Hema Holographic Pink nagellak

Ik heb echt al heel lang een aantal holographic nagellakken van de Hema in mijn stash, waaronder deze paarse/ roze kleur. Ik was verbaasd naar het resultaat van deze lak. Deze lijn van de Hema is vorig jaar al uitgekomen en is tot opheden nog te koop bij de Hema.
Holografische nagellak heeft iets magisch, vind ik. Ik vind het echt een super mooie effect! Nu begrijp ik mezelf niet waarom ik deze lakjes heb laten staan. Ik hoor sommige bloggers zo enthosiast over het effect, en nu begrijp ik waarom.

Wat betekend holographic eigenlijk?

Het ingredient wat nagellak holografisch maakt heet ‘spectraflair’. Dit is een poeder wat onder andere ook wordt gebruikt bij het maken van papiergeld. Hoe meer spectraflair er in een nagellak zit, des te sterker is het holografische effect.

Ik had twee laagjes nodig voor een goede dekking, en omdat ik twee dunnen laagjes aanbracht is de droogtijd ook erg snel. Het is een makkelijke lak om aan te brengen wat ik van te voren niet had verwacht, en ook het eraf halen ging zonder enkele problemen. Het kwastje en het flesje zijn zoals je bent gewend van de Hema.

De Hema Special Effect Holographic nagellakken kosten €3,75 per stuk- 11ml en ze zijn in 6 kleuren verkrijgbaar.

Ben jij al bekend met Holographic nagellakken? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

16 Replies to “Hema Holographic Pink nagellak”

 1. wauw, hema heeft me verrast!
  XOXO esmee

 2. Toevallig, ik heb deze gisteren gekocht! Ik vind het resultaat heel mooi. Ik moet hem binnenkort ook maar eens op mijn nagels doen!

 3. Wauw, wat een prachtig lakje 🙂

 4. Prachtig kleurtje! Ik vind alleen de Hema nagellakken nooit zo prettig lakken, maar als ik dit kleurtje zie zou ik hem toch bijna aanschaffen (a)

 5. Wat heb je mooie nagels trouwens! De kleurtjes zijn ook mooi!

 6. Wat een prachtig lakje!

 7. Het heeft inderdaad een leuk effect. Ik heb al weleens holographic lakken uitgeprobeerd, erg mooi indd!

 8. Holo is echt mijn favoriet, heb Zelf ook dit lakje maar clorclub heeft de mooiste holo lak.

 9. Ik vind het wel een erg gaaf lakje!

 10. Hele mooie lak! Best verrassend zo'n lak van Hema 🙂

 11. Leuk effect heeft dit lakje, leuk!!

 12. Heel mooi effect <3 Deze komt op mijn wishlist!

 13. Super mooie kleur. Ik heb ook 2 holografische nagellakjes van de HEMA. De kwaliteit varieert, maar de kleuren zijn prachtig. Misschien ga ik deze ook halen want hij is erg mooi :-p

Geef een reactie

CommentLuv badge