Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

“I may not be perfect but at least I’m not fake” is dé quote van Jo-Anne de oprichtster van Beauty Kitchen. Het merk is vooral bekend om de 100% natuurlijke ingrediënten en het zijn ook nog eens betaalbare producten. Vandaag laat ik jullie kennismaken met ‘Inspire Me Brightening & Toning Body Wash’ die verkwikkend, verjongende en verstevigend werkt!

Over Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

Met deze verfrissende Body Wash schud je zintuigen wakker. Het is een verkwikkende, verjongende en verstevigende body wash. De body wash verrijkt met algenolie wat hydraterend en zuiverend werkt. Antioxidanten en vitamine C uit grapefruit gecombineerd met citroengras fleurt de huid op en helpt deze te verstevigen.

Ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt in deze body wash is algenoliën. Het is een zuiver ingrediënt die hydrateert en zorgt voor de celvernieuwing. Ook zit er in deze body wash grapefruitextract wat rijk is aan antioxidanten en vitamine C. En verstevigend citroengras laten je huis stralen.

Verpakking

De verpakking is een stevig plastic flacon met een kleine opening waar voldoende product uitkomt. De producten van Beauty Kitchen zijn o.a. herkenbaar door de opvallende gele etiketten met het duidelijke logo en de leuke quotes en weetjes over het product.

100% natuurlijk

Beauty Kitchen maakt alleen maar 100% effectieve, 100% natuurlijke en 100% betaalbare producten. De recepten bevatten 100% pure essentiële oliën plus natuurlijke ingrediënten zodat het ook echt 100% het verschil maakt.

Het gebruik

Je brengt de body wash aan op een vochtige huid. Wat je gelijk ruikt is bijna pure grapefruit, wat een heerlijk verkwikkend effect geeft dat. Het schuimt heel licht als het in aanmerking komt met water en dat is een goed teken. Want producten die wel heel veel schuimen zijn vaak best wel chemisch dit komt o.a. door SLS.

Doordat het zo puur natuur is kan ik het ook veilig gebruiken voor mijn dochtertje. Zelf let ik ook vaak goed op wat ik gebruik omdat ik op sommige plekken veel last heb van psoriasis. Ik merk dat mijn huid en ook de droge plekken soepel word door de algenoliën.Ik heb ook van Beauty Kitchen scrubs gebruikt die een helende werking hadden op mijn psoriasis. Dus ik had dit echt mensen aanraden met huid- problemen.

Conclusie

Inspire Me Brightening & Toning Body Wash is echt een toevoeging aan mijn huidverzorging. Ik kan zeker zeggen dat het verkwikkend werkt door de heerlijk grapefruit geur. Het resultaat is dat mijn huid zacht is en goed gehydrateerd, ik heb geen last gehad van een trekkerig gevoel. Alle producten van Beauty Kitchen zijn getest op mensen , nooit op dieren! De producten zijn ook perfect voor veganisten.

Inspire Me Brightening & Toning Body Wash is verkrijgbaar bij Holland & Barrett van €9,99 momenteel voor €4,99

Ben jij bekend met de producten van Beauty Kitchen?

Liefs Lonneke

 

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

 

15 Replies to “Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash”

 1. De body wash ziet er fantastisch uit en ik zou hem graag willen proberen. Helaas heb ik een allergie voor Algen. Oopsie!
  Chantal onlangs geplaatst…Curaçao… You were great | Travel Journal – Part 1My Profile

 2. Ik ben echt verliefd geworden op de geur van de hele Inspire Me lijn, zo heerlijk fris! Beauty Kitchen is zo’n fijn merk.
  Amy onlangs geplaatst…Favoriet: InvisibobbleMy Profile

 3. Ik ken dit merk niet maar het klinkt fantastisch dat ze 100% natuurlijk zijn. Toch eens uittesten.
  cindy onlangs geplaatst…Lederen wegloopbandje van atelier FerynMy Profile

 4. Dit ziet er heel fijn uit! Het heeft ook een fijn prijsje. Ik ga er eens naar kijken.
  Donna onlangs geplaatst…AliExpress Stationary Wishlist – FinelinersMy Profile

 5. Fruity geuren zijn perfect voor de zomer. En de natuurlijk ingrediënten zijn al helemaal top!
  Jess onlangs geplaatst…Wat helpen we elkaar toch graag #sarcasmeMy Profile

 6. Lijkt mij ook een heerlijk product. De geur van grapefruit is lekker fris en zomers
  Fleur onlangs geplaatst…Summerschool | Engels voor BengelsMy Profile

 7. Dit klinkt geweldig moet ik zeggen. Mijn huid zou best een flinke opppepper kunnen gebruiken.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Tuinstoelen die je zo binnen zou zetten!My Profile

 8. oooh dit lijkt mij echt wel geweldig
  ik zou deze zeker eens willen proberen

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…DIY Fashion – From cardigan to a cropped sweater & skirtMy Profile

 9. Wat fijn dat het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Klinkt echt heel goed. Vooral dat ze nooit zijn getest op dieren, erg eigenlijk dat zoveel producten dat wel zijn.
  Merel onlangs geplaatst…Bloggerblunders: over te laat komen en de belangrijkste momenten missenMy Profile

 10. Fijn zo’n natuurlijk product! Leuk dat het zo naar pure grapefruit ruikt. Lekker!

 11. Klinkt heel goed en vooral fijn! Ik ken dit merk wel maar heb er nog niks van geprobeerd x
  Bianca onlangs geplaatst…LIFESTYLE | GEZONDER BEZIG ZIJN MET BUITENSPORTENMy Profile

 12. Ik ken dit merk nog niet, maar ik hou wel van producten met citrusgeuren, dus die grapefruit spreekt me wel aan, zeker in de zomer!

 13. Fijne producten heeft beauty kitchen hé! ik heb de handwash, scrub en body oil. erg aanwezige geur maar niet geheel onprettig. het werkt goed allemaal!
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Caption Tropics CollectionMy Profile

 14. Dit klinkt heel fijn! Als je aangeeft dat het ook voor huidproblemen geschikt is zoals Psoriasis, zal het ook vast goed zijn voor eczeem. Ik ben benieuwd!
  Liset onlangs geplaatst…Outfit | Paez espadrillesMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge