Lavera | Beautiful Mineral Eyeshadow Quatro Purple Fantasy

Ik draag graag wat warme oogschaduws ik let niet echt op of het winter of zomer is. Dit palette van Lavera sprak mij aan door de warme en romantische kleuren. Benieuwd naar mijn bevindingen en look die ik ermee gemaakt heb, lees gauw verder!

 Over Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow

“Van zachte warme kleuren tot diepe mooie en intense kleuren. De Lavera oogschaduw haalt de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar voren. De Lavera Beautiful Mineral Eyeschadows hebben een zijdezachte finish en blijven lang zitten”

In het palette zitten twee donkere kleuren en twee lichte kleuren. De verzorgingsproducten en ook de make-up producten van Lavera zijn dierproefvrij en glutenvrij. Producten en make-up van Lavera zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid! De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en de producten die er zijn gebruikt zijn meestal biologisch.

Swatches

Ik heb swatches gemaakt zonder een primer eronder. Ik ben zelf onder de indruk en erg blij met de kleuren en het pigment. Alleen vind ik de lichtste kleur wel iets te weinig pigment hebben waardoor je hem op de swatch en ook op je ogen niet heel goed ziet. Maar dat maakt dit palette niet minder want de andere drie kleuren zijn gewoon zoals ik je verwacht! De oogschaduws voelen fijn en zacht aan. Je hebt echt maar nauwelijks
last van een fall-out en de kleuren zijn erg makkelijk te blenden.

 

Voor deze look heb ik alle vier de kleuren gebruikt. De oogschaduws zijn makkelijk aan te brengen en goed te blenden. Het is
een klein palette maar je kan er evengoed toch meerder looks maken.Je kan de oogschaduw goed opbouwen waardoor je een zachte of een wat zwaardere look kan creëren. De prijs is echt in verhouding met de kwaliteit van het palette. Het blijft de hele dag goed zitten.

Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow Quatro Purple Fantasy is verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor €10,95

Ben jij al bekend met de make-up producten van Lavera? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

20 Replies to “Lavera | Beautiful Mineral Eyeshadow Quatro Purple Fantasy”

 1. De kleuren staan wel erg mooi bij elkaar, ik denk alleen niet dat het wat voor mij is.

 2. Het zijn echt prachtige kleurtjes! Heel mooi palette 🙂

 3. Mooie look heb je gemaakt!

 4. Ik ken dit merk nog niet, maar het ziet er zeker goed uit 😀 Mooie natuurlijke look heb je ermee gemaakt!

 5. Ik ken het merk ook nog niet maar het palletje ziet er mooi uit. De kleuren zijn ook mooi in contrast met elkaar. Zijn het matte kleuren?

 6. Mooie look geworden en de vepakking smelt ik al van!

 7. Wat een mooi palette, die kleuren staan je goed!

 8. Hier was ik al erg benieuwd naar. Mooie kleurtjes zijn het en je hebt er een mooie look mee gemaakt!

 9. Wat een mooi subtiel palette! Ik vind wel dat hij iets te duur is voor de kwaliteit.

 10. Ik kende Lavera eigenlijk nog niet! Maar leuk dat je ons kennis laat maken met zo'n mooi, subtiel palette!

 11. Wat een mooie kleuren, prachtige look!

 12. Wauw mooie kleurtjes! !! Super mooie look !!!

 13. wat een mooi palette ♥ kleuren staan je goed xx

 14. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou zijn!!

 15. Nog nooit van het merk gehoord denk ik maar ik vind deze kleuren wel heel erg mooi

 16. Ik ken dit merk niet, maar de kleurtjes vind ik erg mooi 🙂
  Mooie look ❤️
  X

 17. het ziet er heel erg mooi uit, de kleurtjes maar ook het patroontje vind ik erg leuk in het product….ook je look vind ik heel erg mooi…

 18. Prachtige kleuren. En Lavera is een fijn merk. Ik ken het van de DM uit Duitsland

 19. Dat palette is echt veel mooier dan verwacht

 20. Ik ken dit merk niet, maar deze palette ziet er enorm leuk uit 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

CommentLuv badge