Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal

Paar weken geleden liet ik jullie van Layla Magneffect Polish een hele gave nagellak zien. Vandaag heb ik er nog één voor jullie namelijk Layla Magneffect Polish 12 Black Metal. Nu ik deze magneet nagellakken getest heb wil ik zeker meer toevoegen aan mijn stash!

Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal

Ik zal je even kort uitlegen hoe dit concept precies werkt:

Op de dop van de Layla Magneffect zit de magneet. De magneet is een rechte lijn. Je lakt twee laagje van Layla Magneffect Polish op je nagels en vervolgens houd je magneet daarboven, doe dit heel dicht bij en laat er een hele kleine ruimte tussen. Dit doe je voor 20 sec. per nagel. Ik heb bij mijn swatches de lijn wat schuin gehouden omdat ik dat effect het mooiste vind.

Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal

Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal

Wat ik zo fijn vind aan deze magneet nagellak van Layla is dat je gewoon in een paar seconde een prachtig design op je nagels hebt. Ik breng achter elkaar aan twee laagjes aan op mijn nagels en daarna direct met de dop (daarop zit de magneet) iets boven mijn nagel houden en klaar!

Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal

Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal

Als de lak droog is breng ik nog wel ter bescherming en voor een mooie glossy finish een top coat aan. Ik heb julle nu Layla Magneffect Polish Turquoise Wave en Layla Magneffect Polish Black Metal laten zien, maar er zijn nog veel meer kleuren verkrijgbaar.

Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal

De lak breng fijn aan en gemakkelijk aan en dat vind ik van alle lakken wel van Layla. Twee laagjes en je hebt een mooie dekking en wat ik al eerder zij in een handomdraai heb je gewoon een heel gaaf effect op je nagels!

 

Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal is online verkrijgbaar bij Djasa Nagellak voor €11,90 per stuk

Ben jij al bekend met de webshop van Djasa Nagellak?

Liefs, Lonneje

5 Replies to “Layla Magneffect Polish | 12 Black Metal”

  1. Wat een bijzonder effect zeg! Ik ken het merk niet, maar leuk om er eens iets van te zien 🙂
    priscilla onlangs geplaatst…The Body Shop Matte Lip LiquidsMy Profile

  2. Wat een mooierd! Ik herinner mij nog in de beginjaren (kuch) dat dit best een hype was, blij dat het er nog steeds is, want vond het altijd supergaaf.
    YuStSoMe onlangs geplaatst…Kerstlook III | May the bling be with me! | Supernova BH-CosmeticsMy Profile

  3. Heel mooi effect. En deze kleur is ook erg gaaf voor de feestdagen. Prachtige foto’s ook weer!
    Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Etos launch partyMy Profile

  4. Wauw! Het effect is echt heel gaaf. Perfect voor de feestdagen. De foto’s zijn trouwens ook heel mooi! X – https://esseremoda.nl/christmas-look/

Geef een reactie

CommentLuv badge