Ik ben geen powervrouw of Superwoman

De afgelopen paar dagen was ik niet actief op mijn blog en op social media. Nee ik ben geen powervrouw of Superwoman en soms moet ik gewoon even een stapje terug doen om weer wat energie en kracht te krijgen. Hoe en wat vertel ik jullie graag verder in dit artikel, kijk je mee!

Verjaardagen

Deze maand is voor mij best wel een hele drukke maand. Ik en mijn dochtertje zijn jarig deze maand, eerst ik en een week later mijn dochtertje. Dat is al een geregel en drukte op zich natuurlijk. Keyshia word 4 jaar en dat betekend dat ze nog maar een paar keer naar de peuterspeelzaal gaat en eind deze maand ook gaat beginnen op de basisschool. Voordat het echt zover is krijgt Keyshia eerst nog wendagen op school. Dit alles probeer ik zo goed mogelijk te regelen voor haar en te combineren met mijn werk.

Veranderingen

Deze nieuwe veranderingen brengen ook onzekerheid en spanning mee en dan vooral voor mij als moeder. Keyshia gaat een nieuwe fase van haar leven in en ik moet haar meer loslaten. Ik weet dat ze er aan toe is alleen nu lijkt het opeens alleemaal zo snel te gaan, ik weet nog als de dag van gisteren dat ik haar voor het eerst zag, haar lieve handjes en voetjes haar mooi lieve ogen.

Kun je toveren?

Deze nieuwe veranderingen en alles wat ik daar nog bij doe kost mij best wel veel energie. Laatst zei Debby  ” Je schrijft bijna elke dag een artikel met daarbij mooie foto’s, bent gastblogger bij meerdere bloggers, je hebt een gezin en je hebt ook een baan. Kun je toveren?”  Helaas kan ik niet toveren en ben ik geen powervrouw of Superwoman al probeer ik wel zoveel mogelijk te doen wat ik kan. Maar ergens moet ik ook weer even ontspannen en op adem komen om weer verder te gaan.

 Even tot rustkomen

Afgelopen week had ik een paar dagen vrij van mijn werk en Keyshia was ziek, dus ik nam de tijd om er voor haar te zijn en in de avond even mezelf was rust te gunnen. Ik kan je zeggen ik heb er van genoten! Het is gewoon lekker als je even niets moet, verstand op nul en lekker tv of series kijken.

Bloggen

Sommige zullen misschien niet eens gemerkt hebben dat er even paar dagen niets online gekomen is, ik doe alsof ik weken niets geplaatst heb. Nee dat is ook niet zo,  maar voor mij voelt het wel zo. Vanaf aankomende week komen er gewoon weer artikelen online en ga proberen wat vooruit te werken, dat zal deze maand echt nodig zijn voor mij. Ik zal in de loop van deze maand nog wel even een update geven hoe het gaat ook met Keyshia natuurlijk!

Liefs, Lonneke

18 Replies to “Ik ben geen powervrouw of Superwoman”

 1. Niet te veel hooi op je vork nemen hoor schat!!! ❤
  Jamey onlangs geplaatst…Outfit – Bram & zijn favoriete outfit!My Profile

 2. Goed dat je even een stapje terug doet en even aan jezelf denkt! Soms kan t goed zijn om even nergens aan te denken!

  Liefs, Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…Review Lush massage barMy Profile

 3. Heel verstandig om af en toe even een stapje terug te doen, daar is niks mis mee. Wat spannend ook dat Keyshia al bijna naar de basisschool gaat! Hopelijk is ze trouwens inmiddels weer helemaal beter.
  Kirsty onlangs geplaatst…Birthday WishlistMy Profile

 4. Verstand op nul is af en toe echt nodig hoor! Pak je ook af en toe wat rust, dat is zó belangrijk 🙂 Af en toe een stapje terug is juist heel sterk en verstandig om te doen!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Review | Miu Miu Eau de ParfumMy Profile

 5. Ik vind altijd dat een privéleven nog steeds belangrijker is dan een online leven. Maar dat is mijn idee 😉
  Mariska onlangs geplaatst…Essence glitter in the air nail polish remover gelMy Profile

 6. Je hebt groot gelijk!! Het gaat allemaal op balans en juist door soms een stapje terug te doen sta je daarna weer vol met energie en inspiratie klaar om nieuwe dingen te doen en op te pakken. Veel succes ook met deze spannende, maar leuke veranderingen 🙂 Liefs, Merel
  Merel onlangs geplaatst…VEGETARISCH GEVULDE PAPRIKA’SMy Profile

 7. Af en toe een stapje terug nemen toont net dat je zeer sterk ben en is ook soms nodig en verstandig om te doen!
  Elke onlangs geplaatst…Catrice LE // pulse of purismMy Profile

 8. Goed je rustmomenten inplannen hoor!! Dat is echt heel belangrijk! Geniet lekker van je fijne gezinnetje en dat bloggen komt wel dan. Succes met alles meid 💗💗
  Jolanda onlangs geplaatst…Nieuw: Grahams Skincare gezichtsreinigingMy Profile

 9. Goed dat je even een stapje terug neemt!
  Manon onlangs geplaatst…Essence Nagellak – Royal BlueMy Profile

 10. Af een toe een stapje terugnemen is helemaal niet zo erg, gewoon je rust momentjes pakken!

 11. Joh… huuuuu hooooo ik neem binnenkort ook ff pauze. Gewoon omdat in April mijn beide kerels jarig zijn en ik zelfs een Sweet 16 moet organiseren. Mijn Stiefvader word 75 dus ik vind dat ff iets belangrijker. Gelijk even nadenken hoe ik verder ga met bloggen… ook ik ben geen supervrouw en moet uitkijken voor mijn grens. Die is al te vaak overschreden!
  Yust onlangs geplaatst…Uit de pers | PersberichtMy Profile

 12. Je hebt helemaal gelijk hoor! Een stapje terug nemen is helemaal niet zo erg. Dan heb je daarna ook de kracht om weer lekker verder te gaan 🙂
  priscilla onlangs geplaatst…Budget Tip | Kruidvat Handcrèmes & nagellotionMy Profile

 13. Hey Lonneke,

  Helemaal gelijk hoor! Een stapje terug nemen is gewoon soms echt nodig! Ik heb dit ook gedaan toen Thomas net geboren was en begin het bloggen nu pas weer een beetje echt goed op te pakken. Succes deze maand met alles 🙂 !

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Ok, hoe vaag is Legion?!My Profile

 14. Goed dat je even gas terug neemt, soms is dat gewoon nodig. Je vindt jezelf geen superwoman, maar ik vind je dat wel. Enorm respect voor wat je doet en ook dat je je gevoelens met ons deelt. Daar straalt heel veel kracht vanaf (heb je zelf misschien niet in de gaten maar is echt zo).

  En wat leuk en spannend dat Keyshia bijna naar de basisschool gaat, ik weet nog heel goed hoe spannend ik dat vond toen mijn kleine meid naar de basisschool ging. Hopelijk is je kleine meid inmiddels opgeknapt. Liefs!
  Deb onlangs geplaatst…Pacifica Stellar Gaze mascaraMy Profile

 15. Rustig aan hoor! Bloggen is geen prioriteit:-)
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Rituals Sunglow Peach BlushMy Profile

 16. Weet je dat ik je juist wel een power vrouw vind? Voor jezelf kiezen is super krachtig 🙂

  1. Ik kan niet anders dan me bij deze comment aansluiten. Weten wanneer je voor jezelf en je gezin moet kiezen is een goede eigenschap. Niks om je voor te verontschuldigen.
   Priscilla onlangs geplaatst…Opgemaakte verzorgingsproducten van maart 2017My Profile

 17. Ik vind het ook maar onzin dat je een powerwoman zou moeten zijn. Supergoed dat je jezelf rust gunde. Dat vind ik pas echt powerful.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Zomers dienblaadjeMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge