Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Inmiddels heb ik een geruime tijd verschillende producten uit de Lavera Regenerating-lijn getest. Vandaag een uitgebreide review over Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream. De producten zijn biologisch en dierproefvrij! Kijk je mee!

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Over Lavera

Lavera is perfect voor mensen met een gevoelige (tot zeer gevoelige) huid. De grondlegger van Lavera Thomas Haase, lijd zelf namelijk aan een chronische huidaandoening. De producten zijn lief en zacht voor de huid en zijn dermatologisch getest. De ingrediënten die in de producten van Lavera worden gebruikt zijn 100% natuurlijk en ook de geuren. Alle producten van Lavera zijn dierproefvrij!

 

Zelf heb ik ook een chronische huidaandoening (psoriasis). Ik gebruik nu al ruim een jaar verschillende producten van Lavera. Ik heb nog nooit ergens een nare reactie opgehad.

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Lavera Regenerating Day Cream

Lavera regeneratie dagcrème is voor de rijpere huid. Ik ben 32 jaar en mijn huid heeft wat meer voeding en verzorging nodig als een jongere huid. Je kan beter op tijd beginnen zeg ik maar dan te laat! De dagcrème hydrateert en verzorgd mijn huid goed. Door de fyto-collageen krijg je een gladder huidbeeld en dat geeft wat meer rust en zelf vertrouwen bij mij. De geur van de gehele Regenatie-lijn is erg lekker vind ik, je ruikt heel goed de cranberry.

 

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Lavera Regenerating Night Cream

Is een herstellende nachtcrème voor de rijpere huid. Dankzij de argan- olie word de huid goed gehydrateerd. De nachtcrème is wat voller dan de dagcrème. Hij trekt snel in en hydrateert mijn huid. In de nachtcrème zit natuurlijke fyto- collageen wat de huid beschermt tegen uitdroging en goed werkt tegen fijne lijntjes.

 

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream

Ik ben erg tevreden over deze cremes. Ze verzorgen en hydrateren mijn huid goed. Mijn huid voelt zacht, verzorgt en glad aan. De geur ben ik zoals je merkt ook echt fan van heerlijk!

Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream is online verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor €16,75 per stuk

Welk merk dag/nachtcrème gebruik jij momenteel? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow

10 Replies to “Lavera Regenerating Day Cream & Night Cream”

 1. Zo te lezen zijn het fijne producten! Zelf grijp ik toch elke x weer naar de Q10 lijn van Cien (lidl) de dag en nachtcreme van deze lijn is heerlijk! 😉 Xx

 2. Ik heb nog niet zoveel geprobeerd van Lavera, maar je klinkt erg positief 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…Chemische nagellak – Wat smeer jij op je nagels?My Profile

 3. Kende het merk nog niet… maar klinkt goed! Zelf heb ik DR van der hoog nacht & dag creme en dat bevalt me nog steeds erg goed… en geen last van mijn huid 🙂

 4. Ik heb gelukkig een vrij makkelijke huid. Ik gebruik op dit moment de vitamine E lijn van de Body Shop, en voor de winter wil ik de Oils of Life lijn gaan proberen ( ook Body Shop ). Ik heb nog een crème van Utsukusy liggen die ik ga testen binnenkort. Lavera ken ik eigenlijk niet, klinkt wel fijn.
  hilde onlangs geplaatst…Essie splash of grenadine nagellakMy Profile

 5. Klinkt best wel goed!
  Susan onlangs geplaatst…Goedkope eBay kwastenreinigerMy Profile

 6. Ik ken Lavera uit Duitsland. Het is een erg prettig merk. Heb er al wat van geprobeerd.
  Toch vind ik mijn eigen merk fijner.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Lifestyle | kom dichter bij je gevoel | lief zijn voor jezelf | tarotMy Profile

 7. Ik heb nog nooit iets gehad van Lavera!
  Manon onlangs geplaatst…Hoesjes van GSM-Hoesje.BeMy Profile

 8. oehlala klinkt wel goed
  ook fijn dat het zo goed voor jou en jouw huid werkt 🙂
  ik heb ook een redelijk gevoelige huid, dus k ga hier wel eens naar kijken denk ik

  liefs
  Karlien
  Karlien onlangs geplaatst…Beauty – KIKO Lip ScrubMy Profile

 9. Ik kende het nog niet, maar dit klinkt echt heel fijn! Soms kan mijn huid echt raar doen, haha
  Dineke onlangs geplaatst…ESSENCE | VELVET MATT LIPSTICK 08My Profile

 10. Goede crème voor de gevoelige huid is onmisbaar! Klinkt fijn!
  Ik gebruik zelf Biodermal.
  Nailtalk onlangs geplaatst…Zensible Sun – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge