Lavera After Sun Lotion

Tot een paar jaar terug gebruikte ik nooit zonnebrandcrème en gebruikte ik alleen een aftersun als ik verbrand was. Sinds ik blog is dat veranderd en ik 30+ ben geef ik meer aandacht aan mijn huid- verzorging. En vooral na een dag volop in de zon te hebben gezetten heeft iedere huid extra voeding en hydratatie nodig

 

IMG_0342

 

 

Over Lavera After Sun Lotion

Na een dag zonnebaden heeft je huid tijd nodig om tot rust te komen. Daarom is Lavera After Sun Lotion ideaal. Deze verkoeld, verzacht en hydrateerd de huid. Lavera After Sun Lotion is op natuurlijke basis en is daarmee ook de best verkochte After Sun Lotion op natuurlijke basis ter wereld.

 

IMG_4417

IMG_4412

 

De belangrijkste ingrediënten in de Lavera After Sun Lotion zijn; Zonnebloemolie en Calendula. Ook zijn alle producten van Lavera Dierproefvrij!

 

IMG_4410

IMG_4421

 

De After Sun ruikt fris en natuurlijk. De lotion laat zich makkelijk verdelen over het lichaam en je hebt niet veel nodig om je hele huid hiermee in te smeren. Ik merkte gelijk dat mijn huid gehydrateerd aanvoelde na de eerste keer gebruikt te hebben en ook toen ik verbrand was op mijn schouders gaf de after sun een heerlijke verkoeling.

 

IMG_0342

Ik heb geen minpunten kunnen vinden en vind de after sun van Lavera erg fijn en zacht voor mijn huid. Als deze weer op is zal ik zeker een nieuwe aanschaffen.

Laver After Sun Lotion is verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor €6,96-150ml

Welke after sun gebruik jij graag? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

 

Liefs, Lonneke

* Ik heb dit product ter review gekregen. Dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

 

 

 

15 Replies to “Lavera After Sun Lotion”

 1. Ik ben zelf nog opzoek naar een goede After Sun , dus deze moet ik maar even onthouden. Mooie foto’s heb je ook weer gemaakt <3
  Bianca onlangs geplaatst…OOK ZO BANG VOOR DE TANDARTS ?My Profile

 2. klinkt super nice 😀 ben nu wel benieuwd naar de geur ook!
  femketje onlangs geplaatst…Freedom – Pro Artist Pad; Black Arts.My Profile

 3. Ik ken dit merk niet! Maar wel super te lezen dat je je goed insmeert nu! Ook mensen die niet verbranden moeten zich insmeren, de zon kan zo gevaarlijk zijn. Dus top! hihi
  Hilde onlangs geplaatst…Garnier Loving Blends Milde Haver bodymildMy Profile

 4. Heerlijk zo’n after sun, ik houd daar echt van 🙂
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Een persoonlijke fashion B-dressed boxMy Profile

 5. Kende dit merk nog niet maar klinkt goed! Ik gebruik Biodemal ( vanwege mijn huid ).

 6. Zon fijn merk! Mijn kereltje kan ook nergens anders tegen behalve lavera <3
  Jamey onlangs geplaatst…Slaap jij wel goed?My Profile

 7. Fijn merk, zal deze toch ook aanschaffen al ik weer bij de DM ben. Gebruik eigenlijk nooit aftersun.

 8. klinkt goed, ik ken het merk wel niet
  maar je klinkt wel enthousiast

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Travel – Italy, from Rome to Venice (Part II)My Profile

 9. Klinkt als een fijne afthersun, wauw wat een prachtige foto’s 🙂
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Mac X Chris Chang Lipstick / DDDevilishMy Profile

 10. Oooh de aftersun is echt nodig want ik voel me lekker afgekoeld. Deze lijkt mij een fijne afthersun.
  Dhini onlangs geplaatst…MAC Cosmetics – 8x lipsticksMy Profile

 11. ik gebruik ook alleen aftersun als ik verbrand ben, anders niet!
  Bertine onlangs geplaatst…Ibiza vlog #dag1My Profile

 12. ik gebruik eigenlijk altijd als ik in de zon heb gezeten aftersun. Ik verbrand dan ook wel altijd als ik in de zon zit haha. Wij hebben thuis de aftersun van het huismerk van de Etos. Die ruikt ook echt lekker en hij is zo verfrissend. Volgens mij zit hij ongeveer in de zelfde prijsklasse als deze. Ik vind trouwens dat zonnebrand en aftersun nooit echt goedkoop zijn
  Quinty onlangs geplaatst…∆ NYX SOFT MATTE LIP CREAM CANNESMy Profile

 13. Klinkt als een blijvertje dan. Ik gebruik zelden aftersun eigenlijk.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…EOTD | Makeup Geek x Manny MUA Eyeshadow Palette x3My Profile

 14. Oh wat een fijn prijsje! Ik gebruik eigenlijk ook alleen aftersun na het verbranden. Terwijl het eigenlijk beter is meteen na het zonnen in te smeren!
  Kim onlangs geplaatst…Horloges onder de 100 euroMy Profile

 15. Dit klinkt heel goed. Ik gebruik eigenlijk nooit aftersun, misschien moet ik dat toch maar gebruiken. Ik smeer mij natuurlijk wel in met zonnecréme en ik blijf uit de zon. OF dat probeer ik toch.

Geef een reactie

CommentLuv badge