is prachtig nu!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…DARK RED CARDIGAN DARK BLUE DRESS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 5. Staat je heel goed!! Superlieve foto’s ook samen met je dochter 💗
  Jolanda onlangs geplaatst…Annayake Tomo for HerMy Profile

 6. Het staat je prachtig! Ik vind de lengte nu ook geweldig. Super lieve foto’s met je dochtertje <3
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #55. Naar de zonnebank, met een duckface op de foto en een verjaardag.My Profile

 7. gelukkig heeft de titel nu HAPPY new hair! ik vind het super mooi bij je staan! ik had toen precies hetzelfde probleem waarom ik ben terug gegaan naar de kapper, het was mij ook te geel. Je moet nu zelf een goede zilvershampoo gebruiken en eventueel een keertje vaker terug naar de kapper voor die as blonde spoeling. dan blijft het het langst mooi!
  Bertine onlangs geplaatst…Fotodagboek 2017 #week5My Profile

 8. Het is super mooi geworden! Ik zou het ook moeilijk vinden om de kapper weer te bellen, knap dat je het toch gedaan hebt.
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…oorbellen & haarelastiekjes van by caitlinMy Profile

 9. Wauw wat een nieuw kapsel staat je goed. Ik hou van de wave in je lok. Leuke foto’s van jullie samen.

 10. blij dat het de 2e keer wel goed gegaan is, vind de kleur super!
  femketje onlangs geplaatst…Roy & Fem – 12 Year Anniversary!My Profile

 11. Yesss, love it! Deze kleur staat je ontzettend goed. Blij dat je er uiteindelijk tevreden mee bent. In eerste instantie was de kleur inderdaad vrij geel.
  Rebecca onlangs geplaatst…Mijn liefde voor overhemden + Win een Calvin Klein overhemdMy Profile

 12. wauw het staat je echt prachtig!

 13. Oh het staat je echt ontzettend goed !
  Manon onlangs geplaatst…Ik als Blogger-TagMy Profile

 14. Oh, nu zie ik het verschil pas goed zeg! Goed dat je toch terug bent gegaan, ik vind dit een hele mooie kleur die ook goed is gezet. Looking good girl!
  Natascha onlangs geplaatst…Een mega review met alle Dr. Pierre Ricaud reinigingsproductenMy Profile

 15. Wauw, het staat je heel mooi! X
  Anke onlangs geplaatst…Valentijnsdag | 50 cadeautipsMy Profile

 16. Wauw wat ziet je haar echt geweldig leuk!!! En leuke foto’s van jou en je dochter!

 17. Ik ben trots op je! Zo zie je maar dat we vaak iets denken en achteraf het reuze meevalt. Dit is een goede oefening… met positief resultaat 🙌🏼
  En je bent er een stuk jonger op geworden! Staat je zo goed! Ik zie dat je meer vertrouwen krijgt in wie je bent en wie je mag zijn… je straalt!
  Mooi en lief die sessie met je dochter! ❤
  Sonja onlangs geplaatst…De natuurlijke voedingssupplementen van Physalis | physalisMy Profile

 18. Ik vind het je echt heel erg leuk staan! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…4 leuke artikelen van mede bloggers #3My Profile

 19. Erg leuk je nieuwe kapsel!

Geef een reactie

CommentLuv badge