Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry

Ik gebruik naast mijn dag en nachtcrème ook altijd een serum. Dit geeft mijn huid extra verzorging die het zeker nodig heeft. Vandaag laat ik je Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry zien. Een gezichts olie/serum die erg fijn is voor de 30+ huid.

 

Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry

 

Over Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry

De regenerating gezichts olie is een intense verzorging voor de gevoelige huid vol met biologische cranberry. Er zitten goede anti-aging olieen in zoals arganolie, organische amandel olie en biologische abrikozenpitolie deze verminderen de rimpels en zorgen voor een stralende gladde huid.

 

Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry

 

Ingrediënten

Glycine Soja (Soybean) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Vegetable Oil (Olus Oil), Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Dodecane, Fragrance (Parfum)**, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil, Octyldodecanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil*, Arnica Montana Flower Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Camelina Sativa Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ubiquinone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Alcohol*, Linalool**, Citronellol**, Limonene**, Citral**
* ingredients from certified organic agriculture
**natural essential oils

Alle producten van Lavera zin 100% biologisch, zijn niet op dieren getest en bevatten geen kunstmatige geurstoffen.

 

Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry

Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry

 

Ik gebruik deze gezicht olie tweemaal daags onder mijn dag en nachtcrème. Je hebt echt maar twee pompjes nodig voor je hele gelaat. En wat mijn gelijk opviel is de heerlijke cranberry geur, een geur die aanwezig is en je goed ruikt.

 

Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry

 

Een goede huid olie oftewel serum vind ik echt wel een must zeker nu ik 30+ ben heeft mijn huid veel meer verzorging en voeding nodig als voorheen. Zelf gebruik dan graag wel producten met anti-aging. Ik vind zeker dat deze olie mijn gezicht gladder maakt en ook minder vermoeid er uit ziet.

Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry is online verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor €18,95

Gebruik jij ook onder je dag/nachtcreme een serum? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow

*Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

12 Replies to “Lavera Regenerating Facial Oil Organic Cranberry”

 1. Klinkt als een hele fijne olie!
  Jamey onlangs geplaatst…PLOG: Een onverwachts gezellig weekendMy Profile

 2. Het klinkt inderdaad wel heel goed. Ik kende deze olie nog niet. Dankjewel voor de tip.

 3. Ik heb nog nooit olie voor mijn gezicht gebruikt.. Vind ik toch altijd een beetje eng ofzo, haha! Ben wel nieuwsgierig geworden.
  Susan onlangs geplaatst…Top 5 favoriete series juli 2016My Profile

 4. Klinkt goed! Ik gebruik zelf zoiets nooit alleen maar een dag en nacht creme… 🙂

 5. Ik gebruik altijd een serum. Ik heb nu nog idealist van estee lauder en 2 nieuwe van de Body Shop. Een olie lijkt mij wel lekker voor in het najaar.
  Hilde onlangs geplaatst…Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate reviewMy Profile

 6. Ik gebruik ook olie. En veel producten met Granaat appel. Dat vind ik zo lekker.
  Nu ben ik met een nachtcrème bezig, dan laat ik de olie even weg!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Spa Serene Pink Grapefruit Glow Bodyscrub en Bodybutter | Mineral CareMy Profile

 7. Klinkt als een fijne serum, ik ben er benieuwd naar 🙂
  X

 8. Klinkt heel fijn! Ben benieuwd naar de geur!
  Joyce onlangs geplaatst…Zag Bijoux armbandjeMy Profile

 9. klinkt echt wel als een goed product eigenlijk
  fijn dat het zo goed werkt voor jou

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Daim SimplicityMy Profile

 10. Ik gebruik nog geen serum. Deze klinkt wel heel fijn. Trekt hij snel in?
  Astrid onlangs geplaatst…Boozyshop shoplogMy Profile

  1. Heel snel trekt deze niet in, ik geef het daarom altijd even de tijd om intrekken vooral als ik daarna mijn make-up wil aanbrengen.

 11. Op dit moment ben ik in to oil verzorging en dit lijkt mij heerlijk product
  Dhini onlangs geplaatst…Fashion friday : 3 layersMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge