La Femme Non Stop Color Gel Polish | Blinky Pink

K

Vaak heb ik niet langer dan twee dagen een kleurtje op mijn nagels. Toch ben ik fan geworden van gelnagellak. Ik heb als basis altijd gelnagellak (de base coat & top coat) op mijn nagels hierdoor zijn mijn nagels wat steviger en bladeren ze niet af. Daarnaast kan je onbeperkt nagellak erop en eraf halen zonder dat de gellak beschadigd. Als ik van te voren weet dat ik weinig met mijn nagels ga doen gebruik ik graag ook een kleurtje erbij. Vandaag laat ik dit mooie Blinky Pink lakje zien, kijk je mee!

Over La Femme NSC Gel Polish

“Non Stop Color gelpolish van La Femme bied een duurzame kleur, afgewerkt
met de perfecte glans. Nooit meer iedere dag de nagels lakken, maar
gegarandeerd bij juiste toepassing minimaal 3 weken mooie nagels”bron

Deze gelnagellak is alleen te gebruik in combinatie met een speciale base en top coat en droogt alleen onder een uv/led-lamp.

Het kwastje is niet heel lang maar heeft wel een goede breedte ook was het kwastje mooi stevig (niet te) waardoor je heel fijn en gemakkelijk netjes kan lakken.

La Femme Non Stop Color Gel Polish brengt net zo fijn aan als andere merken die ik heb geprobeerd. Ook het drogen en de houdbaarheid (2 weken, uitvoerig getest!) is niet anders als bij andere gelnagellak. Ik heb hier 1 laagje van Blinky Pink op en dan is deze al prachtig!

Waar ik alleen wel moeite mee had is het weer afhalen van de gelnagellak. Normaal verwijder ik de gelnagellak door het van mijn vinger af te trekken, niet de normale manier maar vaak wel de snelste en beschadig daar mee niet mijn eigen nagel. Maar bij La Femme Non Stop Color Gel Polish was dat toch een ander verhaal. Ik kon het dus niet op mijn manier verwijderen, ik probeerde het met speciale remover voor gelnagellak en ook daarmee lukt het me niet. Uiteindelijk met veel pulken en vijlen is het verwijderd. Wellicht was het verwijderen makkelijker geweest als ik de remover van La femme had gehad.

Conclusie
De naam geeft aan Pink maar ik persoonlijk vind hem meer zacht paars Door de kleur en de glitters vind ik hem erg mooi, een eyecatcher! De dekking, het aanbrengen en de houbaarheid is goed en makkelijk. Het afhalen dat was even een ander verhaal maar wellicht dat het met de La Femme remover wel goed de gelnagellak verwijderd.

La Femme Non Stop Color Gel Polish | Blinky Pink is verkrijgbaar bij Momenti Beauty and Nails voor €9,98

Wat vind jij van deze kleur Blinky Pink? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. 

Liefs, Lonneke

Follow

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.
   (function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

29 Replies to “La Femme Non Stop Color Gel Polish | Blinky Pink”

 1. Hey Lonneke,

  Wat een beauty zeg! De kleur vind ik ook iets meer paarsig dan roze 🙂 , maar ik vind hem echt super mooi. En fijn dat hij zo lang blijft zitten. Alleen wel vervelend dat het lastig verwijderbaar is. Misschien inderdaad dan de remover van het merk zelf gebruiken 🙂 .

  Liefs!

 2. Wauw, echt super mooi! xxxx

 3. Wauw ziet er heel mooi uit 🙂 Ik houd het wel bij normale lak, ik heb er niet echt goede ervaringen mee.

 4. Wauw wat ziet ie er leuk uit!!! 🙂 Super toffe kleur!

 5. Ah ik ben dol op zulke glitter nagellak. Het is altijd een ramp om het daarna er weer vanaf te krijgen!

 6. Ik vind dit een prachtig kleurtje voor op mijn nagels

 7. O wauw! Dit is echt een prachtige lak! Hoe is je ervaring met het er weer van af krijgen van deze lak?

  1. Ik ben gewend dat je het er zo af kan trekken, niet de juiste manier 😉 Maar dat ging niet bij deze makkelijk en ik had ook niet een speciale remover om het te verwijderen ik denk dat dat wel een verschil zou maken. Ik heb uiteindelijk met beetje pulken en vijlen het eraf gekregen.

  2. Hoi Dames, superleuke blog over ons product. Blij dat het bevallen is! De gelpolish van La Femme staat inderdaad wel bekend om hun vasthoudendheid. Dit is iets van veel klanten waarderen, maar kan natuurlijk ook lastig zijn! 🙂 We hebben eventueel ook Peel-Off gelpolish. Deze kun je er inderdaad zo afpulken!. Die vind je hier. Mochten er nog vragen zijn, kunnen jullie die altijd stellen! http://www.momentibeauty.nl/webshop/gelpolish-bluesky-la-femme/?mode=grid&limit=12&sort=popular&max=30&min=0&sort=popular&filter%5B%5D=81782

 8. Wat een prachtig kleurtje! Ik ben ook de Peel-off gewend, de gemakkelijkste manier van verwijderen. XxX

 9. Heel mooie nagellak seg. Ideaal voor de feestdagen.

 10. Wauw, schitterend lakje!

 11. tjonge dit is om te zien wel een lak naar mijn hartje…ik houd wel van die bling die hij heeft….maar mijzelf kennende weet ik dat ik door de lastige manier waarop je hem hebt moeten verwijderen, ik er al snel genoeg van zou hebben en hij achteraf in een laatjes zou verdwijnen…zonde!

 12. Jaaaa, dit kleurtje is prachtig!

 13. Sooo prettyyyyyyyy xx

 14. Heb ook 3 lakjes mogen testen maar kreeg ze er vrij makkelijk af. Het is een prachtige kleur.

 15. Wauw mooi lakje! Hoe doe je dat dan met die gel, een laagje gel, dan kleur en dan weer gel of..?

  1. Hoi Bianca, Het is inderdaad de bedoeling dat je eerst een base coat aanbrengt, dan de kleur en dan een top coat. Het hele stappenplan kun je op onze website vinden: http://www.momentibeauty.nl/blogs/nieuwtjes/stappenplan-gelpolish/ Groetjess!

 16. Oeh wauw wat een prachtige glitters zeg!

 17. Wat een prachtige kleur! Balen van het verwijderen, maar ergens vind ik het ook wel weer logisch dat het zo lastig gaat. Is iniedergeval goed stevig hihi

 18. Wow, wat een mooie kleur! Ik ben echt dol op glitters 😀

 19. Ik vind hem wel leuk, alleen het verwijderen zou me wel tegenzitten denk ik 🙂

 20. Ik vind de kleur echt super leuk 😀

 21. Wat een mooie kleur zeg! Hij is inderdaad wel meer paars dan roze.Wel minder dat het verwijderen niet zo heel gemakkelijk gaat!

 22. Vervelend dat het verwijderen niet zo makkelijk ging. Ik vind het wel een erg mooi en opvallend glitter lakje! X

 23. Wauw wat een prachtig kleurtje! Jammer dat het er niet makkelijk af ging, maar die shimmers erin zijn heel mooi!

 24. Lekker kleurtje. Balen dat het moeilijk te verwijderen was

Geef een reactie

CommentLuv badge