Hema Nailpolish Lusty Lemonade

Onlangs zijn de nagellakken van de Hema helemaal vernieuwd. De formule is verbeterd, de dekking en ook de houdbaarheid. Vandaag laat ik jullie Hema nailpolish Lusty Lemonade zien. Een heerlijk snoeperig roze kleur, kijk je mee!

Hema Nail Polish Lusty Lemonade

Met deze close-up is het heel goed de zien hoe de kleur is werkelijkheid is, want het was toch moeilijk om met mijn softboxen en mijn camera de kleur zo goed mogelijk weer te geven. De substantie is creamy en ik ben fan van de vernieuwde kwastjes, het is echt verbeterd. Vergelijk het met Essence en Essie dan denk ik dat de meeste gelijk weten wat ik bedoel!

Hema Nail Polish Lusty Lemonade

Zoals Hema beloofd dekken de nieuwe nagellakken met twee laagjes en zo ook dit kleurtje. De kleur is echt Barbie roze kleur. Zelf denk ik dat het voornamelijk een hele mooie kleur voor de zomer is. Bij een gebruinde huid zal de kleur goed afteken en lekker opvallen!

Hema Nail Polish Lusty Lemonade

De vernieuwde nagellakken van de Hema werken het beste met de speciale Hema top coat die ik hier ook voor gebruikt heb. De nieuwe top coat van de Hema zorgt er voor dat de nagellak langdurig mooi op de nagels blijft zitten en geeft ook een mooie gelfinish.

Hema nailpolish Lusty Lemonade

 

Hema nailpolish Lusty Lemonade is verkrijgbaar voor €2,50

Ben jij al bekend met de vernieuwde nagellakken van de Hema?

Liefs, Lonneke

Follow

22 Replies to “Hema Nailpolish Lusty Lemonade”

 1. Wat een super leuk zomers kleurtje. Ik krijg hiervan echt meteen zin in zonnebrillen, jurkjes en zomerzon. 😀

 2. Ik heb al een tijdje geen nagellak gekocht bij Hema, maar ik vind dat ze goede nagellak hebben. Wat een leuke kleur deze.

 3. Wat een heerlijk zomers lakje! Dat fleurt een basic outfit helemaal op.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Is het tijdperk van beautyblogs voorbij?My Profile

 4. Oh dit is echt een prachtige kleur voor het voorjaar of de zomer!!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Chanel Dimensions MascaraMy Profile

 5. Wat een mooi kleurtje, inderdaad perfect voor de zomer! Ik zie deze nagellak al helemaal voor me bij een basic, zwarte outfit. Dan knalt de kleur er echt uit! X
  Anke onlangs geplaatst…Baby, it’s cold outside | OOTD + winactieMy Profile

 6. Leuk kleurtje! Het is al eeuwen geleden dat ik bij de hema lakjes gekocht heb. Ze hadden dacht ik zo’n smal onhandig kwastje. Nu ik dit weet zal ik eens gaan kijken daar!

 7. Wat een prachtig, zomers kleurtje zeg! Ik ben gek op dit soort lakjes in de zomer, nog even wachten hihi dan zou het echt wat voor mij zijn.
  Natascha onlangs geplaatst…Sneak peak: Etos soft winter skin productenMy Profile

 8. oh echt een super mooi kleurtje!

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Wishlist – Winter EssentialsMy Profile

 9. Godnondeju! Die close-up is vet! Sorry oma heeft tienertaal, maar wist me bijna niet uit te drukken!
  Sonja onlangs geplaatst…Tatiana’s Sea Mud Mask | Utsukusy SchoonheidMy Profile

 10. Wat een zoete kleur zeg, Echt heel mooi! <3
  Marsha onlangs geplaatst…Essence Lash Princess mascara reviewMy Profile

 11. Wat een mooi zacht kleurtje!
  Ik ben echt verliefd op de vernieuwde collectie en hoewel ik meer van de gellak ben (al combineer ik ze de laatste tijd, hoe toevallig, met HEMA gewone nagellak) kriebelt het toch wel om het liefst al deze kleurtjes uit te proberen! Deze zou perfect zijn voor de zomer en mijn ‘roze nagels’ verslaving, haha. En wat doet een softbox veel moois zeg, hele toffe foto’s!

 12. Prachtige lente kleur!

 13. Wat een tof kleurtje zeg! Zeker voor de lente heel erg mooi ^^
  Irina onlangs geplaatst…App – Sleep CycleMy Profile

 14. Ook alweer zo’n mooie kleurtje van de Hema, ze hebben hele mooie lakjes tegenwoordig 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe ziet mijn droom badkamer eruit?My Profile

 15. Wat een mooie zoete roze kleur! xx
  Jouvence onlangs geplaatst…Ik als blogger – tagMy Profile

 16. Wat een mooi zomers kleurtje! Ik heb zelf nog geen Hema nagellak gekocht.. maar ik heb ook veel te veel, ik mag (voorlopig) ff geen lakjes meer kopen van mezelf 😉 *slik*

 17. Direct zin in de zomer door dit lakje!
  Susan onlangs geplaatst…Kiko Extra Sculpt Volume mascaraMy Profile

 18. Heerlijke kleur!
  Charel onlangs geplaatst…Favorieten JanuariMy Profile

 19. Oeh dit is echt een ongelofelijk mooi kleurtje!
  Nicole onlangs geplaatst…Avène Gentle Eye Makeup RemoverMy Profile

 20. Wat een leuk vrolijk kleurtje! Ziet er goed uit!

 21. Ik ken de vernieuwde lakjes nog niet maar wordt nu toch wel heel nieuwsgierig. Tijd om eens uit te gaan proberen.
  Aileen onlangs geplaatst…De leukste merken voor accessoires op het werkMy Profile

 22. Waauw, wat een leuke kleur, en de naam doet het ook natuurlijk 😉
  Helemaal zin in lente en zomer nu!

Geef een reactie

CommentLuv badge