Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

Laatst kreeg ik van de webshop Djasa Nagellak Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour toegestuurd. Ik heb ze uitgebreid voor jullie getest, kijk je mee naar de swatches!

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

Over Layla Gel Polish

Layla Cosmetics heeft een uitgebreide collectie gel nagellak van zeer hoge kwaliteit. Je kunt de gelnagellak van Layla uitharden onder een UV lamp of een LED lamp. De kleuren varieren van nude tot glitter en er is zelfs magnetische gel nagellak. Met gel nagellak heb je altijd verzorgde nagels, het blijft 3 weken zitten zonder te chippen of glans te verliezen. Bron

 

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

113 sweet Heart

Is een zacht roze peachy kleur die ook heel erg geschikt is om voor een french manicure te gebruiken. Het is een mooi subtiele kleur en toch je nagels nét dat extra geven. Voor een volledig dekking had ik drie laagjes nodig.

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

63 Purple Rain

Ik had jullie al eerder verteld dat ik een zwak heb voor paarse kleuren Purple Rain is een metallic paarse kleurig lak met een subtiele glinstering erin, dat maakt het lakje ook erg mooi voor de feestdagen. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

15 Glamour

Is een bruin kleurig lak met een koele grijze ondertoon waardoor dit een geschikt lakje is voor de herfst en winter. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour

Ik heb jullie al eerder reviews laten zien van de Layla Gel Polish. Ik vind de substantie van de lak erg fijn aanbrengen. Door de Gel Top Coat krijg je een mooie glossy finish. Deze gelnagellakken moet je wel uitharden onder een UV-Lamp of LED-Lamp. Djasa Nagellak verkoopt ook de speciale base en top coat in de webshop die hierbij nodig zijn.

Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour is online verkrijgbaar bij Djasa Nagellak voor €14,95 per stuk

Ben jij al bekend met de webshop Djasa Nagellak?

Liefs, Lonneke

*ik heb dit product ter review ontvangen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

11 Replies to “Layla Gel Polish Sweet Heart, Purple Rain & Glamour”

 1. Oei, wat is Glamour mooi. Prachtige tint. Doet me een beetje denken aan Paradoxal van Chanel.
  Hennie onlangs geplaatst…Yves Saint Laurent | Black OpiumMy Profile

 2. Mooie kleuren! Vooral Purple Rain vind ik erg mooi. Ik ken webshop Djasa inmiddels al een hele tijd. Toevallig heb ik nu ook een lakje van Layla uit hun shop in mijn handen 😉

 3. Wat is de tweede kleur prachtig zeg!
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #46. Een verjaardag, fietsen en leuke pakketjes.My Profile

 4. wauw mooie kleurtjes zeg!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…Pimp your home met Instawall!My Profile

 5. Allemaal niet echt mijn ding maar wel een fijne review met mooie foto’s!

 6. De kleurtjes vind ik ook heel mooi om te zien 🙂 ken het merk nog niet.
  Mariska onlangs geplaatst…Nail Passion | Ombre Glitter Nail ArtMy Profile

 7. wauwie die paarse 😀 ik ken dit merk zelf nog niet maar zou het best eens willen proberen :3
  femketje onlangs geplaatst…Coastal Scents – Creme De La Creme Brush Set.My Profile

 8. De paarse kleur is zeker prachtig! Ik heb nog nooit een lakje gebruikt waar je lampen bij nodig hebt, wellicht ooit een keer proberen.
  Hilde onlangs geplaatst…Skinfood Mud MasqueMy Profile

 9. oh wauw wat een prachtige kleurtjes
  die laatste vind ik echt ideaal voor deze periode van het jaar

  liefs
  karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Blue Jacket dressMy Profile

 10. Oehh purple rain vind ik tof! 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge