Hoe ik het bloggen weer ga oppakken

Ruim een maand is het stil geweest om mijn blog. Ik ben wel actief geweest op social media en op Beauty Unboxing. Maar ik begin ook ergens wel weer het bloggen voor Nail Passion te missen. Hoe ik het bloggen weer ga oppakken, kan je vandaag lezen!

Op geven zit niet in mijn aard, in welke situatie ik ook altijd terecht ben gekomen ik heb nooit opgegeven. Dit geld nu ook voor het bloggen. Ik leg de lat best wel hoog voor mezelf en vergelijk ook heel veel met andere. Dit is niet goed in ieder geval niet voor mij. Ik merk dat ik daardoor onzeker word. Ik moet gewoon focussen op mezelf en op mijn eigen kunnen. Ik heb nog steeds een gevoel dat ik meer kan dan dat er nu uitkomt.

Ik zou graag ook aan jullie meer van mezelf willen laten zien. Ik weet dat mijn titel vooral aangeeft dat het om nagels gaat, maar zoals ik eerder zei is Nail Passion meer dan alleen nagels… Ik vind het ook super leuk om over beauty te schrijven en wat mama- dingen. Ik laat mij op dit moment vooral tegen houden door mezelf, door te denken wat andere er van vinden.Dat moet ik echt gaan loslaten om verder te groeien.

Dit is mijn stukje internet en ik heb zelf in de hand en de vrijheid om te delen en te schrijven wat ik wil. Ik mis het bloggen ook echt heel erg. Het is ook allemaal zo dubbel en maak het gewoon echt lekker ingewikkeld voor mezelf. Dus kortom ik ga gewoon weer lekker de draad oppakken en verstand op nul!

Liefs, Lonneke

 

 

Bewaren

18 Replies to “Hoe ik het bloggen weer ga oppakken”

 1. Leuk om weer artikelen van je te kunnen lezen! En zeker…de inhoud van je blog bepaal je helemaal zelf toch? Ik heb onlangs ook uitgebreid haha!
  Jolanda onlangs geplaatst…De Crea-hop…met een heerlijke taart en een leuke winactie!My Profile

 2. Leuk dat je er weer bent! 🙂 Ben benieuwd naar al je artikelen, hihi.
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #68. Een doodnormale week en een nieuwe auto.My Profile

 3. You go girl! Gewoon lekker schrijven over zaken waar je zelf blij van wordt. Laat je niet beperken door je Eigen gedachtes. Het leuke aan een blog is dat je alles erin kwijt kunt 🙂
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Aliexpress kleding shoplog – zomerse jurkjes, shirtjes en nog veel meer!My Profile

 4. Dat hebben meer mensen, je bent zelf je grootste vijand. Het is niet belangrijk wat anderen vinden, als je er zelf maar achter staat. Ik kom in ieder geval snel terug om weer wat te lezen.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Lekker bankhangen met GirlbossMy Profile

 5. Zoals ik al eens tegen je zei… ‘je doet het voor jezelf’ wat een ander er van vind is niet aan jou! Hebben ze wat te miepen? Ene oor in, andere er weer uit!
  En ik heb je enorm gemist! ❤️
  Sonja onlangs geplaatst…Haarzorgen | ‘mam ik heb weer roos’ | ElviveMy Profile

 6. Hellooo, welcome back 🙂

 7. Yes! Welkom terug. Ik heb je artikelen op je eigen blog gemist. Kom maar op met je blogposts 🙂
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Hillybilly’s Diary #41My Profile

 8. Leuk! Ben benieuwd naar je upcoming artikelen ♡
  femketje onlangs geplaatst…Look – Bright!My Profile

 9. Leuk! Zeker schrijven over wat je zelf leuk vind hoor! Dat maakt het bloggen nog leuker ^^
  Irina onlangs geplaatst…NARS Orgasm blush & Laguna bronzer duoMy Profile

 10. Dat de naam van de blog en de niche ons weerhoudt om over andere dingen te schrijven daarin begrijp ik je wel. Ik denk dat dit is de reden dat veel bloggers de naam van de blog veranderen. Ik denk dat het niet om de naam gaat, maar om hoe je je voelt over jezelf en je blog. Fijn dat een maand stil staan op deze blog je meer inzicht hebt gegeven. Welkom terug! 🙂

 11. Leuk dat je de draad weer gaat oppakken! Ik las jouw blog altijd graag en hoop nog veel leuke artikelen te mogen lezen op jouw stukje web!
  Astrid onlangs geplaatst…Shoplog: Fitbit bandjes van Ali ExpressMy Profile

 12. Goed om je weer te lezen lieve Lonneke! Gewoon schrijven waar je zin over hebt en gaan! Je bent een topper, niet twijfelen aan je zelf!
  Deb onlangs geplaatst…New in: Lazamani sneakers met borduurselsMy Profile

 13. Je moet doen wat goed voelt! Veel succes
  Mariska onlangs geplaatst…3 dingen waardoor ik beter kan ontspannenMy Profile

 14. Welcome back! Leuk dat ik weer je artikeltjes kan gaan lezen!:)
  Nathalie onlangs geplaatst…Geluksmomenten #7My Profile

 15. Leuk! 🙂 ik kijk weer uit naar je artikelen 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Notitieboekjes en sticker rol met logoMy Profile

 16. Fijn dat je terug bent! En helemaal zelf weten waar je over blogt hoor, een naam zegt niets 😉
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Blorange haar met IVY Hair Care shampooMy Profile

 17. Nou ik vind het leuk dat je er weer bent! Je artikelen zijn fijn om te lezen en je foto’s prachtig!
  kim onlangs geplaatst…Video – Peppa Pig dingenMy Profile

 18. Leuk om dit te lezen, en te weten dat dit goed gelukt is! Inmiddels heb je alweer heel wat posts geschreven!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Heb jij al een vakantie geboekt? Tip: Villages Nature Paris!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge